![]() |
Cevap: Ayrılmayı Düşünüyor Mu?
yaw hemşerilerim artık bu adamın misyonu doldu gitmesi lazım takımı ne hale getirdi koceli ve sakaryayı besledi alt yapıyı mahvetti artık bu adam bu saatten sonra zarar verir gecmişteki yaptıklarıyla karar verirseniz gelecegi ararsınız allah yolunu acık etsin deyip güzellikleri ona yaşatmak lazım artık futbolcu kardeşleriyle olmuyor cünki futbolcu kalmadı şampiyonlar ligine giden takımın transfer politikasından tutun acıklamalarına bakın artık uyanın bu her iki taraf icinde hayırlı olacaktır
yoksa demedi demeyin bu takım küme düşer herkese selamlar |
inşallah gider bülent hoca mehmet yıldız takıma girene kadar sıfır puan cekeriz sıfır.
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]Hocanın aşimdi aayrılmasını isteyenler sivassporun başraılara kavuşmasını istemeyenlerdir liğ başladıktan 5 hafta sonra ayrılan bir hocayı ne başka bir atakım alır nede açıkta olan hocaların sivasa bir faydası olur bence sezon sonuna kadar beklenilmeli ve her malubiyetten sonra aynı istifa konuları açılmamalı buun bizim takımımıza zarar verdiğini bilmeliyiz allah büyüktür daha neler olur neler ama bazı yanlı kalemlerin yazdığı gibi sivasspor asla bu liğden düşmez yine görün bakın ilk 10 içinde oluruz[/B][/FONT]
|
herkez ayrıl desede ayrılmaz.bülent hoca işini bilir
|
ne ayrılması kardesım bulentsız ben sıvastan zevk almam saten gelcek hoca ıı olmucagna goreee adı duyulmus hocada getıremez en ıısı bulent uygun
|
[QUOTE=oquzh4n58;562038]ne ayrılması kardesım bulentsız ben sıvastan zevk almam saten gelcek hoca ıı olmucagna goreee adı duyulmus hocada getıremez en ıısı bulent uygun[/QUOTE]
kesinlikle katılıyorum o bizim alex ferguson umuz Yıllarca Bülent Uygunu görmek isterim şahsen .... Ayrıca Yerine kim gelecek Karol pecze mi lorant mı Bırakın bunları Ben hocam dan memnunun Transferde hatalar yaptı takımın sistemini bozdu tamam ama ligin en genç hocası Bunlar hep hoca için tecrübe hoca bu takımı 2 sene içinde eski günlerine getirip yine ilk 4 e oynattırır... |
[QUOTE=oquzh4n58;562038]ne ayrılması kardesım bulentsız ben sıvastan zevk almam saten gelcek hoca ıı olmucagna goreee adı duyulmus hocada getıremez en ıısı bulent uygun[/QUOTE]
Küme düşünce zevk alırsın o zaman ... |
[B]LİG BUGÜN BAŞLIYOR İNŞALLAH BİZİM İÇİN !!![/B]
|
İSTİFA ETMESİ ÇÖZÜM OLMAZ TAKIMI NASIL DAĞITTIYSA TOPLASIN ONDAN SONRA GİDERMİ KALIR MI DÜŞÜNÜRLER.
|
[B]bu kötü ve kişiliksiz futbola devam ettigi sürece istifa olayı kaçınılmaz[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:50. |