SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yönetim İstifayı Kabul Etti (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27433)

Divriği58- 04.10.2009 21:24

Cevap: Yönetim İstifayı Kabul Etti

Allah yolunu açık etsin güzel insan ..............

KAOS 04.10.2009 21:31

[QUOTE=karahisarli;569761]gelen kim farketmez nasil olsa bizde bu cahiller varken yeni hocanin istifasini birkac maglubiyet den sonra isterler[/QUOTE]

Yorumlarına dikkat et, cahil sensin...
Biraz okursan görürsün ki: bir kaç çürük dışında istifa etsin diyenlerin çoğu uzun süre eleştirdi, ama olay kısır döngüye girmişti. Geçen sen kaçan şampiyonluk, önceki sene ki son haftalar, bu seneki Avrupa maçları sırasında kaç tane istifa sesi duydun.
Başarısız olanın tabi ki bu takımda yeri yoktur, hiç bir takımda olmadığı gibi..

B.DUMANLI 04.10.2009 21:36

Türk kamuoyu nedense cok konusan icraat yerine cenesini calistiran Teknik drektörleri nedense bir türlü sevemedi.Sivas´da is zevkini yitiren biri bize yarar degil zarar verirdi.Gittigine üzülmüyorum.Takima taktik anlamda bir sey vermedi.Yedi haftada bir beraberlik,bir galibiyet.Bu bir fiyasko.Isine bakmadi medyatik olmak onun icin ön plandaydi.Yeni teknik direktörle hersey daha güzel olacak.

tanju_58 04.10.2009 21:40

Ben bülent hocamızın devam etmesini istiyordum ve devam edeceğini takımını yarıda bırakmıyacağını düşünüyordum.ama yanılmışım.devam etseydi takımı kesinlikle üst sıralara tekrar taşıyacağını ve kendini tekrar göstereceğini düşünüyordum.önünde böyle bir fırsat varken bırakması kendi kariyerinide tehlikeye attığını düşünüyorum...

merkez_emre 04.10.2009 21:50

[QUOTE=B.DUMANLI;569807]Türk kamuoyu nedense cok konusan icraat yerine cenesini calistiran Teknik drektörleri nedense bir türlü sevemedi.Sivas´da is zevkini yitiren biri bize yarar degil zarar verirdi.Gittigine üzülmüyorum.Takima taktik anlamda bir sey vermedi.Yedi haftada bir beraberlik,bir galibiyet.Bu bir fiyasko.Isine bakmadi medyatik olmak onun icin ön plandaydi.Yeni teknik direktörle hersey daha güzel olacak.[/QUOTE]

ne sacmalıyorsun arkadasım ? bana dunya capında bır hoca soylesene hem calıstıgı 1. ligde en genc hoca olacak hem takımını 2 sene ust uste kafaya oynatıp alakasız bır takıma samp. ligi macı oynatacak...tamam eyvallah cok konusduk sonuna kadar haklısın orda ama varmı bulent hoca gıbı ıcraat yapan 2 senedır bana soylesene ? takıma bısey vermemısmıs ya cahıllıgın bu kadarı senın takımını bırak adam dunyaya anadoludan bır sampıyon cıkabılecegını gosterdı ne dıyorsun sen...

futbol bılgısı olanlar yazsın lutfen ...

yiğido 07 04.10.2009 21:53

[QUOTE=Aydogan58;569759]vermis oldugun karar icin gec de olsa tbr. ve tskler.

sivasda bulmus oldugun ortami umarim baska yerlerde bulamasin,
belki istedigin ücreti antrönörlikten alamadin, ama onunda yolunu bulup menecerlikten 2 mislisini cikartin,, ve sonunda basarili olmus bir takimi kazanc yüzünden isine gelmeyen futbolculardan cikartin.ve sonunda kendinin bile kurtaramayacak bir aciz takim geride biraktin.isterimki gidecegin takimida böyle düsürürsün.

burdan sivasspor yönetimine sesleniyorum,, teknik direktöründe acele karar vermeyin,bülentin birakmis oldugu takimin basarisi icin en iyi karari verin.
baskasinin kurmus oldugu takimi basarili yönetmek her yigidin hakki degildir,bunun icinde ne gerekiyorsa en güzel ve iyi sekilde seciminizi yapmak olacaktir ,, tabiki uyum saglamak icin 1yriya kadar sabirli olup sonra takima transferler ederek eski performansimizi yakalamak olacaktir.[/QUOTE]

YA SEN HARBİDEN FUTBOLDAN ANLAMIYOSUN BELLİ OLDU SEN GEÇERSİN BELKİ TAKIMIN BAŞINA SANADA KINA YOLLUYACAM BAKALIM NERENE YAKACAN

bykara5835 04.10.2009 21:53

galibiyete bile sevinemedik oldumu be hoca

carizma0658 04.10.2009 21:54

ykıldımmm yorumm yok kalması çok iyi olacaktı çokk

mysuskunx 04.10.2009 21:58

kendiler çıksın oynasınlar ozman oyuncular oynamıyo hoca gidiyor tersklik var

konartr58 04.10.2009 22:01

herşey için erken.bülent hoca gitti diye karalar bağlamanında kınalar yakmanın da alemi yok.futbolun doğasında bu var.bazen üzülünülen şeyler sonrasında başa sevinçlere neden olabilir
bülent uygun iyi bir hoca.ama basınla dalaşmayıda oynaşmayıda çok seviyordu.gereksiz sözler söyledi.gereksiz yere takımı antipatik hale getirdi.
özetle emekleri için teşekkürler.bundan sonrası için yolu açık olsun.artık sivasa vereceği yeni şey kalmadığını gördü.
ne diyelim artık.kararını vermiş.yönetimde kabul etmiş.sadece bize güle güle demek düşer

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:26.