![]() |
Cevap: Ertugral : Hedef Alt Yapı
Yahu adam yalanlarla geliyor hala ümit besliyorsunuz
Fatih Tekke'yi ben çıkarttım diyor anında yalan olduğunu alay ettiğimiz laz kafalılar çıkartıyorlar Bu hocanın dediklerine nasıl itimat edeceğiz |
[QUOTE=subasi29;571850][I]Alt Yapiya Onem Vermek Takimin Gelecegine Yonvermektir...Insallah Buyuk Bir Umut Cicegi Gonullerimizde Yeserecek,Taraftarin isteklerine Cevap Verecek Bir Kapasitede Teknik Adam ....Hayirli olsun[/I][/QUOTE]
Müsade edersen kardes biraz da bek ekleyim Süperligde Kaybettigimiz sempatimizi tekrar kazanacagiz hic bir takimin Süngüsü olmayacagiz,Hocamiz sadece Sivassporla ilgilenecek GS,FB,BJK Trb ,Reklamini yapmayaca, rakip taraftarlar artik sivasspordan nefret etmeyecek Sivassporun kümeye düsmesini istemeyecekler, süperlige yeni cikmis bir takim Nasil olduda nefret ediliyor bu durumlara geldigini kimse sorgulamak istemiyor. Bir takimi calistirirken kendi takimini unutup FB Borazanligini yaparken kendinden gecen süperligde hic bir hoca görmedim gibi hatirlamiyorumda.. |
Seneye 2. ligde en sempatik takım oluruz
Sempatiklik çok önemli tabi. Sempatik olana her gün kupa veriyorlar. Sempatiklik belki kız-erkek ilişkilerinde işe yarayabilir ama futbolda bir değeri yoktur. |
[QUOTE=Kederli Yiğido;571890]Seneye 2. ligde en sempatik takım oluruz
Sempatiklik çok önemli tabi. Sempatik olana her gün kupa veriyorlar. Sempatiklik belki kız-erkek ilişkilerinde işe yarayabilir ama futbolda bir değeri yoktur.[/QUOTE] Birak kiz erkek iliskilerini Burda Futboldan konusuyoruz !!! 1.Muhsin hocayi mi begenmiyorsan sebebi nedir ??? 2. bülent hoca Yönetim o kadar arkasinda durdugu halde neden sivassporu terketti. 3..Yönetimmi Bülent hocayi istifaya zorladi ???? 4.bülent hoca 12 haftada Pezcenin istifasindan sonra takimin basina gecti tercübesi varmiydi ?? arti kac takim calistirmisti..??? 5. Muhsin hocanin Basarisiz olacagini nerden biliyorsun ???? |
[QUOTE=fatihtuztas;571857]inşallah başarılı olur.bülent hocayı aratmaz inşallah.bir de yardımcı antrenör sivaslı olacak deniliyodu.ümit özat olmaz mı acaba?[/QUOTE]
Ümit Özat redetmiş takımıyla sözleşmesi devam ettiği için .. |
[QUOTE=Kederli Yiğido;571890]Seneye 2. ligde en sempatik takım oluruz
Sempatiklik çok önemli tabi. Sempatik olana her gün kupa veriyorlar. Sempatiklik belki kız-erkek ilişkilerinde işe yarayabilir ama futbolda bir değeri yoktur.[/QUOTE] kederinin büyüklüğünden yazdın sanırım bu alakasız mesajı. hocaya nası koru korune baglanmıssanız hocaya olan sevgınız takıma olan sevgınızı asmıs!anlyamıyorum bızı yarı yolda bırakıp gıden bırıne neden bu kadar uzulursunuz.hocamızken severdık ama bıraktı gıttı.daha neyını savunursunuz anlamam kı.enerjınızı takımın yenı hocası ıcın harcayın azcık guvenın.. |
[QUOTE=yigido Atilla;571899]Birak kiz erkek iliskilerini Burda Futboldan konusuyoruz !!!
1.Muhsin hocayi mi begenmiyorsan sebebi nedir ??? 2. bülent hoca Yönetim o kadar arkasinda durdugu halde neden sivassporu terketti. 3..Yönetimmi Bülent hocayi istifaya zorladi ???? 4.bülent hoca 12 haftada Pezcenin istifasindan sonra takimin basina gecti tercübesi varmiydi ?? arti kac takim calistirmisti..??? 5. Muhsin hocanin Basarisiz olacagini nerden biliyorsun ????[/QUOTE] 1-Muhsin hocayı beğenmiyorum. Çünkü kendisinin bana göre kayda değer bir başarısı yok. Afrikada yaptıkları beni alakadar etmiyor. Bir çuval una oyuncu pazarlığının yapıldığı kabilelerde benda hocalık yapar başarı sağlarım. Eğer kaliteli bir hoca olsaydı Türkiye'nin futbol takımları onu çok önceden alırdılar. Milletin akıllısı bizmiyiz. En basitinden bugün açıklaması çıktı basında. Açıklamanın içinde Fatih Tekke'yi ben keşfettim dedi. Çok geçmeden haber siteleri yalanladılar kendisini. Söylediklerinden kim bilir daha neler yalan... 2-Yönetimin arkasında durması bir şey ifade etmiyor. Aslolan taraftardır. Taraftar arkasında durdu mu? Şu forumda yazılanları okumuyormuyuz. Defol git bile denildi ve de deniliyor. Bülent hocanın bu yazıları okumadığını mı sanıyorsunuz? 3-Yönetimin hocayı istifaya zorladığına inanmıyorum. 4-Bülent hoca tecrübesizdi. İyi de çıkabilirdi kötü de? Yaşı gençti ve idealleri doğrultusunda gelişime açıktı. Şimdiki hoca kim. Yaşını başını almış, futbolda kayda değer bir başarısı olmayan birisi. Ne bekleyeceğiz bu adamdan biz. 5-Görünen köy klavuz istemez. |
Güney Afrika'yı iyi bilirim.Havası doğası ve de yaşam koşulları Sivas'tan üstündür.O yüzden de Sivas'ta bu hoca kalmaz.Kalsaydı Avusturya macerasını yarıda kesip Eurosport kanalındaki roportajında ülkede kalması için iklimin daha yumuşak olması gerektiğini anlatmazdı
Bülent Uygun gibi vizyon sahibi bizi her sene şampiyonluğa oynatacak bir hocayı nasıl oldu da istifa etmeye zorladık onu düşünmeliyiz.Sivasspor yönetimi de bize hocayı reva gördü ne diyebilirim altyapıdaki hocayı getirsek bundan daha iyi bir seçim yapmış olurduk |
Birileri umarım Ankaraspordan acil takviye konusunda yeni hocamızı uyarır...
|
[QUOTE=alemdargokhan;571758]Fatih Tekke 1994-95 sezonunda Şenol Güneş'in teknik direktörlüğü zamanında , alt yapıdan A takıma alındı. Aynı sezon Tekke 4 lig ve 2 kupa maçı oynadı.
1995-96 yine Güneş döneminde Tekke 20 lig 2 kupa maçında görev yaparak 4 gol attı. Fatih Tekke'nin Trabzonspor'da 3. yılı olan 1996-97 döneminde ise ilk devre görev yapan Şenol Güneş; ligin ikinci yarısında görevi Yılmaz Vural - Muhsin Ertuğral ikilisine devretti. 1996-97'de Şenol Güneş'li ilk yarıda 13 lig maçında forma giyen Tekke ligin ikinci yarısında Vural - Ertuğral ikilisinin göreve gelmesi ile sadece 6 maç forma giyebildi. Sezon sonunda da Altay'a gönderildi. Muhsin Ertuğral'ın Vural'ın yardımcılığını yaptığı 1997-98 döneminde Fatih Tekke kiralık olarak verildiği Altay'da forma giydi.[/QUOTE] kardes trabzonla cok ilgileniyorsun herhalde yoksa trabzonlumusun |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:23. |