![]() |
Cevap: Ertuğral Sivas'ı Neden Kabul Etti?
[QUOTE=Kederli Yiğido;573410]Sen bile gelsen Muhsin Ertuğral'dan daha iyi olabilirdin. En azından denenmemişsin.
Yahu bir önceki mesajda öneri dahi sundum ama suçlu benim yine. İşi cidden teknik direktörlük olan birisi gelsin 5 yıllık imzayı atsın. O saatten sonra ne başkan ne yönetim ne taraftar açsın ağzını. 5 yılın sonunda memnunsak sözleşme yenilenir değilsek görevine son verilir. Sistem budur.[/QUOTE] Aksine Ben Muhsin hocanın yerinde olsam gelmezdim ne işim var kardeşim takım bağıra bağıra ben düşüyorum diyor şehir desen Cape Town gibi bir yerden küçük bir anadolu şehrine geliyorum Bülent hocamız ne diyordu anlaşacağım adamı önce İstanbula getiriyorum imzayı attırıyorum sonra Sivasa götürüyorum adam nereye geldiğini anlamıyor diye para için geliyim desem ayda 25bin dolar bu adam güney afrikada ne kadar alıyordu bedavaya mı çalıştırıyordu güney afrikadali son kupa finalinin toplam primi 3 milyon dolarmış aşağı yukarı bu paraları alıyordu Bu adamın tek amacı başarılı olup ülkesine kendisini kanıtlamak şov yapmayacak en azından işini yapacak pro lisans sahibi bir teknik direktörü utanmasanız Sivas demirspora bile layık görmeyeceksiniz |
BU HOCA SİVASTA İŞ YAPACAK KIM NE DERSE DESİN
|
hocam inşallah adımız sizinle zaferlerden ve aşarılardan söz geçer, ne diyelim
|
yılmaz vural beraber çalıştığın bir adam ve onu beğeniyorsan battık hocam ..
|
[QUOTE=Murat ARICI;573463]yılmaz vural beraber çalıştığın bir adam ve onu beğeniyorsan battık hocam ..[/QUOTE]
altına imza atılacak bir yorum olmuş sizi kutluyorum. |
Ister begenin ister begenmeyin Hocaya Köstek degil destek olmak zorundayiz. Yarin ne olacagini kim bilebilirki. Biz Bülent uygunu Barcelonadan 10 milyon Euroyami almadik...Süperligde calisacak diplomasi olmayanHic bir takim calistirmamis tercübesi yok böyle bir sahisi baskan takimin basina getirdi sansi yaver gidince Basarili oldu sonra Gercek isi takimi ile ilgilenecegine üstüne vazife olmayan görevlere syoununca eline yüzüne bulastirdi yüksekten ucmaya basladi kendi reklamini yapmaktan takimla ilgilenemedi, yapilmayacak hatalar yapti. gecen seneki basarisindan dolayi istemsede sineye cekip Tamam dedi sampiyonlar ligi bize büyük geldi UEFA yada hazir degilik, kendi ligimize bakalim dedik malesef oynanan futbol ligdeki siralamamiz bize Hocanin basarisizligini gösterdi. Bülent hoca kendi yaptigi yanlisliklarla takimi ligin dibine götürdü cikaramayacagini görünce en kolay yolun kacmak oldugunu gördü ve kacti ne demisti gemiyi ilk önce fareler terk eder...Bülent uygun süperligde ikinci olduktan sonra kendini dev aynasinda görüp sivassporu kücük görmeye basladi, artik biz sivassporun basarili olmasi icin ..yeni hocamizi desteklemek zorundayiz benim gibi sitede 1000 lerce arkadasimiz Avrupa futbolunu cok yakindan takip edip. neyin iyi neyin kötü oldugunu Sivasspor taraftari cok iyi biliyor.....
|
[QUOTE=Kederli Yiğido;573302]40 puan barajını aşacakmış :)
Allah'ım hedefe bak ya. Birisi bu adama 40 puan ile bu ligden düşenlerin olduğunu hatırlatması lazım. Adam resmen küme düşmeme mücadelesi vereceğiz demiş. işte size vizyon. Defalarca söyledim ve de söylüyorum Muhsin hoca bu takımı düşürür. Büyük bir hata yapıyoruz. Sivas'ı neden kabul etmiş. Adam hayatının teklifini aldı. 2 çuval un parasına çalışıyordu şimdi kimbilir kaç milyar götürecek.[/QUOTE] kardeşşşş. adam hayal satmıyor. bülent uygunun hayalleriyle uyuyup kalmışsınız. sonuç ortada.demekki gerçekci olunca başarı geliyor. öyle duygusal ve insanları kandırarak değil gerçekci olmak lazım.bülent uygunun uyku hapları sizi uyyuşturmuş ve bu gün yerlerlde sürünüyor sivasspor. |
[QUOTE=Kederli Yiğido;573302]40 puan barajını aşacakmış :)
Allah'ım hedefe bak ya. Birisi bu adama 40 puan ile bu ligden düşenlerin olduğunu hatırlatması lazım. Adam resmen küme düşmeme mücadelesi vereceğiz demiş. işte size vizyon. Defalarca söyledim ve de söylüyorum Muhsin hoca bu takımı düşürür. Büyük bir hata yapıyoruz. Sivas'ı neden kabul etmiş. Adam hayatının teklifini aldı. 2 çuval un parasına çalışıyordu şimdi kimbilir kaç milyar götürecek.[/QUOTE] Kardeşim Bülent Hoca sezon başında ligde hedef olarak bizi ilk 5 in içine sokmamıştı.Buna ne diyeceksin peki?? Ayrıca bu takım 8 maçta 7 mağlubiyet 1 beraberlik almış.Başka ne tür bir hedef umuyorsun bir açıkla da öğrenelim.Bak son iki sezondan bahsetmiyorum 8maçtan bahsediyorum umarım anlamışsındır:) Ayrıca Muhsin hoca şu anki hedefimiz 40 puan toplamak diyor.Yani hedef değişebilir senin anlayacağın... Benim şahsi kanaatim de hocamız bu konuda çok realist düşünüyor... |
hoca açıkladıya sivasspordan başka türkiyeden teklifm almamış buyüzden sivasla anlaşmiş kendini bukadar riske atmasının nedeni ülkesinde tanınıp gelecegine katkı saglamak yoksa hocayı kim tanıyorduda teklif yapsınlar bildiniz gibi bizim başkanda interneten tanımış umarım sivasspor onunla başarılı olur biran önce eski başarısına döner
|
[QUOTE=kasko;573515]Kardeşim Bülent Hoca sezon başında ligde hedef olarak bizi ilk 5 in içine sokmamıştı.Buna ne diyeceksin peki??
Ayrıca bu takım 8 maçta 7 mağlubiyet 1 beraberlik almış.Başka ne tür bir hedef umuyorsun bir açıkla da öğrenelim.Bak son iki sezondan bahsetmiyorum 8maçtan bahsediyorum umarım anlamışsındır:) Ayrıca Muhsin hoca şu anki hedefimiz 40 puan toplamak diyor.Yani hedef değişebilir senin anlayacağın... Benim şahsi kanaatim de hocamız bu konuda çok realist düşünüyor...[/QUOTE] Senin mesajına yazılacak tek cevabım var : İSTİKRAR Realist insanlar tarih içinde hep yok olup giderler. Hayal kurmayı bilen insanlar ise tarihe damgasını vurarak çığır açarlar. Avrupalılar bu konuda bilimsel çalışmalar yapmış ve bunu uygulamaya koymuşlar. Masalları o kadar önemsemişler ki çocuklara hayal gücü kazandırma konusunda kullanmışlar. Mesela masalın birinde uçan halı gibi bir şey vardı. O uçan halı yıllar sonra uçak olarak gerçeğe dönüştü. Yani hayal etmekten korkmayın ve realizme kendinizi kaptırmayın. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:02. |