![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
SİVASIM AYAGA KALKACAKTIR BU MACI ALABİLİRDİK EKSİKLERİMİZ VAR OYUN KURUCUMUZ YOK AMA KAMANAN ÇIKMAMALIYDI
|
[QUOTE=Besyo_cu;584714][B]Hocam görüşlerinize katılmamak elde değil lakın ben artık Musa'dan tamamen ümidimi kaybettim. Eski hırslı , birşeyler yapmak için uğraşan Musa değil tabi bunda Musayı besleyecek bir on numaranın olmaması da önemli bir etken ama dediğim gibi Musa ; Musayı Musa yapan özelliklerini kaybetmiş ...[/B][/QUOTE]
Musa'nın yerine oyuncuyu şimdilik aramak diğer mevkilerin eksiklerini tamamlamaktan daha öncelikli değil diye düşünüyorum. Bazı arkadaşların yazdığı gibi 6-7 oyuncu almak öyle kolay değil, akıllı olmak en gereken yerleri takviyelemek lazım. Geçen sene ilk yarı ya da önceki sene takımdaki oyuncuların tek tek kaliteleri şu an kilerden çok mu iyiydi? Hayır, ama bir uyum yakalanmıştı. Devre arası çok geniş değişiklikler uyumsuzluk sorununu daha da derinleştirebilir... Mehmet çok önemli bir oyuncuymuş bu takım için bu o kadar açık ki. Musa onunla iyiyidi zaten maç sonrası NTV sporda kendide söyledi onunla çok iyi anlaşıyorduk dedi... Takımın çok önemli noktalarına iyi takviyeler şu an beğenmediğimiz topçuların kendilerine gelmelerine neden olacaktır... |
mehmet gelecek dertler bitecek inşallah
|
[QUOTE=ahmetbaba;584726]mehmet gelecek dertler bitecek inşallah[/QUOTE]
Bu arada Mehmet'i eski haliyle anıyoruz, konuşuyoruz, kondisyonu gitmişse hayal kırıklığı da olabilir, bu kadar beklenti biriktirmekte bir taraftan yanlış ama... |
Maçın en kötüsü kimdi ?
Hakemler ve Korner kullanan Nihat'a yabancı madde atanlar Maçta göze çarpanlar ? Muhsin Hocanın doğru oyuncu tercihleri ancak oyuncuların buna yeterince vefa göstermeyişleri Mağlubiyetin Nedeni ? Beşiktaşın daha çok artısı olması ve bizim takımın güven ve uyum eksikliği Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Daha iyiye gidiş var. Yine de bireysel hatalar sürüyor ve can sıkıyor. Küme düşme korkusunu bizler kadar futbolcular da hissetmeye başladılar.İlk yarı bitmeden puanlar toplayamazsak 2. yarı 10 topçu da alsak kurtulamayız,çünkü futbolcularımız bu psikolojiyi kaldırabilecek çapta değiller. Taraftar nasıldı ? Kendisini futbolcuların atacağı gollerle ateşlemesini bekleyen bir taraftar topluluğu . Başka bir yerde yok sanırım. Coşmak ve takımı coşturmak için illa öne geçmek , gol atmak lazım sanki. Taraftar, bu performansla topçulara laf söylememeli bence. |
Defansta murat'ın oynaması çok iyi oldu. yasinden çok kaliteli bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi. Hayrettinin oynamaması ise çok düşündürücü, taraftar tepkisinden korkmak yerine silkelenip korkularıyla savaşacak kadar güçlü olduğunu zannediyordum yanılmışım faruk ve kadir bekmezcinin takıma hiçbir katkılarını göremedim muhsin hoca bu oyunclarda ne buluyor anlamış değilim Birde sahada kendini hiç yormayan kamanan ne koşuyor ne pres yapıyor ne de pozisyonlara giriyor bu takımda gol atamayacaksan oynamayacaksan ne işin var. Artık rakip taraftarların maskarası olmaya başladık 4 Eylülde rakip taraftarların kötü tezahüratı canımızı sıkmaya başladı. Tribüllerde çok orjinal ve farklı yorumlar duyuyorum bence taraftarlar arasında ciddi bir anket yapılıp devre arası stratejisi daha sonra belirlenmeli.
|
[QUOTE=carizma0658;584722]SİVASIM AYAGA KALKACAKTIR BU MACI ALABİLİRDİK EKSİKLERİMİZ VAR OYUN KURUCUMUZ YOK AMA KAMANAN ÇIKMAMALIYDI[/QUOTE]
Ben maçtaydım Kamanan sekiyordu o yüzden çıktı ayrıca bugün kötüydü. |
[B]
Maçın en kötüsü kimdi ? erman her ne kadar garantı bır golu kacırsada ruhsuzlar ıcınde bıseyler yapmaya calısan tek ısımdı.kotuler yaza yaza bıtmez.. Maçta göze çarpanlar ? İbrahim şahin neden oyuna gırdıkten az bı zaman sonra gerı alındı hala anlayamadım,henuz nedenınıde ogrenemedım..cok merak edıyorum. Mağlubiyetin Nedeni ? tek kelıme=ruh yok.. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? eger ıkıncı yarı transfer polıtıkamızda husranla sonuclanırsa kesın dustuk lıgden dıye dusundum durdum.. bu oyun benı korkutuyor.. Taraftar nasıldı ? mac baslayana kadar enerjılerının cogunu gereksızce harcadılar bana kalırsa,mac baslayana kadar maraton kale arkası yıgıdo genclık gayet ıyıydı,mac baslayınca maraton mac ızlemeye basladı yıgıdo genclık bıseler yapmak ıstıyo tabıkı ama sayıları yetersız ve macdan once gereksız enerjı harcıyorlar,mac basladıgında seslerı solukları gıdıyo halıyle.. kendı evımızde deplasmanda gıbıydık cogu zaman oldugu gıbı..su ucbuyuklerın taraftar kultürlerıne hayranım,cogunlugu sivaslı olmalarına ragmen cok ıyı orgutledıler bırbırlerını malesef!!! sorun bana kalırsa sıvasspor taraftarlarını orgutleyecek lıder eksıklıgınde..bazı kesımler sayesınde para cezası yıyecegız ayrıca.o sahaya yabancı madde atanlar bu takımı gercekten sevıyorlar mı ? bence bunu kendı kendılerıne sormaları gerek gece yatarken!!![/B] |
Takım elimizden kayıp bank asyaya doğru hızla kayıyor beyler bu işin sonu iyi değil önlem almak fren yapmak şart Yönetim uyuma
|
arkadaşlar güzel oynanan futbolun meyvesi alınır. ama kötü oynayıpta alınan galibiyetler hüsranla biter( bülent uygunun iğrenç futbol oynatarak aldığı galibiyetlerin ceremesidir bu halde olmamız)ben bugünki futboldan çok umutluyum. ve devre arasında yapılacak 2-3 futbolcu transferleriyle güzel günler görecektir bu takım. MUHSİN hocaya güvenıyorum. çünkü adam sıradan bir hoca değil. bilimsel düşünen bi hoca.öyle haytt la huyttla bişeyin kazanılmayacağını bilir. ancak çalışarak,paylaşarak başarının geleceğini bilen bi hoca.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:39. |