![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B]ankaragüü trübünlerinden gelen maddeyi dengesizin biri atmıştır [/B]
|
[B]öncelikle maçın adamından başlayalım tabiki de baki mercimek :D
o ne goldü öyle abicim top aglara gitti gol oldu hala sevinemıyorum inanamadım gol olduguna nasıl olur böyle bişey diye anlam veremedim bu satırları da mercimek çorbamı içtikten sonra yazıyorum malum soğuk ve yaptıgımız tezahurat ses bırakmadı iyi oldu bu mercimek corbası:) maçın en kötüsü sezerdi sanırım gördüğüm kadar.. ibrahim şahinin goldeki deparı top sürüşü görülmeye degerdi.. kaleciyi de calımladıktan sonra boş kaleye topun gidişini beklemek cok güzel bi duygu :) akın vardar yediği 2. golde cok hatalıydı öne gereksiz çıkışı bizi sıkıntıya soktu yumuşak gelen kafa vuruşunu cok sacma bi dokunuşla uzaklaştıramadı direkten dönen topu tamamladı metin akan gol oldu.. ibrahim şahin sakatlanıp çıkana kadar çok iyi oynadı sedat ve yasinin mudahaleleri de çok yerindeydi.. anlam veremediğim olay ibrahim şahin sakatlanınca muhsin hocamızın yaptıgı değişiklikti hangi mantıkla skor 2-0 ken erseni oyuna alırsın keşke bizlere de açıklasan.. bi anda 10 kişi oynamaya başladık.. neyse ki sakatlanıp çıktı da takım toparlandı biraz yerine giren stoperle.. he ayrıca gecmiş olsun kendisine.. kendisine sivasspor dışındaki herhangi bir takımda futbol hayatında başarılar diliyorum.. maçın kaybedenlerinden biri de her zaman oldugu gibi sivasspor tribünleriydi ayrılan 750 koltugun 500 civarını doldurabildik ve zaten gelenlerin de yüzde 80 ı yaşlı abilerimiz amcalarımız oldugundan sivaas sivaas dan fazla tezahurat yapılmıyor gelenlerin ayaklarına saglık sonucta 2-3 dakka da olsa tribunlerde sivas sesinin duyulmasını saglayabildik :) ankaragucu tribünlerinden de bi kaç münferit olay dışında hiçbir tepki görmedik ki olan kısmı da rakip oldugumuz için normaldir.. sivasın küme düşmesini bekleyen zavallılara da iyi bir cevap oldu bu galibiyet lütfen burayı okuyan ankaradaki kardeşlerim tribünde adam yemiyorlar yamyamlar falan yok sizde gelip bu takıma ufak da olsa destek olabilirsiniz... [/B] |
o cismi atan salagın tekidir ank güclü taraftarlar dierleri gibi deil iyidirler dengesiz biri işte atan
|
[COLOR="Purple"] İYİKİDE MAÇI YENDİK VE TEK KELİMEYLE MAÇI YENDİK VE EFSANE GERİ DÖNDÜ YAŞASIN SİVAS DEDİĞİM GİBİ SİVAS YENİNCE EV BAYRAM OLUYOR VE TEKRARDAN BAYRAM EVİ ŞU ANDA
:D:D[/COLOR] |
EFSANE GERİ DÖNDÜ VE HOCAMIZ HARIKA TAKIMI ÇOK İİ TOPARLADI
|
cisim atıldı falan görünce dedim ne oluyo meğersem ibrahim şahine atılmış malum sezon başında tayd kupasında ibrahim şahin yüzünden savunmamızın göz bebeği dos santos 5 maç ceza almıştı.... neyse maç değerlendirmesini yapalım..
bakiyi durduramadık saolsun sivasın mehmet yıldızdan dolayı boşalan hücum hattını bugün baki müthiş oyunuyla tamamladı... bana göre maçın kırılma anı maç başlar başlamaz meyeyle kaçırdığımız goldür... tribünlere gelince 350 400 civarı sivaslı vardı tahiminim hem bizim tribününün hemde sivas tribününün dolmayacağı yönündeydi zaten öyle de oldu.. sivaslı arkadaşlar kızmayın ama harbiden geçen sene ki sivasla bu seneki arasında dağlar kadar fark var şöyle sağlam 6 7 tane topçuya ihtiyacınız var.. bizim takım hakkında konuşmak istemiyorum her sene olduğu gibi bu sene de sağolsunlar bizi ateş hattına attı topçularımız.... tribündeki sivaslılara herhangi bi sözlü saldırıda bulunulduysada ben özür dilerim stadda olanlar görmüştür ne kadar sıkıntılı bi gün geçirdiğimizi ambulansın sireni hiç susmadı takım kötü vs vs bizde sıkıntı bitmez.. SİVASSPORA kalan maçlarında başarılar... inşallah gelecek sezon yine böyle sıkıntılı bi durumda olmazsınızda bizde maçtan sonra yine BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN diye bağırırız |
[QUOTE=ErkANkaragücü;590205]cisim atıldı falan görünce dedim ne oluyo meğersem ibrahim şahine atılmış malum sezon başında tayd kupasında ibrahim şahin yüzünden savunmamızın göz bebeği dos santos 5 maç ceza almıştı.... neyse maç değerlendirmesini yapalım..
bakiyi durduramadık saolsun sivasın mehmet yıldızdan dolayı boşalan hücum hattını bugün baki müthiş oyunuyla tamamladı... bana göre maçın kırılma anı maç başlar başlamaz meyeyle kaçırdığımız goldür... tribünlere gelince 350 400 civarı sivaslı vardı tahiminim hem bizim tribününün hemde sivas tribününün dolmayacağı yönündeydi zaten öyle de oldu.. sivaslı arkadaşlar kızmayın ama harbiden geçen sene ki sivasla bu seneki arasında dağlar kadar fark var şöyle sağlam 6 7 tane topçuya ihtiyacınız var.. bizim takım hakkında konuşmak istemiyorum her sene olduğu gibi bu sene de sağolsunlar bizi ateş hattına attı topçularımız.... tribündeki sivaslılara herhangi bi sözlü saldırıda bulunulduysada ben özür dilerim stadda olanlar görmüştür ne kadar sıkıntılı bi gün geçirdiğimizi ambulansın sireni hiç susmadı takım kötü vs vs bizde sıkıntı bitmez.. SİVASSPORA kalan maçlarında başarılar... inşallah gelecek sezon yine böyle sıkıntılı bi durumda olmazsınızda bizde maçtan sonra yine BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN diye bağırırız[/QUOTE] kardeş cisimler fln atıldı atışmalar oldu ama sonuçta olabilir bunlar sivastada olmuştu ama ankaragücü ile sivas her zmn kardeştir inşallah seneye beraber şampiyonluğa oynarız |
[QUOTE=ErkANkaragücü;590205]cisim atıldı falan görünce dedim ne oluyo meğersem ibrahim şahine atılmış malum sezon başında tayd kupasında ibrahim şahin yüzünden savunmamızın göz bebeği dos santos 5 maç ceza almıştı.... neyse maç değerlendirmesini yapalım..
bakiyi durduramadık saolsun sivasın mehmet yıldızdan dolayı boşalan hücum hattını bugün baki müthiş oyunuyla tamamladı... bana göre maçın kırılma anı maç başlar başlamaz meyeyle kaçırdığımız goldür... tribünlere gelince 350 400 civarı sivaslı vardı tahiminim hem bizim tribününün hemde sivas tribününün dolmayacağı yönündeydi zaten öyle de oldu.. sivaslı arkadaşlar kızmayın ama harbiden geçen sene ki sivasla bu seneki arasında dağlar kadar fark var şöyle sağlam 6 7 tane topçuya ihtiyacınız var.. bizim takım hakkında konuşmak istemiyorum her sene olduğu gibi bu sene de sağolsunlar bizi ateş hattına attı topçularımız.... tribündeki sivaslılara herhangi bi sözlü saldırıda bulunulduysada ben özür dilerim stadda olanlar görmüştür ne kadar sıkıntılı bi gün geçirdiğimizi ambulansın sireni hiç susmadı takım kötü vs vs bizde sıkıntı bitmez.. SİVASSPORA kalan maçlarında başarılar... inşallah gelecek sezon yine böyle sıkıntılı bi durumda olmazsınızda bizde maçtan sonra yine BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN diye bağırırız[/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"]Estagfurullah abi, bir kisinin yaptigini butun ankaragucu taraftarina maal etmeyiz biz.. kizmayizda, haklisin gecen seneki sivassporumuz ve bu seneki sivassporumuz arasinda cok fark var ama insallah bunu atlatacagiz ve duzelecegiz.. insallah onemli olaylar falan olmamistir, taraftarada yazik gunahtir, insallah atlatirsiniz bu gunleri.. kalan maclarinizda basarilar dilerim...[/FONT][/B] |
MÜKEMMELDİK YA SİVAS KÜME DİYENLERE TOKAT GİBİ ÜÇ PUAN
|
macin yildizi bence bizim defans [B]cunki topa vurmayi ogrenmisler [/B]
goze carpan [B]trt spikeriydi kafasina gore yorum yapip ankara ataginda heyecanlandiriyordu[/B] goze carpanlar:[B]deplasman kazaniyor olmamiz[/B] [B]benim eklemek istedigim muhsin hocaya tebrikler bizim bazarcilara top oynamasini ogretti ve kazanmayi ogretti kutluyorum [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:41. |