![]() |
Cevap: Sivas'a taze Bafana!
satin alsaydik daha iyi olurdu bence.ama neyse hadi bakim takimimiza hayirli ugurlu olsun
|
[B]BEN BU TRANSFERDEN ÇOK UMUTLUYUM ÇOK TEKNİK BİR OYUNCU......[/B]
|
Arkadaşlar bu adam 2012 dünya kupasına gidecek ve kendini gösterme fırsatı olacak blackburn bunun için bonservisini elinde turmak istiyor eğer sivas a satılsaydı yarım sezon sanra satılırdı bizim için oynuyacağı süre aynı olacak ama satın alınsa daha iyi olurdu en azından bonservis bedeli alırdık olmadi...
|
herkesin büyük beklentiler içerisinde olduğu bir oyuncu umarım bizi yanıltmazsın bafana :(
|
ins hayirli olur gelen oyuncular baskanimiza vede hocamiza saygilar
|
[url]http://www.garagetv.be/video-galerij/socceroos/compilation_elrio_van_Heerden.aspx[/url]
elrio hakkındaki hersey burda inş. videodaki perdormansını bizdede gösterir herkesi hayran bırakır. |
[B][I]Sivassporumuza ciddi katkı sunacağına inanıyorum, hayırlı olsun...[/I][/B]
|
iki transferide arastirdim ikiside bedavaya alinmis, kendi takimlarinda cok az forma sasni bulmuslar bence Sivas´ta cok basarili olamazlar. Bu transferlerle kümeden kurtulmamiz cok zor.
|
neyse iyi performan sergilerse alınacakmış yarın senden oynarsan çok şey bekl,yorum kamananda ilk oynadığı maçlar döktürmüştü sende döktür heerden
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:23. |