![]() |
Cevap: Biletler Satışta
2 LİRALIK BİLETLERDE GÖRDÜK. YÖNETİM TARAFTARI ÇEKMEK İÇİN İYİ ÇALIŞIYOR. TELLERDE DE TARAFTAR GÖRMEK İSTİYORUZ. MERDİVENLERDE DE.
|
Cok kritik mac. Belki sezonun en önemli maci diyebiliriz. Insallah taraftarimiz takimimizi yalniz birakmaz. Maca gidip yetmiyor sade, takimida ateslemeyi unutmiyalim.
|
[B]Biletlere olan rağbetin bugün ciddi şekilde arttığı haberi aldık. İnşaallah yarın stadyum tamamen dolacaktır. Takımımızın taraftar desteğine en ihtiyaçlı olduğu hafta olarak görüyorum.[/B]
|
yarınki maç bizim en önemlı maclarımızdan bırı kesınlıkle.bu macda takımın yanında olacaklara cok tesekkur edıyorum
|
[B][COLOR="RoyalBlue"]stadı fulleyelim inşallah
sevgili yigido camiası-sevgili futbolcu kardeşler bu maç hepsinden önemli sivassporumuz açısından denizli maçımız + ankaragücü + diyarbakır ve manisanın maçlarını göz önüne alınca tamtamına 12 puanlık bir maça çıkıyoruz,allahın izniyle mutlaka kazanmamız gerekiyor aksini düşünmek bile istemiyorum sonra bu maçı bile kazanamazsak kendi sahamızda daha neyi kazanacagız ve sonumuzda ne olur bilemiyorum allah yardımcımız olsun camia olarak[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:18. |