SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yiğidolar yandı! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28543)

ec58 09.02.2010 18:31

Cevap: Yiğidolar yandı!

Mehmet topuzun cezası belli oldu.
Mehmet topuz adamın gırtlağını sıktı, 2 maç ceza aldı... Mehmetinki 2 maçı geçmez..
Kaptan kendine yakışmayan bir acemilik sergiledi, kaleci özdenin tuzağına düştü, hakem zaten oradaydı araya giripte özdeni itelemesinin anlamı yoktu..
Herkesin dediği gibi mehmet yumruk falan atmadı zaten, şiddetli itelerken özden uyanıklık edip yumruk yemiş gibi yere bıraktı kendini... Küfür ettiğini sanmıyorum, en fazla 2 maç alır, büyük takım olsak 1 maç bile olabilirdi,
Mehmet yıldız olayı başlatan değil , kaptan olarak diğer oyuncuları ayırmaya çalışırken olan bir olay, hakem özdenin artistliğine kandı yumruk sandı, görüntüleri izleyen vicdan sahibi herkes yumruk olmadığını ve niyetinin özdeni uzaklaştırmak olduğunu görür...

RK sTyLa 58 09.02.2010 18:39

BEN ANLAMIYORUM YA MEHMET TOPUZ ADAMIN BOGAZINI TUTUYOR 2 MAC CEZA ALIYOR MEHMET YILDIZ DOKUNUYOR YERE DÜSÜOYYOR ADAM HEMEN MEHMETIMIZE 4 MAC DIYORLAR OLMAZ YAA SIVASSPOR LA NE ALIP VEREMEDIKLERI VARR

yıldız beldesi 09.02.2010 19:08

yuh yaw 1-2 olur ne 4 ü . 4 maç çok ağır olur

yıldız beldesi 09.02.2010 19:10

4 maç cezası kesinleşmiş mi. açıklanmış mı. yoksa bekleniyor mu

sivastatlıbelam 09.02.2010 19:16

fanatik gene çarpıtmış mehmet yıldız yumruk atmadı. atsaydı özden ayağa kalkamazdıbence.
ayırırken mehmetin elinin yan tarafı özdenin boğazına geldi.o da kendini profesyonelce!?!? yere attı ve amacına ulaştı.:mad:

bassguitar 09.02.2010 19:17

arkadaslar rahat olun..mehmetin 2 mac olmayacak olusu insallah etkilemez takımı 2 mactan 4 puan bize cok faydalı olacaktır..

yeniceri_can 09.02.2010 19:33

[B]keşke ben inip gebertseydim şu özdeni....[/B]

GuVeN 09.02.2010 19:59

Ya Mecnun Başkanım takımı sahipsiz bırakma Allahaşkına. Mehmetin yumruğu falan söz konusu değil,elin karaktersiz artisti kendini yere atıyor,bu sahtekarlıgı Mehmet'e 4 mac ceza olarak mı gelıyor.böyle saçma sapan bişey olamaz..Medya üstümüze oynamaya başladı malesef,umarım takımı savunması gerekenler sahıpsız bırakmazlar!!

GuVeN 09.02.2010 20:01

[QUOTE=GuVeN;607570]Ya Mecnun Başkanım takımı sahipsiz bırakma Allahaşkına. Mehmetin yumruğu falan söz konusu değil,elin karaktersiz artisti kendini yere atıyor,bu sahtekarlıgı Mehmet'e 4 mac ceza olarak mı gelıyor.böyle saçma sapan bişey olamaz..Medya üstümüze oynamaya başladı malesef,umarım takımı savunması gerekenler sahıpsız bırakmazlar!![/QUOTE]

bu arada özden olacak sevıyesız,cok ah aldın,umarım bı tarafından cıkmaz..

Besyo_cu 09.02.2010 20:07

[B]4 maç değil 3 maç ceza gelir 3 maçtan fazla gelecek ceza da tahkime gider 3 maça inmesi sağlanır.

Özden denen Türk Furboluna yakışmayan amatör bir kaleci yüzünden Mahmet kendisine yakışmayan harekette bulundu ne olursa olsun bir kaptanın bu zor durumda daha bilinçli olması gerekıyordu.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:29.