SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçın Ardından (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28790)

Bestepeli-58 14.03.2010 21:13

Cevap: Maçın Ardından

yav bu utanmaz degil birde arsız nerden bulduk afrikanın acını git kardeşim git sen geleli takımda bir ilerleme var kötü oynama yönünde ilerliyor her hafta biraz daha kötü oynuyor bu takım bu hocayla bak aysada bu takım düşmese bende bişey bilmiyorum bu liğde degil bankasyada bile düşer bu takım defol ya topcular cıksa kalır bu takım utanmaz bület uyguna laf söyleyenler cıkın lan nerdesinizzzzzzzz konuşun

hiskin 14.03.2010 21:21

Tek çare var oda. bu fubolcular ve hoca ile olmaz yapılması gereken stada erken gelen 11 kişiye formayı giydirip maça çıkaracaksın ..Futbolcuyum diye gecinenleri de tribüne çıkarıp onları izlettireceksin ..

Bak futbol böyle oynanır. o ortada görünen şeye de futbol topu diyorlar korkmayın bomba falan degil patlamaz...rakiplerinizde sizin gibi öcü degil.. Biraz cesaret edin oynamayı günlerdir ögrenemediniz.ne zaman ögreneceksiniz.diye de sorulmalı.. Hayatında topun ne oldugunu takım ruhunu bir şehri koca bir camiayı temsil ettigini anlamayan bilmeyen adamları fubolcu diye alıp getirilirse olacagı buydu hocamı ne hocası?

Bey efendi siz kimin tarfındasınız bireysel hatalar dan oldu rakip takımı tebrik ederim vs vs futbol zaten bireysel hatalar oyunu sizin göreviniz o hataları mümkün oldugu kadar yaptırtmamaınız..ve maç kazanmanız.yoksa o demeçleri bende veririm merak etmeyin eskiler bilir bir deyim vardır "olursa olur suyu olmaz ise hamur suyu" Bunlarınkı o hesap işin kolayı bulunmuş futbolcular etkilenmiş miş sanki kız arkadaşına yemek teklif ediyor da oda yok diyor.etkileniyormuş hadi canım sende..

Hiç kimsenin hiç bir yerde sivas ve sivassporu küçük düşürmek ve averaj takımı yapmak hakkı ve haddi degilir...

Bestepeli-58 14.03.2010 21:21

[QUOTE=karşıyakalı;617089]kardeşim sonuna kadar katılıyorum sana[/QUOTE]

mecnun başkana laf atan sivaslı degildir kimse başkan hakında konuşamaz bu hoca gitmeli sayın başkan bu hocayı interneten buldum diyorsun bu cakması olmasın googleden bulunana hocadan hayır gelmez bidede yüzsüz adam istifa et ve getirdiğin adamları al gittttttt

Bestepeli-58 14.03.2010 21:26

bu dam istifa etmeyecek biz antremanı basalım ve buna bir sivas dayagı atalım ceza gelmez kulübe en iyi tatktik bu benceeeee hoca aklın varsa kac hemde bu gece kimseye haber vermeden utanmaz ve yüzsüz heriff gerci bu alahın sopasa sivasspor taraftarına yni bize yani bülenet istifa diyenlereeeeeeee

yol58 14.03.2010 21:32

yapma hocam allah aşkına bu kaçıncı dönüm noktası anlamadım gitti stresmiş bu işlerinde uzmanıvar yapamıyorsanız yardım alın lütfen atı alan üsküdarı geçti yazık ne diyeyim

vedat58 14.03.2010 21:44

HOCA KUSURA BAKMA AMA SENIN TEKNIKDREKTÖRLÜKLE HIC ALAKAN YOK SEN ANCAK 3.LIG TAKIMLARININ TEKNIK DREKTÖRÜ OLABILIRSIN , KUSURA BAKMA SÜPER LIG SANA GÖRE DEGIL DAHA COK EKMEK YEMEN LAZIM ,LIGDE DÜSME EHLIKESINDE OLAN TAKIM BÖYLEMI TOP OYNAR , SEN HICMI FUTBOLCULARI MOTIFE ETMEZSIN , HICMI FUTBOLCUARI HIRSLANDIRMAZSIN, HOCA SÖYLESENE SEN NE ISE YARARSIN?? SABRIMIZ KALMADI EGER BIZI BU LIGDEN DÜSÜRÜRSEN 7 MILYON SIVASLININ AHINDAN KURTULAMAZSIN , SEN IYISIMI YOL YAKINKEN GIT , HEM SENIN HEM SIVASSPORUN HAYRINA OLUR, EGER GITMEZSEN 7 MILYON SIVASLIYI COK ÜZMÜS OLACAKSIN SENDE BU DERTTEN KURTULAMAZSIN HOCA EGER BIRAZ INSAFIN VARSA YOL YAKINKEN GIT, IYISIN DRÜSTSÜN AMA SIVASSPOR SÖZ KONUSU OLURSA GERISI TEFERRUATTIR

akkuzu 14.03.2010 21:48

ya yeter aynı masalı her maçtan sonra anlatma bireysel hata bireysel hata.Bireysel hata yapan bu adamları her maçta oynatan sensin ne işi var bu takımda yasinle faruğun sana maçmı kurtardılar.Bizim kahvedeki çaycı ahmedi koysan onlardan daha iyi oynar.Çıkıp birde 10 maçtır bireysel hatalardan bahsediyorsun

of'taki yiğido 14.03.2010 21:51

artık hoca için yorum yapmaktan ben hicap duyuyorum.... bırakın arkadaşlar sizde oralıklı olmayın.... kim duyuyorki duysada ne anlıyorki oooffff ooofffff... sabır diliyorum herkese Allah sonumuzu hayra getirsin... inş denizlide hükmen küme düşer yoksa onlar kurtarır biz gideriz tepetaklak.....

Elbeyliliyiz 14.03.2010 22:00

Mactan önce yorumumu okuduysaniz 3 tane yiyecegimizi yazmistim sanki icime dogdu bizim defans yol gecenler hani oldu bile. Ama yorumumda dört tane atarsak demistim sayin ertugralin calistirdigi takimimiz birtane gol atmayi bile beceremeyince tertemiz bir maglubiyet aldik. cok üzgünüz bizi üzmeye devam edin düsenin dostu olmaz artik düstük bari yönetim takip etse bu takimi ne olacak bari düsmeyi haketmedigimizi ispatlasak kafamiz rahat olsa böyle silindir gibi silinen siradan bir takim olduk. Keske bu kadar basari olmasaydida bu mütevazi bütcemizle ortaya oynasaydik!

vedat58 14.03.2010 22:05

[QUOTE=calipso;617087]"muhsin hoca geldikten sonra takımda ne değişti herkes bir düşünsün demiştim 2 hafta önce" hiçbirşeyin değişmediği bu takıma verebileceği birşey olmadığını hep beraber görüyoruz..tabi burada sadece hoca suçlu değil esas sorumlu ruhsuz topçularımız, sivas için sivasspor için oynamayan sadece alacağı paraya bakan gününün geçmesini bekleyen kanı bozuk şahsiyetsizlerde...aldıkları tüm paralar ki benimde sivasspora sms bağışlarım oldu benden yana zehir zıkkım haram olsun diyorum yiyemesinler
dua edelimde denizlispor beşiktaştan puan falan alıp havaya daha fazla girmesin..biz denizli küme düştü derken esas diyarbakır artık kesin düştü..kaldı son takım...denizli ile aramızda 7 puan fark var...alabileceğimiz maçlar belli gençlerbirliği ve ankaragücü...ankaraspor 3 puanı çantada zaten..tabi birde bugünkü yaptığı gibi kayseri bize de yatarsa toplam 12 olur.. dua edelim denizlispor kalan 9 maçta 16 puandan fazla alamasın....[/QUOTE]

KARDES BIZ BU FUTBOLLA NE ANKARAGÜCÜNÜ NEDE KAYSERIYI YENERIZ BIZ BÖYLE OYNARSAK KESIN KÜME DÜSERIZ MUHSIN HOCA ISTIFAAAAAAAA

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:08.