![]() |
Cevap: Suçlu Kim
[QUOTE=ercan58.a;620221][B][COLOR="Blue"]başta yönetim sonra teknik heyet ve sonra futbolcu demeye dilim varmıyor ruhsuzlar toplulugu[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]eger bu takımda oynuyorsan ekmek paranı bu takımda oynayarak kazanıyorsan ekmek yedigin yere ihanet etmeye hakkın yok çıkacaksın adam gibi oynayacaksın oynamayacaksan s.. olup gideceksin[/B] |
[QUOTE=Örükcülü;619752]Yönetim bu kadar sessiz kalıyorsa bir bildiği vardır. O yüzden bütün suç yönetimde. Bülent hocanın adam satmasına da, Bülent hocanın gitmesinede göz yumduğuna göre, artık düşünmek lazım.[/QUOTE]
BENCEDE SUC KESINLIKLE YONETİMDE... |
[B][COLOR="Red"]...............TARAFTAR HARİÇ HEPSİ.................[/COLOR][/B]
|
Eğer Bülent Hoca suçluysa , Yönetim Bülent hoca gittikten sonra niye takımı düzeltecek bir hoca bulamadı . Başarılarda aslan payı yönetim de başarısızlıkta niye hoca suçlu . Muhsin hoca 7 tane transfer yaptı ne oldu .Kasımpaşaya ligin 7. haftasında Yılmaz Vural geldiğinde 2 puanı vardı şimdi kaç puanı var ve kaç maçı da son dk kalarda yediği golle kazanamadı .Kasımpaşanın kadrosu bizden daha mi iyi .Doğru hoca seçimi yaparsan başarılı olursun . Bülent hocaya bırakması için baskı yapmayacaktı yönetim yada tecrübeli bir hoca getireceklerdi.En ucuz hocayı getirdiler . Lig başlamadan öncede Bülent hocaya transferlerde yardımcı olmadılar belirli bir bütce ayırmadılar , bonservisi olmayan en ucuz topçuları aldırdılar. Bence yönetim sene başında Bu başarının sahibi biziz Bülent değil diye düşündü
|
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][B][I]Yanlış transfer politikası ve Bülent Uygun...[/I][/B][/FONT][/COLOR]
|
[QUOTE=58VoLkAn58;620359][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][B][I]Yanlış transfer politikası ve Bülent Uygun...[/I][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
biz transfer yapmadık sene başında ne yaptık ligden düşen takımların topçularını aldık şampiyonlar liginde oynayacak oyuncuları dağıttık beleşe bunları yaparken yönetim sessizdi çünkü kasadan para vermiyor üste alıyorduk suçlu kim 1-bülent uygun 2-yapılmayan transfer politikası ve oyuncu almadan satmak 3-bunlara sesiz kalan yönetim ama en çok bülent uygun |
Bence Suçlu Kim seçeneği kendime göre yanlış transferlerdir... Efsane SİVASSPOR'umuzu bu hale düşüren olay yanlış transfer polikitasıdır.
|
Her şey bitmişte suçlu aranıyor gibi bir anket olmuş bu soru!!!!
Biz bir takımız arkadaşlar herşeyiyle bir takım Seyirciside, sporcusuda, teknik adamı da, malzemeciside takımın birer parçası neden hepsini ayrı ayrı ele alıpta suçlu bulmaya çalışıyoruz Gemi battımı hepimiz içinde batacağız yüzerse aynı şekilde devam edeceğiz Şu anda Sadece Kılavuz Kaptan alarak ( Mesut BAKKAL) yolumuza devam etmeyi tercih ettik inşallah hayırlı olur birliğimiz beraberliğimiz bozulmadan sezonu iyi bir yerde tamamlarız da yaşananlar bize ders olur diye düşünüyorum. |
BÜLENT UYGUN DENEN O HAİN HERİF:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
|
hepsinin az buçuk var ama bunların başında yanlış transfer politikası var
bu arada artık bülent uyguna da fazla yüklenmeyin adam bu kez bizi yanlış tanıtcak zaten kimse bizi sevmiyor bülent hoca bizi sadece futbol olarak değil sosyal olarak da geliştirecek işler yaptı bizi tanıttı ama futbolda başarısızlık olunca tabi iş aksadı ve gitti eğer bir milletvekili olsaydı bizi çok iyi temsil ederdi mecliste artık geçmişte fazla takılmayalım önümüze bakalım yeni hocamız hayırlı olsun k.i.b. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:34. |