SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   BURSAYA DESTEK VERMEYE NE DERSİNİZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28887)

özgühertaş 25.03.2010 15:40

Cevap: BURSAYA DESTEK VERMEYE NE DERSİNİZ

[QUOTE=nettekno;621082]elbette gidelim giyelim formalarımızı anadoludan çıkacak bir şampiyon için destek vermeye gidelim
SAPLA SAMANI AYIRT EDEMEYENLER ibb-bursa maçı ist olimpiyatta cuma günü sivasımızın maçı pazar günü gaziantep te[/QUOTE]
VALLA HELLAL OLSUN ANLAYANDA ÇIKIYOR YA
NE OLSA İSTDERLİ

bortecine 25.03.2010 15:41

Bursanın şampion olmasını istemeyenler sivaslı sivassporlu değildir. O kadar. Adamlar istanbulda olduları için gidiyorlar kaldiki ankarada maçımız olsa herhalde ankaraya gelirler. Yapılan davranış son derece doğru ve de yerinde ortalığı bulandırıp anadolu kardeşliğin laf uzatmayın.

emre41 25.03.2010 15:53

Anteplileşmek diye bir tabir olsaydı eğer, burada Bursa'nın şampiyon olmasını istemeyen kişiler için gayet iyi kullanılabilirdik. Geçen sene bize darbeyi anadolu takımı olduğunu iddia edenler vurud. Ve biz de buradan yaptıklarından dem vurup durduk değil mi? Şimdi kalkıp şikayet ettiğimiz şeyin aynını yapmak da ne oluyor? Kimse Bursa'ya maç satalım, para toplayıp yarım edelim felan demiyor. Maça gidip destekliyelim diyor.

Ve bence gayet doğru ve mantıklı bir karar. Pankart açma imaknız olursa pankartta açın. Görsün cümle alem yerimiz. Paranın şikenin yanında değil. dostluluğun anadolulunun yanındayız.

Bize kimse destek vermedi diyonuz. Bülent denen adam bi sustu mu ki? herkese laf yetiştirdi it. Ah azcık sussaydın 5. şampiyonduk. Nasip.

subasi29 25.03.2010 17:52

bursa sampiyon olur insallah gonlumden geciyor , baslarindaki insan adam gibi adam harbidende hak ediyor

özgühertaş 26.03.2010 12:13

BU AKŞAM İNŞALLAH OLİMPİYATTA BURSAYA DESTEK VERİCEZ.

mustafatas58 26.03.2010 15:21

[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]ÖNCE BIZ KENDIMIZE BIR BAKALIMDA SONRA DİGER TAKIMLARA DESTEK VERIRIZ.BIZIM ANTEP MACI SIVASIN SU ANKI KONUMUNU BELIRLEYECEK.BENCE BU ALIRSAK LIGDE KALIRIZ ALAMAZSAK ZATEN SOYLEMEK BILE ISTEMIYORUM.BURSASPORU DUSUNECEK HALDE DEGIL KIMSE.AMA BIZ DUSMEZSEK GONLUMUZ BURSADAN CATIR CATIR TOP OYNUYORLAR HELAL OLSUN DEMEKTEN BASKA BIR SEY DUSMEZ BANA.
UMARIM SIVASIM ESKI HALINE GERI DONERDE GECIKMELI OLARAK CIKAMADIGIMIZ ZIRVEYE OTURURUZ.SENE BASINDA BUTUN TAKIMLAR ZIRVE MUCADELESI VERDI ESKIDEN OYLE BIR SEY YOKTU.DIGER TAKIMLARA BU CESARETI VERENDE BIZDIK.AMA GEL GORKI SENE BASINDA SAMPIYONLAR LIGINDE TOP KOSTURUYORDUK SENE SONUNDA BANK ASYADA TOP KOSTURACAZ.COK KOMIK AMA GERCEK OLMAK UZERE NE YAZIKKI[/COLOR][/FONT]

bursalibatu 26.03.2010 16:15

destekleriniz için tüm sivasa teşekkürler ben sizin yerinizde olsaydım aynen sizin gibi bende ilk sivası düşünürdüm bursadan size salamlar ve kucak dolusu sevgiler

balmandol 26.03.2010 16:24

Bugün MYNET'e düşen bi haber vardı okudunuzmu bilmiyorum.Bursaspor Diyarbakırspor'a çağrıda bulunmuş.MAÇLARINIZI GELİN BURSA'DA OYNAYIN DİYE.!!!
Hadi Sivas'lı arkadaşlar GİDİN BURSAYA DESTEK VERİN..Seyirci grubu olarakta destek verecekler YALAKALIK EDİP Diyarbakır'ı ligde bırakacaklarını sanıyolar.
ŞUNU BİLİNKİ DİYARBAKIR KÜME DÜŞER..BURSA'DA ŞAMPİYON OLAMAZ O KADAR.
SİVAS'TANDA BURSA'YA DESTEK OLAN VARSA BUYURSUN OLSUN RENGİNİ BELİRLESİN...

balmandol 26.03.2010 16:35

Mnce Bursaspor camiası delikanlı olsun.O stad da o seyirci aşağıya bi inseydiii...Tonla futbolcuları yaralansaydı,dövülseydi dönüpte İBB maçındaki gibi karar alınsaydı ne olurdu acaba...?????
O zamanda Diyarbakı'ı desteklerleymiydi acaba.?
Yazık çok yazık..Böyle şampiyon olacaklarsa,anadolu kulüplerinin üzerinden kimse pirim yapamaz kusura bakmasınlar.Korkudan korner ve taç atmaya gidemiyolardı herkes izledi.Kalkmış birde TİMSAH GÖZYAŞI DÖKÜYOSUNUZ..AMAN DİYAR LİGDE KALSIN DİYE..

jaguar19 26.03.2010 16:45

[QUOTE=balmandol;621351]Bugün MYNET'e düşen bi haber vardı okudunuzmu bilmiyorum.Bursaspor Diyarbakırspor'a çağrıda bulunmuş.MAÇLARINIZI GELİN BURSA'DA OYNAYIN DİYE.!!!
Hadi Sivas'lı arkadaşlar GİDİN BURSAYA DESTEK VERİN..Seyirci grubu olarakta destek verecekler YALAKALIK EDİP Diyarbakır'ı ligde bırakacaklarını sanıyolar.
ŞUNU BİLİNKİ DİYARBAKIR KÜME DÜŞER..BURSA'DA ŞAMPİYON OLAMAZ O KADAR.
SİVAS'TANDA BURSA'YA DESTEK OLAN VARSA BUYURSUN OLSUN RENGİNİ BELİRLESİN...[/QUOTE]

Bu haber gerçekten doğru mu?:confused:
Doğruysa söyleyecek kelime bulamıyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:41.