![]() |
Cevap: GAZİANTEP'E GİDİYORUZ.....!!!
bizdeki oyuncular baskı kurma kabiliyetli futbolcularımız yok yapmamız gereken sabırederek oyunu sogutmak tempo yaparsak hüsrana urarız biz her mac tempo yapmaya calışıyoru ve beceremiyoruz ve rakip ilk atagında gol yiyoruz ve muhsin hoca bun care bulamdıburda oynan na iki mactada aynı dakkalarda golü yedik ve 70 dak.sadece doldur bosalt yaptık yanı bosa caba harcadık bizim yapmamız gereken gol yemememek topu aya pas yaparak oyunu sogutarak oynamak yoksa işimiz zor arkadaslar şişme top atmayacaz yoksa bu antep bize 3 atar arkadaşlar
|
[B]Bu Maçı Kazanmalıyız..........![/B]
|
alemin kralı her zaman biziz hep seninleyiZ çünkü biz YİĞİDOGENÇLİĞİZZ!!
GELİYORUzZz uLaN heSAP VAKTİ!!!!!! TEK REİS MESUT REİS AKILLI OLUN ULAN!!!!! |
pazar aksamı fener cimbom macı var antepe gidip rezillik cekecegime derbiyi oturur zevkle izlerim. zaten sivassporun yenilecegi belli gaziantepe kadar gitmeye değmez
|
[QUOTE=okan27ank;621398]GEÇEN SENE ANTEPTE BİZE YAPILANLARI UNUTMAYIN...... SİVASIMIZI KARŞILAMAK İÇİN ANTABE GİİTİK ŞEHİRDE HERYER SİVASLI .... SİVAS SEVDALISI OLANLAR FORMALARIYLA ANTEP CADDELERİNDE , SOKAKLARINDA GEZİYORDUK ANTEPLİLERDEN İYİ TEPKİLER ALIYORDUK STADA GİRDİK BİRANDA HERŞEY DEĞİŞTİ.. BİZ KALE ARKASINDA BİZE AYRILAN YERLERİ TAMAMEN DOLDURMUŞ , SİVASIMIZ DESTEKLİYORDUKKK ANTEP İÇİNDE TEZAHURATLAR YAPIYORDUK.. AMA ONLAR BİZE EL KOL HAREKETİ YAPIP KÜFÜRLER ETTİLER... BİZ YİĞİDOLAR OLARAK YİĞİTLİĞİMİZİ YİNE BOZMADIKK HİÇBİRİMİZ KÜFÜR ETMEDİK... TAKIMIMIZ DESTEKLEDİKK EVET YENİLDİK. AMA YİĞTLİK YAPTIK ...ONLAR GİBİ TERBİYESİZLİK YAPMADIKK... YİNE GİDİYORUZ... YİĞİTLER GİBİ YİĞİTLİK YAPMAYA... VE BU SEFER BU MAÇI ALACAĞIZ...[/QUOTE]
bende o maca gelmiştim.yapılanların hepsini gaziantep halkına mal etmemek gerekir. Cünkü cogu antepli de sivasspoeu destekleyip sampiyon olmasını istiyorlardı ama cou da diyordu sahada hak eden kazansın kalbimiz sivasla falan diyorlardı . Yani cideen cogu içten tutuyordu onun için hepsini antep halkına mal etmemek lazım. gaziantepin sanırsam 1,5 milyon 2 milyon nüfuu var. bunun içinde binlerce antepli olmayan fener gs bjk cimbomu tutan vardır onun için ben yine de kızmıyorum sucu bizim oyuncularda arıyorum |
[QUOTE=şarkışla 58;620905]Artık bize her yer SİVAS ben coştum artık ne 1 puanı 3 puanla döneceğiz[/QUOTE]
bırakın artık baska takımların sloganını calmaya ck belli bize her yer trabzondan alındığı ne gerek var daha iyi slogan bulmalıyız. ayrıca her deplasman öncesi herkes geliyorum diyor giden sayısı belli. kac kişi gidecek acaba maca merak ediyorum emiim herkes oturur derbiyi izler cogunun sivas macından haberi olmaz herkes derbiye odaklanmış |
EE Artık maç sonunda Antep te bir hamama gidersiniz :D:D
|
Antepin Hamamları Sallanır Kül hanları
|
şu maçı alırsak haftaya aslan avı warR!
|
Yolunuz açık olsun umarım puan ya da puanları alır gelirsiniz Yiğidolar..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:27. |