![]() |
Cevap: Dikkatli olacağız
[QUOTE=H_Turan;623270]Çılgın bir plan
Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard, Sivas’ta bütün riskleri göze alacak. Sivas’da, Cim-Bom’un ileri üçlüsü Keita, Jo ve Giovani’den oluşacak. [/QUOTE] Adam işi çözmüş kardeşim anlamışki sivas defansında bi şey yok. Üç tane çalım ustası koyacak forvete ondan sonrada Yasin ve Hayrettini madara edecekler. Yasin'e çalım atamayacak oyuncu zaten süper ligde yok. Kaldıki futbol oynamayan biri olarak ben bile yasin'i çalımlar gol atarım. ama bu adamlar tam çalım ustası o yüzden görünen oki adamlar sadece galip gelmek değil aynı zamanda show yapacaklar Sivas'da. inşallah tarihi fark yiyip rezil olmayız. Mesut hoca bu maçta bu işi ne kadar bildiğini göreceğiz. Eğer Yasin'e ilk 11'de şans vereceksen lütfen yarını bekleme ve hemen istifa et. Bu adamı ilk 18'e koyan adam bana göre futboldan anlamıyor demektir. |
Cevap: Dikkatli olacağız
[B][COLOR="Blue"]dikkatli olmak zorundasınız en ufak bir onurunuz gururunuz varsa tabii
galatasaray maçında 1 puan rüyamızda bile görsek inanmayacagımız bir sürpriz ötesi bir şey olur bence bizim takıma bakarsak farklı sonuç beklemek hayal olur antep maçında 15-20 yiyecegimiz maçı 2-2 berabere bitirdik umarım o maçtaki şansmıdır nedir bilemiyorum bu maçtada bizim yanımızda olur inşallah özellikle defansımızın kendilerini ikiye üçe katlamalarını umut ediyorum inşallah bizim açımızdan iyi olur bizlerde seyirci olarak destegimizi esirgemeyelim[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:02. |