SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   FB'ye ilk tebrik Selami Uzun'dan (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29099)

eroldeger 22.04.2010 08:00

Cevap: FB'ye ilk tebrik Selami Uzun'dan

muhsin yazıcı rahmetli olduğuna göre ben sp yeoyumu vereceğim onların kadrosu daha iyi sivasın gelişmesinde emekleri çoktur mecnun başkanında başkan olmasında bu arkadaşların emeği var mesla temel kara mola oğlu musa demirci osman seçilmş bunların sivasa hizmetleri gözardı edilmez akp bırakın sivasa türkiyeye bir şey yapamaz

atrium58 22.04.2010 08:09

Ne başbakanın ne de sivas milletvekilleri için sivasın bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Belediye seçiminden sonra sivas iyice gözden çıkarıldı bizler eğer adamsak genel secimlerde cevabımızı göstermemiz lazım hem de topyekun..

Kokomo 22.04.2010 09:04

Muhakkak bu adama ve partisine oy vermiş üyemiz halen bu yazıları okumaktadır.

Merak ediyorum ve bu kişilere soruyorum ;

"Yine de gelecek yıl bu partiye veya gösterdigi adamlara oy verecek misiniz ?"

H_Turan 22.04.2010 09:29

Gerçek Sivaslı By Şartlardan sonra Akpartiye vermez Yada Gerçek Sivassporlu Vemez Ben seçimlerde bunun olacağını bildiğim için vermedim o yüzden vizdanım rahat

hanedan58 22.04.2010 10:10

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]BUNLARA SÖYLENECEK BİR SÖZÜM YOK ALLAHINDAN BULSUNLAR AMA BİZ HALK OLARAK BU İŞE İNANMIŞ GÖRÜNMELİYİZ SİZE DÜN YAŞADIĞIM VAHİM BİR OLAYI ANLATMAK İSTİYORUM ARKADAŞLAR HAT DEĞİŞKLİĞİ YAPMAK İÇİN SİVASTA BİR İŞYERİNE GİTTİM VE ORADA ÖGRENDİM Kİ HAT DEĞİŞİKLİĞİ YAPANLARA FORMA HEDİYE EDİYORLAR BENDE HALİYLE EKMEK YEDİĞİM MEMLEKETİN TAKIMI OLAN SİVASSPORUN FORMASINI İSTEDİM ALDIĞIM YANIT BENİ GERÇEKTEN BU ŞEHRİN İNSANINDAN OLDUKÇA SOĞUTTU MAALESEF TAKIMIMIZIN FORMASI YOKMUŞ SİVASSPOR FORMASI DEGİLDE FB GS BJK FORMALARI VERİYORLARMIŞ BENDE BUNA İSTİNADEN MİLLİYETÇİ OLMADIKLARINI SORDUM VE HAT GECİŞİMİN İPTAL EDİLMESİNİ İSTEDİM VE ÇIKTIM O İŞYERİNDEN DAHA SONRA BAŞKA BİR İŞYERİNE GİDEREK ORADA DEGĞİŞTİRMEK İSTEDİM VE ÖZELLİKLE FORMA VEREN BİR İŞYERİNİ SECTİM AMA MALESEF ONLARDA TAKIMIMIZIN FORMASI YERİNE SÖZDE 3 BÜYÜKLERİN FORMALARINI VERİYORLARDI VE BENDE BİRAZDA BU ZİHNİYETTEKİ İNSANLARLA AYNI ŞEHİRLİ OLMANIN VERDİĞİ UTANÇLA HATTIMI DEGİŞTİRMEDİM VE ORADANDA AYRILDIM ANLAYAMADIĞIM BU ŞEHRİN EKMEĞİNİ YİYECEKSİN BU ŞEHRİN TÜM NİMETLERİNDEN FAYDALANACAKSIN VE BU ŞEHRİN TAKIMINA İHANET EDECEKSİN YAZIK BİZE ÇOK YAZIK[/COLOR][/FONT]

Thai 22.04.2010 10:11

selami uzun artık sivasa gelme seni istemiyoruz

bozcelik 22.04.2010 10:55

[QUOTE=H_Turan;626429]Gerçek Sivaslı By Şartlardan sonra Akpartiye vermez Yada Gerçek Sivassporlu Vemez Ben seçimlerde bunun olacağını bildiğim için vermedim o yüzden vizdanım rahat[/QUOTE]

ne alakası var şimdi sporu siyasete bulaştırmayalım, akparti iktidarda olmasa bu millet krizde dükkanları yapmalardı, gördük 94 de 2001 yılında eften püften şeylerden kriz çıkıyordu birileri malı götürüyor olan gariabana oluyordu, selami uzun feneri tebrik etmiş olabilir bizi ilgilendirmez, o onun basiretsizliği, inadına akparti inadına türkiye

xremix 22.04.2010 10:58

selami uzun istanbuldan aday olacak galiba,allahtan istanbulda 2 milyon sivasli varda şansı yok artık....

xremix 22.04.2010 11:05

[QUOTE=bozcelik;626445]ne alakası var şimdi sporu siyasete bulaştırmayalım, akparti iktidarda olmasa bu millet krizde dükkanları yapmalardı, gördük 94 de 2001 yılında eften püften şeylerden kriz çıkıyordu birileri malı götürüyor olan gariabana oluyordu, selami uzun feneri tebrik etmiş olabilir bizi ilgilendirmez, o onun basiretsizliği, inadına akparti inadına türkiye[/QUOTE]

siz kör olmuş etrafınızda olan bitende bi haber olan tiplersiniz,şu ülke bu zamanlarda çektiğiniz hiç bir zaman çekmeyecek,akp liler ülkenin sorunlarindan ziyade ülkeyi kutuplaştıran popülizim yapan ülkeyi çıkmaza götüren bir yönetim sergiliyor.... 15 milyon işşiz sizin için ne ifade ediyor? ülkemde üretime katkıda bulunan hangi yatırım yapıldı ( hemen duble yollar aklınıza geliyor demi :-))
uyanık olun ve aklınızı başınıza alın...! sizi her türlü sömüren bir yönetim,sigara ve benzinden aldığı vergiler ile günü kurtarmaya çalışan üretimin 0 olduğu bir zamanda geçmiş yönetimlerin önemi dahada önem kazanıyor...bir daha yazı yazarken bilgin dahilinde yaz..eskiden enflasyon vardı ama üretim şu anki üretimin 1000 karı fazlaydi,ülkenin şu anki dış ticaret açığını biliyormusun? bilemezsin bilseydin bu saçma yazıyı yazmazdın....
inadınaaa özgür TÜRKİYEEE VE ŞAMPİYONN SİVASSPORRR

MMK 22.04.2010 11:11

Bir maçta FB beresiyle en önde oturan adam değil mi bu ya!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:11.