SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Tüm maçlar canlı yayınlanacak.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29260)

emin kara 19.05.2010 00:15

Cevap: Tüm maçlar canlı yayınlanacak..

[QUOTE=H_Turan;630788]Hala Bülent Yalakaları Dolu Tama Başarıları olmuştur Tartışılmaz Son Yaptıkları Affedilir değildir Kaçıp gitmeside dahildir Sevecekseniz Mesut Hocayı sevin Bülent devri bitmiştir Mesut Bakkal Devri başlamıştır Bizi ligde bırakmıştır dahası varmı söyleyin bana.

Mesut hoca Büyüksün[/QUOTE]

Bir defa şunu kafana iyi sok ben hiç kimsenin yalakası degilim lafını bilde öyle yaz daha fazla saçmalama konu bulent degildi sadece uygun kelimesi idi arkadaşda bulent uygunmu diye sorunca bana komik geldi yazı bir defa dogru oku ondan sonra saçmala

H_Turan 19.05.2010 00:19

[QUOTE=emin kara;630813]Bir defa şunu kafana iyi sok ben hiç kimsenin yalakası degilim lafını bilde öyle yaz daha fazla saçmalama konu bulent degildi sadece uygun kelimesi idi arkadaşda bulent uygunmu diye sorunca bana komik geldi yazı bir defa dogru oku ondan sonra saçmala[/QUOTE]

Haksızmıyım ama......................

H_Turan 19.05.2010 00:25

Hem sanada demedim yanlış anladın

mnt3 19.05.2010 10:52

sivassporumuzun tüm maçlarını yayınlarsa ben lig tv ye abone olurum.

yol58 19.05.2010 23:32

bence çok güzel bir uyulama olacak ve de tek takım maçını 9.90 a izleyebilecekmişiz

V1CT0RY 20.05.2010 01:05

[B]Geç Kalınmış Ancak Zararın Neresinden Dönülürse Kardır Denilebilecek Bir Durum...

Gidemediğimiz Deplasmanları Evden Takip Ederiz...[/B]

samet35 20.05.2010 01:58

anadolu klupleri için ekstra tv geliri yaratır... cok yararlı bir uygulama

nightmare58 20.05.2010 12:14

Büyüklüğünün ölçüsü kupadır demiş futbolun başkanı Micheal Platini(Uefa BAŞKANI). Gerçekten öyle arkadaşlar ne kadar kupan varsa o kadar büyüksün dmektir bir de şunu söyleyeceğim daha dün trabzondaydım Allah için bir tane Trabzonspor dışında bir takımın formasını göremezsiniz Yine Bursada da öyle SİVASMIZI SİVASSPORMUZU seviyorsak böyle olmalı vazgeçmeliyiz gs,fb ve bjkden işte o zaman SİVASSPOR'UMUZ şampiyon olmayı hak etmiş olur saygılar

calipso 20.05.2010 15:05

doğru bir karar.. her hafta 4 büzüklerin maçlarını izlemek zorundamıyız sanki

YuNuSPaSa58 20.05.2010 15:57

[QUOTE=TS58;630552]DEPLASMAN MAÇI YAYINLANSIN,İÇ SAHA YAYAINLANMASIN.
YOKSA TRİBÜN İYİCE BOŞALIR.[/QUOTE]

doğru tespit. zaten ucuz olacak.. bide içerideki taraftardan olmayalım..:)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:37.