SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Enyeama takipte (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29454)

büyükyüreğilli 15.06.2010 19:48

Cevap: Enyeama takipte

hayırlı işler !!!
alırız alırızda neyi alırız kimi alırız bizde bu kafa olduğu sürece bilmiyorum

batuhancelen 15.06.2010 20:56

walla getirebilirsek 3 milyona 3 buyuklere satarız, bi sonraki sene de 5 milyona avrupa da bi takımda...

UTKT 15.06.2010 23:17

4. olduğumuz sezon bülent uygun amerika kadrosundaki onyewu yu istemişti o zaman kimse tanımıyodu ama ellerini çabuk tutamadılar konferedasyon kupasından sonra ontewu milana gitti şimdiki durumda pek farklı değil

yigidocengiz 15.06.2010 23:29

ben bu enyeamayı aldık diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum.ama geçen sene yaptığımız hataları tekrarlıyoruz gibi geliyo,en azından bazılarını.

yani şu enyeama transferinden kimseye söz etmeseydik nasıl olurdu diye düşünüyorum.yani keşke dillendirmeseydik.bazı alışkanlıklar kolay değişmiyo demekki...

ArifŞahin 16.06.2010 10:43

Şu anda bu transfer bayağı zor. israilden gelecek olan bu şahıstan kazık yemeyelim? çünkü onlar yılmazlar inş. 500bin dolar borcuna karşılık Yüzmilyon dolarına el koydular.. uluslararası anlaşmaları uygulamıyolar.Güvenilmezler? !... başka futbolcumu yok mu ki halen kaç gündür forumda tartışılıyor? yeni bir yasin çakmak olayı doğuyor. inşAllah asparagas haberdir.....:mad:

armn 17.06.2010 11:02

Cimbom Enyeama'nın peşinde
Galatasaray'ın Hapoel Tel Aviv forması giyen kaleciye kancayı taktığı iddia edildi...

09:52 | 17 Haziran 2010

İngiliz basınında yer alan habere göre Galatasaray, Nijerya Milli Takımı'nın kalecisi Vincent Enyeama ile ilgileniyor.

Sport.co.uk adlı internet sitesinde yer alan habere göre, oyuncunun menajeri Andreas Muller, Galatasaray'ın Arsenal ve West Ham United'ın da ilgilendiği kaleci için diğer takımlara göre bir adım önde olduğunu belirtti.

Nijerya'nın Arjantin ile oynadığı maçlarda yaptığı kurtarışlarla göz dolduran eldivenin menajeri, yaptığı açıklamada "Galatasaray ile görüşmelerimiz sürüyor. Ama Enyeama için 8 teklif birden var. En son kararı tabi ki o verecek" dedi.

27 yaşındaki Enyeama, İsrail kulübü Hapoel Tel Aviv'de forma giyiyor.

(Goal.com)

haber doğrumudur bilmem ama galatasaray arsenal gibi takımlar istiyosa anca formasını alırız :)

furky.b 17.06.2010 12:40

Arkadaslar Saglam Bir Kaynakdan Gordum, Yabanci Kaynak (West Ham, Aston Villa, ) Gibi Takimlar Ilgileniyormus..

Bonservisi 5 milion euro'mus biz bu adami kesinlikle alamayiz ;)

Kaynak: voetbalzone.nl (Hollanda)

rapge 17.06.2010 13:39

Galatasaray'da ilgileniyomuş....
Ama kaçırmamamız lazımmm

oguzhan_1616 17.06.2010 13:48

Nasıl kaçırmayalım ?... Adam seneye Avrupa Kupası'nda mı oynamak ister yoksa Sivas'ta Sadece TsL'de mi .. Hem bu oyuncuyla ARSENAL-Westham United gibi takımlar da ilgileniyormuş ve 8 transfer teklifi varmış ...

mucahitbaba58 17.06.2010 19:59

[B]bosuna heves etmeyin sevgili yigidolar
biz ilgileniriz ama almayiz ;)
tjabalala icinde aynisi oldu !!o adama duzgun teklif sunulsaydi turkyeyi duydugunda kosarak gelirdi !!biz ilgileniriz ama almayiz [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:02.