![]() |
Cevap: Sivasspor 1 - Xanthi Skoda 2
[B]her seyin hayirlisi arkadaslar ..
herkes iyi gorecek sezon basladiginda sivas sporun guclu oldugunu..futbolcularimiz lige hazir lar sadece su an gorunen o ki kamptaki uyumunda ligde devam etmesi... yinede zaman lazim buna ilk 4 hafta zaten her seyi yoluna sokar sonrada devam ederiz yolumuza ayni guzelliklerle[/B] |
Cevap: Sivasspor 1-2 Xanthi Skoda
İnşallah Lige İyi Bİ giriş Yaparızda Gs Yİ YENERİZ.. HAYDİ YİĞİDOLAR GOSTERİN KENDİNİZİ
|
oynadıgımız takımların hepsi dandik takımlardı.karşımızda güçlü birini görünce yenildik.
|
Cevap: Sivasspor 1 - Xanthi Skoda 2
[QUOTE=armn;641950]formalarda neden sponsor yok acaba bilgisi olan varmı ?[/QUOTE]
Kardeş Hazırlık maçı ondandır :) |
iste buna (simdilik katilmiyorum arkadas !!
Mesut hoca daha yeni ! hele bir ligi bekleyelim ,birde söyle bir 6-7 hafta gecsin ozaman bu konuyu detayina gire biliriz diye düsünüyorum !! önceki yazdigim gibi, mesut hoca görüp anlaya bildigim kadariyla takimin iyicene hazirlik Kampinda ve öncesi suyunu cikarmisdi ! hele ,bir sivasa gitsinler birkac gün dinlenip güc ve kendilerini toplasinlar ,,ozaman görecegiz ! ama sunuda diye bilirimki 2 tane isabet transfer sart olmus, 1forvet, birde ortasaha, 90 dakka , sahada yaylanan oyuncu yok !! , yaylanmaya bakanida hoca tribünden ikazlari cok net duyluyor.......! 90dakadan sonra hic bir oyuncumuzun ayakta duracak gücü kalmiyor, her seylerini oyuna veriyorlar, |
[QUOTE=karşıyakalı;642000]oynadıgımız takımların hepsi dandik takımlardı.karşımızda güçlü birini görünce yenildik.[/QUOTE]
oynadigimiz takim NAC Breda dan daha gücsüz bir takimdir,hem hazirlik maclarinda dandik ve gücsüz takim olmaz,bir avrupa takimlarinin hazirlik maclarini takip edersende iyi olur ,dün chelsea frakfurta,liverpool m,gladbacha maglup oldu.bu demek degildirki chelsea ve liverpool takimlari her sezon düsme potasinda olan alman takimlarindan daha gücsüzdür diye.lig baslayinca gercek gücümüzü görecegiz |
NabiL taider'e yükLenen arkadaşLar için bi hatırLatma yapayım nabiL taider Xanthi'den geLdi bunun bir etkisi oLduğunu düşünüyorum..
|
Arkadaslar sütten agzimiz yandi insallah bir daha ne ligde ne de kupada yeniliriz yenilsekde sivasspor arkandayiz. Basarili bir sezon ve de yenilmeyi unutmamiz ümidiyle....
|
[B][QUOTE=karşıyakalı;642000]oynadıgımız takımların hepsi dandik takımlardı.karşımızda güçlü birini görünce yenildik.[/QUOTE]
arkadasim simdi sana bir sey sormak istiyorum bu bir hazirlik maciydi sen diyorsunki guclu rakip gorunce yenildik.. peki bana cevap verirmisin bu maci sivas kazansa ne olacakti ne diyecektin merak ediyorum madem guclu takim rakibimiz hazirli macinda guclu rakiple oynamakta guzeldir yenilsekte... simdi bir f.b bir bjk bir gs bunlar hafta icinde avrupa maclarina ciktilar ben rakiplerinin buyuk bir basarisini goremedim avrupada hepside berabere kaldi simdi bana soyle lutfen xanthi skoda turk takimlarimizin avrupali rakipleriyle ayni guctemi??? soylemeden once dusun ??? f.b bjk gs in kadrosundaki yildizlari ona gore cevap ver.. sivas sporumuz bunlarin hepsini yenecek gucte bunu herkes bilsin ... siz sadece sonuca bakiyorsunuz ... bizler takimin moralinin yerinde olmasi ve futbolcularin iyi olmasi tarafindan bakiyoruz... haa dunku macin sonucunu etkileyen bir sey daha var sivas sporumuz yaklasik iki hafta bulundu hollandada peki kac kisi biliyor sivas spor sadece 1 gun tatil yapti bu kamp doneminde anlayalim sunu mesut hocamiz iki hafta futbolcularin pestilini cikartti son macdada yenilmek gayet dogal cunku futbolcularda iyi biliyorki onceki hazirlik maclarinda ellerinden geleni yaparak gerek teknik heyeti gerekse taraftarlari memmun etmislerdir.. bu yuzden son gun onlara hani okulda karne gunu derlerya oyle bir gundu hepsi lig baslasin artik diyor ... neden takim yenince hemen super diyoruzda bir kere yenilince guclu takim cikinca hep bole diyoruz madem oyle sivas spor 6 macda 1 kere yenildi al sana skor!!!!!!![/B] |
Bu son maçımızla birlikte hazırlık dönemimizi bence iyi kapattık, tamam son maçta galibiyet olsa iyi olurdu fakat, buda normal.Sonuçta diğer maçları almışız bir beraberlik haricinde.Unutmamak gerekki bu bir hazırlık maçıdır ve hazırlık maçlarında futbolcular denenir.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:48. |