![]() |
Cevap: SEDAT BAYRAK GÖNDERİLSİN..
[B]Sedat'ın yaptığının savunulur tarafı yok, bu bilinen gerçek... Gerekli ceza da derhal verilerek taraftar bilgilendirilmelidir... Buradan da gerekli ders çıkarılarak hiç kimsenin Sivassporun üstünde olmadığı vurgulanmalıdır...
Ancaaak... Düşmeyegör... Düşenin dostu olmazmış... Geçmişte yapılan hizmetleri bir anda silip atmaya çalışmak ne kadar acı bir durum. Bizler burada Sedat'ı bir anda asıyoruz-kesiyoruz ama daha dün, attığı kafa golleri ile takımımıza puan ya da puanlar kazandıran, Sedat değil miydi?... Sedat değil miydi? defanstan ok gibi fırlayıp, ataklara katılarak forvete destek vererek takımımızı ateşleyen. O Sedat değil di, galiba sendin...! Takımımıza sahip çıkarak, destek vermenin zamanıdır... Hiç kimse bakî değildir, bakî olan Sivassporumuzdur...[/B] |
Cevap: Sedat Bayrak kendini yaktı
olacağı buydu bütün artistler bizi buluyor. sen iyi oynama adam kaçır yarım düzine gol ye ve kırmızı kart gör yönetimde izlesin. ceza ver yönetim ceza ver artık ağırlığını koymalısın yönetim olarak. başka çare yok. hocayada futbolcularada ağırlığını koy hesabını sor. bu altı golun hesabını sormazsan millet sizden hesap sorar..
|
Sedat'ın bu maçta yaptığı yanlış var fakat ben ona dayanarak değil normalde de beğenmediğim için gönderme değil de kenarda oturmasının taraftarıyım.Heh,alırsın yerine bir adam yolla gitsin Sedat'ı değişilmez biri değil açıkcası.Murat Sözgelmez,Yasin Çakmak gibi adamların arasında tabikide göze iyi gelir bu gayet normal,ayrıca emek vs.den bahsediliyor burada Bülent Uygun yollandı bu takımdan bir Sedat gitse çok olmaz ama şu an ki halimizle Sedat'a bile açız.Olan olmuş,dün rezilde olduk zaten bunu devam ettirmenin bir alemi yok,takım nasıl toparlanır ona bakılmalı ama ben bizim yönetimin bile toplandığını sanmıyorum...
|
[QUOTE=cihanakkus;652001]diallo gibi adamı oynatmıyan mesut bakkal kac mac bizi yakan sedat a görev veren mesut bakkal futbol adamı olmadıgını kanıtlamıstır...
defol git sedat senin yerine kim gelse senden iyi oynar...[/QUOTE] bu kadar boş konuşma sedatın kurtardı mac da var kardesım adam satmak kolay yerıne adammı var sölesene tamam yaptı ayıp ama sen olsaydın veya ben hakemı döverdık dımı |
[QUOTE=cihanakkus;651995]Dün aksam oynanan trabzon macında sivasspor takımının yedigi 6 goldede sedat ın hatası var böyle bi stoper olamaz dünyada bu oyuncu 2. amatör kümede bile oynayama ayrıca sivasspor formasını sen kim oluyorsunda yere atıyorsun hem suclusun hem güçlüsün benim anlamadıgım yönetim ne iş yapıor bu adam geldiginden beri böyle hem basarısız hemde motivasyon sıfır..sedat bayrak gibi karaktersiz topcuları takıma getiren yönetimdede hata var sedat bayrak bir an önce gönderilsin eger gönderemiyorsa yönetim yada göndermiosa yönetim bir an önce istifa etsin yazık düştügümüz durumlara bakın..
en iyi anadolu takımı en kötü anadolu takımı oldu bizi bu hale getirenler ortada ve hala şovlarına devam ediyorlar dün gördügümüz gibi...sedat gibi rezil kepaze takımı umursamayan oyuncuları gönderin..yada siz gidin bu iş böyle gitmez anadolunun en cok taraftarı olan kulup böyle yönetilemez ve böyle futbolcuları kadrosunda barındırmamalı..... bursaspor a bakın bizim gibi olmadılar calısınca oluyomus demekki çalısmayanlar var yönetim de anlasın artık aman daralıyor kendileri için..[/QUOTE] yok artık gol yiyince yenilince gönderilsin kazanınca ne iyi stoper olurmu öle şey takımın 2.kaptanı çokta iyi stoper kalacak.kesin. |
[QUOTE=ankastre;652035]
Takımımıza sahip çıkarak, destek vermenin zamanıdır... Hiç kimse bakî değildir, [B]bakî olan Sivassporumuzdur[/B]...[/QUOTE] sende özetlemişsin zaten . başka diyecek bir şey kalmıyor.. O nedenle Defol Sedat diyorum ben |
[QUOTE=cihanakkus;652001]diallo gibi adamı oynatmıyan mesut bakkal kac mac bizi yakan sedat a görev veren mesut bakkal futbol adamı olmadıgını kanıtlamıstır...
defol git sedat senin yerine kim gelse senden iyi oynar...[/QUOTE] Diallo çok iyi bir stoper oynaması gerek fakat Sedat'ta iyi yani kesinlikle kalacak |
Cevap: Sedat Bayrak kendini yaktı
BU ADAMIN OYNAMAMASI BİZİM İÇİN DAHA HAYIRLI. HATTA BU TAKIMDA YERİ YOKTUR ARTIK... HAKEME KÜFÜR EDEN VE KUTSAL FORMAMIMIZI FIRLATIP ATANLARIN BU TAKIMDA YERİ YOKTUR. ADİLİK DİZ BOYU OLMUŞ... ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
|
Fiko Bey az önce Radyospor`a baglandi. Sedat konusuna da degindi. Maci kaybetmeyi kabullenemedi o yüzden formayi yere atti dedi :confused: :confused::mad:
Fiko Bey isterseniz bide ödül verin Sedat`a ;):mad::D |
Okadarda değil nere göndericeksin Sedatı o da hata yapa bilir zor zamanlarda takıma ve oyunculara sahip çıkmamız lazım
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:45. |