SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Almanya 3-0 Türkiye (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30317)

kangalli58yasin 09.10.2010 00:22

Cevap: Almanya 3-0 Türkiye

YUUH beaa- ben bir gurbetci olarak sokaga cikamadim simdi - ne güzel seviniriz dediik kursagimzda kaldi seevinc.arkadasim ilk yari daha isteydi - golü attilar hemen gidip bizimkiler gol atti deyip dalga gectiler - vay bee

O kadar gurbetci bu eziyeti cekiyor gidiyor 100lerce para veriyor ki desteklesinler ama destek bosa gitti - RUH YOK RUH !!! böyle kosmuyorlar, topa gitmiyor, 3 pas bile yapamayan takim ile nereye kadar yol alabilirsin ?!!! kalplerinde ruh kalmamis - simdi fatih terim ve yabanci hoca arasindaki farki anladim. öbür milli takimlara dönüstük

dogru diyor bazi arkadaslar - oldu birakin mesutu simdilik - adam kendimi alman hissediyom diyormu gol atarim diyor mu - ehh o zaman konu bitmistir - almanlara tam cekmis bir aileden gelen cocuk - cok böyle yabanci genc var almanyada - assimile olmus

Elbeyliliyiz 09.10.2010 00:26

Guss hiddinkin milli takim da ne isi var böyle olacaksa fatih terim gitmese ondan daha iyi idi. Bari futbolculari motive ediyordu, büyük bir hayal kirikligi yaratti hiddink , insallah tez kurtuluruz bu hocadan!

sewaz58 09.10.2010 00:49

Arkadaş kurs mu,seminer mi,sertifika mı artık ne karın ağrısıysa bende edineyim de teknik direktörlük yapayım bari.Guus Hiddink'in Türkiyedeki futbolcuları ya da futbolu zerre kadar bildiğini ya da takip ettiğini sanmıyorum.Herkesi de eleştiriyoruz gibi gözüküyor dışarıdan bakınca da hep mağlubuz arkadaş.Almanya genç takım,hızlı,yeni jenerasyon olmasına rağmen top oynamayı gayet iyi biliyor maçında doğal favorisiydi ama sözüm sahaya çıkan 11'e ya da daha yerleştirilmeye bile çalışılmayan bu sisteme.Aynen Türkiye liglerinde nasıl bir anlayış varsa milli takımımızda buna sahip herhangi bir değişiklik yok futbolumuzda ve bu kafayla da olmaz adamlar 1-2 yıl içinde bir takım yaptı gençlerden taş gibi oldular biz de her maça toplama takımla çıkıyoruz ve ne oynuyoruz belli değil.Böyle nerede kahveden toplanmış adamlardan oluşturulmuş takımlar varsa onlara yetiyor gücümüz,diğerlerine diş bile gösteremiyoruz.Yenilirsin,eziledebilirsin ama bunlardan bir çözümde üretmen gerek.Tek sözüm Türk futbolunda bir türlü üretilemeyen ya da üretilmek istenmeyen 'çözüm'e.

kangal06 09.10.2010 00:55

almanya ya yenilmemiz kadar doğal iki şey vardı o da brezilya ve ispanya ya yenilmek.. hiddink i hemen yargılamayalım kendini o kadar ispat etmiş bir adam ki.. beklemek ve ona güvenmek lazım öyle hemen her şey yerine oturmaz özellikle milli takım gibi iki ayda bir bir araya gelen bir takımda

57 Mehmet 09.10.2010 01:15

biz dua edelimki almanlarda cok iyi oynamadi,iyi oynasalardi skor sadece 3:0 da kalmazdi,tarihi bir fark olurdu.

bu takimin kadrosunu kuran oguz bey ve sahada 5 numarali formasi ile oynayan torpil emrenin bu takimda isi yok

zaten futbolumuzu bozan emre nedense emre oynamadigi zaman milli takimimiz galip geliyor

fatih terimi elestiriyordum ama bugün takimin basinda onu görmek isterdim en azindan futbolcularimizi motive ederdi.

bu takima alinmayan gökdenizin hasan kabzenin mehmet topalin volkan senin ve nice yeteneklerin hakki yendiyi mühdet bu takimin iside rast gitmeyecek gibi

Salim58 09.10.2010 08:27

[B]Bu futbolla bu skor,Beklenen bi sonuçtu. Milli takım eski havasından çok uzaklarda bu takım nasıl bu hale geldi anlamakta güçlük çekiyorum.

Deplasman'da değil sanki Türkiyede oynuyoruz stadın üçte birini Türk taraftarlar doldurmuş yaklaşık 35000 taraftar bu takıma olan desteğini gösteriyor,Fakat oynanan futbol hiçte hoş değil bir taneden başka gol pozisyonu varmı ben göremedim.....[/B]

Caner POLAT 09.10.2010 09:47

[B][COLOR="Green"]Hiddink yeni kıta keşfetmek istiyo heralde.Sabriyi sol bekde oynatdığına göre.Farkdan kurtulduk , mesutda gol attı ama sevinmedi doğru olanı da yaptı.[/COLOR]
[COLOR="Black"]Volkan demirel seni seviyoruz :D[/COLOR][/B]

shang 09.10.2010 10:01

bunlar hep oğuzun başının altından çıkan şeyler adam kayırma isme göre adam alma her türlü pis iş özeri alıyor sabriyi alıyor oynamayan tuncayı alıyor kendi takımlarında hiç topa bile vurmayan futbolcuları çağırıyor ezbere takım yapılıyor ibrahim üzülmez formda iken sabrinin o kanatta ne işi var ömer erdoğanın orda ne işi var toraman ordayken sercanı alıyor yine oynamayan semih giriyor psg de çatır çatır gol atan mevlüt niye yok çok düşündürücü bari fenerden özer yerine topuzu alda sağa sola koşşsun milli takımda torpile isme döndü gerçe daha oncelerde boyleydi almanyayı zaten yenemezdi makina gibi adamlar ama bu kadarda aciz olmazdık

Yiğiter 09.10.2010 10:41

Aurelio'lu ,Colin Kazım'lı Milli takımı kendine sindirebilenler,Mesut'a laf söylemesin!

58CeZa58 09.10.2010 11:59

[QUOTE=Yiğiter;658465]Aurelio'lu ,Colin Kazım'lı Milli takımı kendine sindirebilenler,Mesut'a laf söylemesin![/QUOTE]

colin kazim yari türk ve ingiltere istedimi kazimi hayir

aurelio kac senedir TR de oynadi adam türk oldu ve peki brezilya aurelio yu istedimide yinede türkyiede kalip seylik yapti hayir brezilya istemedi
Türkyie de oynamaya karar verdi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:03.