SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   M.Yıldız ve Keita kadro dışı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30343)

oNuR 14.10.2010 10:34

Cevap: M.Yıldız ve Keita kadro dışı

[QUOTE=yigidocengiz;659160]yoksa mehmet sezon başından beri bundan mı rahatsızdı arkadaşlar.bu ceyhun yine yaptı yapacağını be.

[/QUOTE]

İlk sayfalarda bi kaç kişi daha yazmıştı Ceyhun'un yüzünden vs. Bu nasıl bir tesbittir ya ? Siz o futbolcularla beraber misiniz,Kaç gününüz kaç saatiniz onlarla beraber geçiyor da takım içinde yaşanan bir olayı bu futbolcuya yüklüyorsunuz.

Yapmayın,ayıptır

50sekiz 14.10.2010 10:34

keita milli takimlarda degil miydi yav. ne zaman geldi ne zaman kavga ettiler? ilginc :confused:

fedayi 14.10.2010 10:36

mehmet yıldızın haberi bile yoktur belkı

SIVAS58FOREVER 14.10.2010 10:37

BAKKAL: İDMANDA KAVGA ETTİLER
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Mehmet Yıldız ve Souleymane Keita'nın süresiz kadro dışı bırakılmasıyla ilgili olarak, ''İdmanda kavga ettiler, yönetim kurulu toplandı ve aldıkları kararla kadro dışı bırakıldılar'' dedi.
Mesut Bakkal, takım kaptanı Mehmet Yıldız ve Malili orta saha oyuncusu Souleymane Keita'nın idmanda kavga ettiklerini belirterek, bu kavganın ardından yönetim kurulunun toplandığını ve her iki oyuncunun süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verildiğini söyledi.
Her iki oyuncunun A2 takımı ile idmanlara çıkacağını ifade eden Bakkal, Mehmet ve Kieta'nın idmanda birbirlerinin üzerine yürüdüklerini, kavganın büyümeden önlendiğini söyledi.

KAYNAK : NTVSPOR

OsMaN1674 14.10.2010 10:38

Allah'a şükür en az 1 hafta kurtulduk şu Mehmet'ten. Adam 1 metre önündeki topa koşmuyor ya böyle futbolculuk mu olur. Tek yaptığı takım arkadaşlarına bağırmak hakeme bağırmak

58_babacan_58 14.10.2010 10:40

[B][COLOR="Red"][CENTER]MESUT HOCA ASIL SENİ KADRO DIŞI BIRAKMAK LAZIM AMA NEDEN KADRO DIŞI KALDIĞINI BİLMEDİĞİMİZ İÇİN YORUMSUZ KALDIM ŞUAN....![/CENTER][/COLOR][/B]

Ali Selim 14.10.2010 10:40

Böyle birşey yokya saçmalığa bak sen tamam kulübe aykırı hareket edenleri cezalandırmışiın güzel herşeyden önce SİVASSPOR gelir ve kimse üstün değildir anlayamadığım olay kaptanlığın ceyhuna verilmesi bu takımın ikinci ve üçüncü kaptanı var hayrettine neden verilmedi kaptanlık eminim ki birkaç hafta sonra affedilecekler peki o zaman mehmete kaptanlık nasıl geri verilecek. Arkadaşlar lütfen unutmayalım Mehmet Yıldız bu takımın sembolüdür nasıl hakan şükür deyince gs. alex deyince fb, şifo mehmet deyince bjk akıllara geliyosa MEHMET YILDIZ DEYİNCEDE SİVASSPOR akla gelir tamam 2 sezon istenileni veremiyor doğru katılıyorum bunun sorumlusuda bülent uygundur sakat oyuncuya iğne yaptırtarak oynatırsan olacağı budur. Ama unutmayalım mehmet bu takım için çok çalıştı çok emek sarfetti sivas ve SİVASSPOR için düşünceleri çok farklıdır unutmayalım kendisinin yozgatlı olduğu malumunuz fakat eşi ve çocukları bile sivası benimsemiş ve ayrılmak istememişlerdir senelerdir bu takıma hizmet eden nice futbolcu ve teknik adam eskiten KAPTANIMIZA biraz daha insaflı davranalım. Mehmet YILDIZI istemeyenler beğenmeyenler kayseri maçında tek forvet olarak Suarez veya ibrahim şahini izleyince ah vah demezler umarım SİVASSPOR için hayırlısı olsun

tugrulist 14.10.2010 10:41

bugün duyduğum en güzel haber,yedi maçta adamın bir golü var,varlığı ile yokluğu birdi,şimdi gelsin goller

50sekiz 14.10.2010 10:46

[B]Ben bir senaryo yazmak istiyorum... :)
Biz Kayseri`ye kaybederiz..
Bakkal gönderilir..
Riza gelir..
2 oyuncuyuda affeder..
Biraz EsEs`in hikayesine benzedi :D :D[/B]

umut585sivas 14.10.2010 10:51

bu ne ya mesut hoca bu takımı kümeye götürüyor bu nasıl iş yönetim gecen seneden azı yanmamış galiba kimi oynatacan ibrahimi mi böyle sacam sapan işler ya artık usandırdınız sivaslıyı maca gitmek istemiyor artık mesut bey cık kendin oyna mazaret bildirmeden süresiz kadro dışı 6 tanede kayseride yeriz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:38.