SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Mehmet Yıldız özür diledi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30393)

58_babacan_58 18.10.2010 20:03

Cevap: Mehmet Yıldız özür diledi

[B][COLOR="Red"][LEFT][CENTER]KAPTAN GEL ŞU TAKIMI ADAM ET,MESUT BAKKALLA HİÇ MESUT DEĞİLİZ ÇÜNKÜ..[/CENTER][/LEFT][/COLOR][/B]

sebasteia 18.10.2010 21:04

yorumların çoğuna bakıyorum da bir kaç kişi hariç kimse 'ulan hıyar sen kimsin ki senin gibi ekmeğini bu işi yaparak kazanmaya çalışan, hem de dünyanın bir ucundan gurbete gelmiş, belki anasına, babasına, gardaşına, bacısına üç beş kuruş göndermeye çalışan bir adamın ağzını burnunu kırarsın?' demiyor!

yiğidoluk bu mudur? önce adam olmayı öğren mehmet, al yanına keita'yı çık tv58'e sarıl, kucakla, özür dilerim kardeşim de, biz de seni affedelim...

biz senden gol bekliyoruz, sen adam dövüyorsun, texsas mı lan burası???

SivaSTeaM58 18.10.2010 21:38

arkadaslar yarın mesut bakkal isdifa edecek yarın resmi acıklama gelirr

Salim58 18.10.2010 21:46

[QUOTE=SivaSTeaM58;660581]arkadaslar yarın mesut bakkal isdifa edecek yarın resmi acıklama gelirr[/QUOTE]

[B]Hoca şu saat itibarı ile görevinin başındaymış.Yarın neler olur onuda yarın öğreniriz.[/B]

izmirliyigido 18.10.2010 21:48

Son zamanlarda üst üste kaybedilen puanlar herkesten fazla onda sinir ve stres yaptığı için biran sinirlerine hakim olamamıştır. Bu da onu hırsını göstermektedir. Bence yönetim her ikisine de para cezası verip disiplinsizliğe prim tanımadan konuyu kapatmalı ve MEHMET YILDIZ'ı affetmelidir.

Bu takım Mehmet Yıldız'sız olmaz.Ama bir şartla... Mehmet Yıldız da aklını başına toplasın ve eski M. Yıldız'ımız olsun..

AYK

mgulseven 18.10.2010 22:12

İnşallah af edilir kaptan yıldızlıgını yapıp özür dilemiş şimdi affetme sırası ve büyüklügü gösterme sırası yönetimde.Bu sıkıntılı günlerde birlik ve beraberligin saglanması için duacıyız.

taraf 18.10.2010 22:31

kim ne derse desin arkadaş ben mehmet yıldız ı severdim ama şu yaptıgı harekethiç tasvip edilecek hareket deyil sen kaptanmısın hakimmi cellatmı
sana kim veriyor bu yetkiyi elin garibini dövüyorsun ayıp deyilmi ben iyi bir sivas taraftarıyım ama insanım mehmet bundan sonra agzıyla kuş tutsa benim için bitmiştir taraftrım ama insanımda ayıptır terbiyesizligin alemi yok

egeli58 18.10.2010 22:54

tamamda memmedim ben olaya daha cok insani acidan abkiyorum.sen taraftardan ve kulüpten özür diledin.eyvallah.ya keitadan???

egeli58 18.10.2010 22:57

[QUOTE=01011984;660519]Hic kusura bakmayin ama hic birinize katilmiyorum!
Herhalde siz olayin farkinda degilsiniz!

Sen adamla tartis, sonrada git yumruk at
o yetmemis gibi idmandan sonra tekrar döv,
ondan sonrada gel özür diliyorum yönetimden arkadaslarimdan de,
neden yönetim aciklama yapmiyor, neden olan bitenleri anlatmiyor kimse,
acaba bu olanlari baska bi futbolcu yapsa, böyle gizli sakli kalacakmiydi?

Hic kusura bakmayin!
Sende Mehmet Bey, cezani cekeceksin!
Keske KEITADAN ÖZÜR DILEDIM deseydinde, az biraz gözüme girseydin!

Ama Buca macina kadarda affedilirsen hic sasma, bu Hocaylan bu Yönetimlen..

Ne seninle yeniyorduk nede sensiz, bu demekdirki,
bize YENI TRANSFERLER lazim, bize YENI HOCA lazim!

Bukadar! Saygi duyarsiniz, duymazsiniz, size kalmis,
ama benim GÖRÜSÜM BUDUR!

Eyvallah![/QUOTE]

bravo reis.10 numara yorum.sonuna kadar arkandayim senin ve bu yorumun...

fedayi 18.10.2010 23:48

büyük kaptan sana yakışanı yaptın ve büyüklüğüne büyüklük kattın buca maçında göster kendini

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:59.