![]() |
Cevap: Taraftarlarımıza ikinci bayramı yaşatmak is
Çok zor bir maç olacak. Bu hafta İstanbul Belediye karşısında oynayan kaleci Tomic, Fatih, Tozo ve 2. kaleci Bülent Ataman forma giyemeyecek. Ayrıca oyun kurucuları Cernad uzun süre yok. Biz bunu değerlendirmeliyiz. Emenikeye özel önlem alınırsa ben umuyorumki bu maçı çok rahat lehimize çevireceğiz. Artık Bu devre amacımız son maçlardan en asgari 6 puan çıkarmak vede ligin 2. devresine sıkıntısı az, ara transferi yerinde bir takım halinde başlamak. Benim her hafta umudum oluyor aynı bu hafta gibi. Bu kadar eksikle bir takımdan mutlaka puan almalıyız. Mehmet Nas ve Ceyhun dönüyor. HAdi bakalım diyelim alalım şu maçı...
|
Bu taraftar bayram yüzü görmediki 2'ci baytamı ne zaman yaşayacak.Birinci bayram ne zamandı ne zaman yaşadı haberim bile olmadı 2'ci bayramı ne zaman yaşayacagız.Ramazam bayramından bahsediyorsanız daha çoook var.
|
KARABÜK İYİ TAKIM VALLA AMA HOCA İDDİALI KONUŞMUŞ YANİ EN FAZLA İKİ FARK YERİZ KORKMAYA GEREK YOK DİYOR :)
|
yeter artık yiğidom beklemeye hal kalmadı yeneceksen yen kurtarak artık yenememek sendorumundan güldür yüzümüzü şu bayram günü seni seviyoruz seviyoruz seviyoruz
|
çok zor hocam tek size güveniyoruz....
|
[COLOR="Red"]RIZA HOCAM BİZİ EN İYİ SEN ANLARSIN[/COLOR]
|
hocam bız cok bayram yaşadık karabuk macı taraftarı kesmez.
|
ve o beş maçın ilki 3 puan kalan dört macta da bu performans sivası ucurur hadi rıza hocam yigidoyu o eski günlerine kavuşturrr
|
İşte şimdi geçte olsa bayram bayram oldu SİVAS'a SİVAS'lıya tebrikler teşekkürler her emegi geçene.
|
[QUOTE=yigidolar06;669130]karabük maçıyla artık kötü günler geride kalacaktır rıza hocaya güveniyorum[/QUOTE]evet artık başkenttende 6 puanla uğurlarız yukarılara doğru çıkışımız devam eder
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:39. |