SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendirelim... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30699)

savaş2 27.11.2010 20:36

Cevap: Gençlerbirliği 1-1 Sivasspor

[QUOTE=zaralı19;671088]maçın adamı suarez uğur ziya idi
en kötüsü mehmet erman

rıza hoca sana güveniyoruz haftaya 3 puan alacağız işallah[/QUOTE]

macın özeti bu.......... .bide hoca takımı beraberliğe oynattı.......

Kokomo 27.11.2010 20:37

Mehmet NAS
Kadir
Ziya
Pedriel iyi oynadılar.

Kamanan - Cihan - Erman - MEHMET YILDIZ inanılmaz kötülerdi.

G.Birliğine göre daha iyi oynadık. G.Birliği bu oyunu ile düşmenin bizimle beraber adayları arasında , demedi demeyin ! Yazık oldu , bu halimize rağmen bile az daha 3 puan alacaktık ...

MEHMET YILDIZ ve ERMAN acilen gönderilmeli, bunu da yazın bir tarafa, haksız çıkarsan yüzüme vurun !

eskibektaşlı 27.11.2010 20:39

[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;671077][B]İlk yarım saat istekli arzulu iyi oynayan bir Sivasspor vardı.Bu yarım saatten sonra Sivasspor için aynı tas aynı hamam lafı "cuk" diye oturdu.Şuda varki rakip takımın ilk 11inden çoğu adam yok.Bugün fark atsaydık bile anormal bir durum olmayacakken beraberliğe sevinmek çokta mantıklı değil.Geçen hafta çok güzel oynayan isimler bu hafta vasatı aşamadı.Biz 10 maçta kullanacağımız enerjiyi biriktirip bir maçta kullanıyoruz ancak öyle galibiyet alabiliyoruz.Her maç aynı mücadeleyi göstermek çokmu zor.Yollarda sürünen insanlara yazık.Ne yaparsan yap bu ruhsuzlardan bi cacık olmaz.. [/B][/QUOTE]

Reis in yorumuna katılmamak elde değil, doğru tesbitler. Uzun zamandır seyrettiğim maçlardan sonra bu takımda ;

Mehmet Nas ya ayağındaki topu kaptırıyor,yada yanlış pas vererek rakibin atağa geçmesine vesile oluyor,
yani ayağına gelen 10 topun 9 unu rakibe ikram ediyor. takıma hiçbir katkısı yok. Gönderilmeli...

Sedat Bayrak, oynadığı sürece saatli bomba ne zaman nerede patlayacağı belli değil ya sarı,yadsa kırmızı kartın abonesi geçmişten gelen hiçbir hatasından ders almıyor, bugünkü yediğimiz golün sebebide yaptığı gereksiz faulü yüzünden
gitti 3 puanlık şans. gönderilmeli...

Uğur: bugün zaman zaman olumlu hareketleri olmakla birlikte sivassporun yükünü taşıyamaz, gönderilmeli....

Mehmet yılmaz bir insan düşüş yaşayabilir ama bu kadar uzun süreli olmamalı
çok top eziyor,hatalı pas veriyor, kaleye yüzünü dönemiyor, topu tehlikeli olacağımız bölgeden uzaklaştırıyor fırsat elden kaçıyor. Bize eski M.Yıldız gerek.

Erman Kılıç Devre arasında gönderileceklerin başında geliyor kaleye çektiği bütün şutlar gökyüzüne gidiyor insan biraz isabetli şut arar göz ucuyla kaleyi kontrol etmeden atılan şutların isabet şansı pek yoktur.

Ankaragücü Gençlerbirliğinden çok daha agresif ve güçlü bir takım ancak Karabük maçı gibi oynarsak puan alabiliriz, Gençlerbirliğine karşı oynadığımız oyunu oynarsak işimiz zor.

Abdullah DuMaN 27.11.2010 20:41

[B]Erman kılıç maçı batırdı hangi akla hizmet oyuna alındı şaştım kaldım adama kriz geçirtir o[/B]

savaş2 27.11.2010 20:42

[QUOTE=Örükcülü;671092]Bu yazının altına imzamı atarım. Erman futbolcuysa bende padişahım. Bir futbolcu bu kadar mı kazma olur? 1 maç, 2 maç, 10 maç, 20 maç... Hep aynı....

Biran önce bu futbolculardan kurtulmamız lazım? Bugün maçı isteseydik alırdık. Ama inanın istemedik. Hep kaleden uzakta oynadık, kaleye yaklaşırken topu ezdik, topu harcadık, pozisyonları bilerek kaybettik. Hele de ERMAN KILIÇ, hep pozisyonları öldürdü. Rıza hoca bile çıldırdı ama halen neden 18'e alıyor anlamıyorum.[/QUOTE]

ben mac taydım gözlerime inanmadım .........erman girer girmez oyuna takım eksik kaldı kaldı ..yanı kanadı kolu kırldı........macı terkettim..yazıklar olsun erman ve yıldız kadrodan oldumu o macı izlemeyecğim..

58svsvs58 27.11.2010 20:54

mehmet yıldız penaltı hariç en son kaç sene önce gol attın gardaş. sen sahada yokmusun ya. hiç değilse orana burana çarpıp gol olur. oda yok. nasıl beceriyon. nedir sana olan bu vazgeçilmezlik anlamadım. ben o takımın başında olsam seni acilen gönderirim. erman kılıçta dahil. aynısı onada geçerli. vallaha bravo. aslında sizde bir rekorun sahibi olacaksınız.

savaş2 27.11.2010 20:55

hakem cok kötüydu takımda dikkatimi cekti bi tek ziya ceza sahasına ortayı yapıyor ve biliyor...

eyuphulagu 27.11.2010 21:14

Yorum yapan arkadaşların bir çoğunun tespitleri doğru...Ben olaya başka noktalardan bakacağım:Sivasspor maça geçen haftaki kadronun kaleci hariç aynı kadroyla başladı...İlk yarım saatte takım forvetten başlayarak iyi pres yaptı ve sonucunda gol de geldi..Yenilen gol, Sedat'ın rakibi kaçırması sonucu hamle hatası yaparak rakibi indirmesi sonucu kazanılan frikikten geldi....Yenilen gol sonrasında yine pozisyonlara yakaladık ama yine atamadık...İlk yarı takımda en çok sırıtan oyuncu maç eksiği olan Kamanan'dı...2. yarı Kamanan'ın yerine giren Erman ise yaptığı saçma sapan hareketlerle ve yapamadığı ortalarla ve de kendine oynayarak takımı adeta 10 kişi oynattı...Geçen maçta olduğu gibi bu maçta 2. yarı Ceyhun'un oyuna girmesi de takıma hiç fayda getirmedi..Ceyhun sanırım 2. yarı takımdan gönderilecek ilk oyuncu olur gibime geliyor..M. yıldız ise ilk yarı fena oynamadı ama 2. yarı oyundan düşünce takımımız 9 kiş oynamaya başladı...Takımda Ziya,Pedriel ve goldeki hatasına rağmen kaleci Ramaviç göze çarptılar...Uğur ise yaptığı pasa hataları hariç fena değildi...Hocanın en büyük hatası Keita nın oyuna geç sokulmasıydı...Geçen hafta bu kadroyla 5 gol attık;aama her takım Karabük gibi oyanamadığı için bu maçta takke düştü kel göründü..Takımın en az ilk 11 de oynayacak kaliteli 3-4 oyuncuya ihtiyacı olduğu ortaya çıktı...Bu takımın oyun kurucusu M. Yıldız olamaz..2. yarı acil olarak takıma iyi bir oyun kurucu alınmalı..Sedat ve Diallo adeta saatli bomba gibi ne yapacakları belli ol muyor;oraya da iyi bir çabuk ve hava üstünlüğü olan stoper alınmalı...Haftaya işimiz daha zor olacak çünkü Ankaragücü bana göre G. birliğinden daha yi ve daha tecrübeli oyunculara sahip bir takım...

omer58 27.11.2010 21:23

Bir profofosyonel futbolcunun yada bırakın futbolcuyu aklı olan bir insanın ceza alanı dısında rakibe alenen faul yapması evet anladınız sedat!!!!!!! bütün maçın gidişatını değiştirdi .biz galipken daha iyi oynuyorz iyi kontraya çıkıyorz maç çok farklı olabilirdi

m.yıldız,m.nas,uğur.kamanana ceyhun vasattı
erman vasataltı!!!!!!

badger5858 27.11.2010 21:44

Bence 2 devreyi de ayrı ayrı yorumlamak gerekir. başlangıçtaki takım tertibi gerçekten çok iyiydi, bundan sonraki maçlarda da bu sistemden vazgeçmemeliyiz. Her ne kadar cihan, mehmet yıldız, ve kamanan etkisizmiş gibi gözükselerde oyunu ileri yıkıp bol pozisyon bulmamızı sağladılar.bu sistemde mehmet eski günlerindeki gibi sırtı dönük top aldı ve genelde olumlu kullandı, çünkü suarez rakip stoperlerin 2'sinide meşgul etti ve mehmetten uzak tuttu. ama 2. yarı kamanan çıkması ile mehmet daha ileri çıktı ve stoperler mehmet'e top aldırmadı.ilk yarıdaki bol pozisyon üreten takımdan eser kalmadı.
bu sistemi bir de oyun kurucu pozisyonunda mehmet yıldızın yerine daha üretken mehmet nas'la(veya ceyhun'la) denemeliyiz orta göbekte ise keita ve kadir oynamalı. ayrıca defansımızda iyi sayılırdı özellikle ziya ve uğur çok çalıştılar, sedat ve diallo'da sadece goldeki gereksiz faul dışında göze çarpan bi hataları yoktu. şunu da göz arı etmeyelim ki yediğimiz gol de dahil hiç pozisyon vermedik...
kenarlardan yaptığımız ortalarda ise cihan ve kamanan çok kötüydü, ziya ve uğur onlardan daha iyi ortalar yapıyorlar, özellikle kamanan'ın ortaları dağlara taşlara....
son olarak suarez gerçekten kendini bulmaya başladı, çok olumlu oynuyor her topa yükseliyor ve genelde havadaki her topu dokunuyor. attığı golde mükemmeldi, böyle devam eder ve biraz daha güçlenirse yeni santraforumuzu bulduk bence.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:40.