![]() |
Cevap: Sivasspor'umuz 3 Yeni İsimle Anlaştık
[QUOTE=SS'li;681890]Çek cumhuriyetinden iyi futbolcu çıkmaz ama yinede şuanki bizim kadrodaki futbolculardan daha kötü olabileceklerini de sanmıyorum.[/QUOTE]
sen hiç milan baros diye birini duymadın sanırım :D |
Cevap: Sivasspor'umuz 3 Yeni İsimle Anlaştık
[QUOTE=calipso;681970]sen hiç milan baros diye birini duymadın sanırım :D[/QUOTE]
jan koller tomas rosicki ufjlasi daha sayarımda yeter bunlar :D |
Cevap: Sivasspor'dan üçü bir arada
haydi bakalım hayırlı olsun oh be ne güzel geldi transferler
|
Hepsini beğendim ama Grosicki yi daha çok beğendim yönetime Teşekkürler..
|
güzel günler bizleri bekliyor
|
durmak yok yola devam kadro genişliği açısından 2 transfer daha olmalı biri forvet diğeri sol açık
|
Transferler Tutar İnşallah
Arkadaşlar çok değil geçen yıl da Elrio, Keita, Taider gelirken burda videolara bakıp havalara zıplıyorduk.
Gelen oyuncular tabiki layık görülmüş gelmişler ama şu bir gerçek transfer de en önemli mesele mayanın tutması. Yani rehavete kapılmadan takıma destek verelim biz. Ne kadar süper oyuncular bile gelse maya tutmayınca olmuyor. Bizler futbolcuların alışması için zaman tanımalı ve takımda yerli yabancı bütün oyuncularımıza destek vermeliyiz. Bu arada Navratil'in facebook'ta ilginç pozları var sigarayla falan :) Umarım sigara içmiyordur. Kısacası transfer önemli ama herşey değil. Önemli olan takım olabilmek. |
Cevap: Transferler Tutar İnşallah
Kardeş geçen yıl gelen futbolcular kötü futbolcular değildi. Sadece bizim eski futbolcular yeni gelen arkadaşalra yardımcı olmadılar. Şimdi ise ortam farklı Rıza hoca var başalrında yapılan transferlerden bize 3 tanesi yum sağlasın yeterli. Tabiki hepside uyum sağalr ise mükkemmel olur.
|
Cevap: Transferler Tutar İnşallah
Rıza Hocanın bir bildiği var diye düşünüyorum bu oyuncuları en iyi şekilde değerlendiricektir.
|
Çek Cumhuriyetinden futbolcu çıkmaz diyen arkadaşlar. Gerçekten futboldan anlayıp mı yorum yapıyor :D
Transferlerimiz güzel. İnsallah takıma ve şehre uyum sağlayıp başarılı olurlar. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:55. |