SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğido Gençlik (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=97)
-   -   TFF protesto ve dev meşale organizasyonu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31224)

bursivas 09.02.2011 11:54

Cevap: TFF protesto ve dev meşale organizasyonu

Arkadaşlar bu tepkiyi nerelere duyurabiliriz ayrı konu ama işin özeti şu tepkiyi göstermesi gerek öncelikli sivas spor yönetimidir. herşeye laklak yapan basın sözcümüz nerde ortada yok . bursa maçından hemen sonra sıcağı sıcağına birşeyler yapılmalıydı . takip ettiğim kadarıyla kimse bu maçla ilgili konuşmadı ulusal medyada yer almadı. hakem hatasıyla maçı kaybettik. kimse birşeyler söylemedi biz burda yazalım duralım somut birşey yok ortada.....

HaKaN 09.02.2011 12:09

Yeter Artık Hakımızı Yemesinler!!!!!!

samor 09.02.2011 13:56

[B]alemin kralıyız en iyisini biz yaparız yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sivaslıyım ve sivassporluyum diyen hemşerilerimin hepsi gelmeliiiii[/B]

üçyıldız58 09.02.2011 14:25

sivas için kim ne yapıyorsa saygı duymak lazım ben mesut kardeşimin çalışmalarını takdir ediyorum
ortaokul çağlarındaki gençleri yanına alması iyiyi güzeli göstermesi saygıyı sevgiyi göstermesi ,o gençlerinde ona saygı göstermesi takdire şayan birşey
yeni nesil gençlere sivasspor sevgisi aşılaması beni gayet mutlu ediyor
onlar bu aşkla devam etsinler bizde elimizden geleni yapmaya mecburuz

hoLiGan Enes 09.02.2011 14:34

[B]Aşkından Yanıyoruz Peşinden Geliyoruz Birazcık Anla Bizi Seni Çok Seviyoruz..[/B]

;););)

favorim58 09.02.2011 14:59

[QUOTE=YiğidoGençlik;690986][B]medya ayağı ile ilgili gerekli çalışmaları yapıyoruz.[/B][/QUOTE]

Öncelikle bu tür protesto düşüncelerinden dolayı "yiğidogençlik" grubunu tebrik etmek lazım. Tebrik ediyorum.

Nasıl bir çalışma içerisindesiniz bilemem ama, öncelikle grup içerisindne bir heyet seçerek, Cuma gününden Sivasımızın görsel ve yazılı temsilcilerini (ulusal temsilciler dahil) ziyaret ederek; "Sivassporumuzun hakem hatalarından kaynaklı uğradığı haksızlığa karşı durmak için protestomuzu bir basın bildirisi iel duyurmak istiyoruz. Bu konuda bize destek verirsenzi seviniriz" gibi ziayretlerin ardından bu tepkiye hangi, basın mensubu detsek vereke ulusal anlmada duyurumuzu yaparsa onlarıda buradan duyuralım isterim.

Basın açıklaması ve protesto gösterisinin taraftarın stada gitmek üzere yoğun olduğu saate getirilmesi de ayrıca önemli zamandır. Mesela saat 13.30 veya 14.00 gibi. Birde o gün, lig tv'nin kamerlaları cadde-cadde, sokak-sokak dolaşacaklardır. Onlar içinde bir fırsat olacak, ilgi çekecektir. Basın açıklamasında hakem hatalarının pozisyonları ile toplamda kaybedilen puan miktarı da açıklanabilir.

Şimdiden başarılar diliyorum.

zgR 09.02.2011 15:08

susarak,takimimiza yapilanlari sineye cekerek hic bir yere varamayiz arkadaslar.sizde goruyorsunuz buyuk takimlardan besiktas aninda tepkisini koyuyor basin toplantisi duzenliyor haksizmiyim.sebebi ne?adamlar anlayani cok oldu aglamayana kimsenin emzik vermedigini,tecrubeyi konusturup herseyi yapiyolar.arkadaslar guzel bi organizasyon yapacaklar lutfen imkani zamani olan herkes katilsin.

alemdarlar 09.02.2011 15:54

Mesut gardaş.TS maçında cicim bicim yaklaşmayın lazlara.Teşekkürler.

Organizasyonda başarılar.

pover58 09.02.2011 16:25

çok yerinde bir organizasyon yanlız pankart açılmalı.çevreye ve insanlara zarar vermeden yapılacak olan bu organizasyon faydalı olmalı onun içinde katılım fazla olmalı.

üçyıldız58 09.02.2011 18:50

[QUOTE=Ali Selim;691061]Evet paşabeyde kalacak kardeşim o otelde çalışıyor oradan biliyorum bende :)[/QUOTE]

turan dedemin oteline iyi bakın
şu sıra belediyesporun rakiplerini sivassporun rakiplerini kapıyorsunuz gözler üzerinizde
turan akkaş dedemi zengin edin inşallah sivasa birde 5 yıldızlı otel açacak

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:55.