SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Gaziantep - Sivasspor maçı tahmin ve yorumlarınız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31367)

DoomsDay58 27.02.2011 21:04

Cevap: Gaziantep - Sivasspor maçı tahmin ve yoruml

5 olmasa bile 3 olur yav onada itiraz etmessiniz heralde biz 2-1 le nasıl şampiyonluğu antebe bıraktıysak onların ilk 5 hevesinide ellerinden alabiliriz galibiyet ne zor nede uzak..Yarım kalan bi hesabı kesmenin zamanı bu haftadır.

BOUN 27.02.2011 21:16

Antep'ten alacağımız bir puan bile bizim için altın değerinde. Defansımıza biraz güvensem galibiyet bile alabiliriz diyeceğim ama hala çok basit goller yemeye devam ediyoruz.

Beraberlik olağan sonuç, galibiyet ise süpper olur diyorum. İnşallah defans ve kaleci sıkıntımızı Antep karşısında bir nebze olsun gideririz.

Herhalükarda uzun süredir galibiyet hasreti çeken Sivassporumuz bu hafta bu psikolojik sınırı geçmiş olmanın verdiği huzur ile bize bir güzellik yapabilir. Sürprizlere açık olun! :)

ofgurleyuk78 27.02.2011 21:28

Zor maç. Allah yardımcımız olsun. İnşallah futbol ilahları o gün yanımızda olurlar.

Kasim58 27.02.2011 21:44

Ligde bütün takimlar bir birinden güclü antep son haftalarda iyi bir seri aha yakalamasina ragmen bizim onlardan daha cok puana ihtiyacimiz var defansimizi siki tutup hata yapmadan sabirli oynarsak puan yada puanlarla döne biliriz insallah kazanan taraf biz oluruz.

bykaram 27.02.2011 21:54

antep cok ıyı bı takım ama manısanın da antepten asagı kalır bı yanı yoktu cenk tosun vs olabılır onlarda da sımpson gıbı bır oyuncu vardı onun ıcın gozumuzde fazla buyutmeyelım ama kucumsemeyelım de 3 puan ıcın oynayalım ama kaybetmeyelım en kotu 1 puan alalım

güneşyurdu 27.02.2011 22:04

öncelikle daha galibiyetin tadını çıkaramadan bu konun açılmasına açıkcası içerledim.çünkü biz çok bekledik,sonunda ALLAH yüzümüze baktı galip geldik.
değerlendirmeye görüşlerimi yazmaya geçmeden önce ben bu formda ki bazı taraftarlarımız anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum.

gaziantebi yeneriz demişler inş.yeneriz.onlara acaba antebi takip ediyorlar mı acaba?
ben bu takımın teknik adamı değilim ama [B][U][COLOR=red]cenk tosunu,popovu ve wagneri nasıl durduracağız bilmiyorum?[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][B]hatta polonyalı kalecisi ve sağlam defansı ile hele bir zenci stoperleri var mükemmel bu nedenle bu sezon oynayacağımız en tehlikeli maç.[/B][/COLOR]
çünkü basit bir takım değil.top tekniği yüksek,yetenekli futbolculardan kurulu,saha içinde çok iyi organize olan,aldığı pası mesafe tanımaksınız iki ayağını kullanarak kaleye göderen cenk tosun gibi bir forveti olan,popov gibi delici bir sağ açığa sahip bir takım.

gazi antep 11 futbolcu olmanın yanında takım +takım olmanında üstünde şu an.

yenmemiz zor mu zor ama imkansızda hatta.ancak;
popov,wagner,cenk tosun kilitlenirse berabere aksi bir durum tolunay hocanın insafına kalır yani tarihi fark eyeriz.

[B]YALNIZ ARKADAŞLAR BİZİM BİR AVANTAJIMIZ VAR.SABIRLI OYNAR BİR DE GOLÜ BULURSAK.KÜMEDE KALIRIZ.ÇÜNKÜ BEN EMİNİM SEYİRCİ SAHAYA İNEBİLİR.GEÇEN YIL İNMİŞLERDİ.BU SENE BURSADA İNDİLER BAKALIM.[/B]

antepli77 27.02.2011 22:12

[QUOTE=güneşyurdu;697524]öncelikle daha galibiyetin tadını çıkaramadan bu konun açılmasına açıkcası içerledim.çünkü biz çok bekledik,sonunda ALLAH yüzümüze baktı galip geldik.
değerlendirmeye görüşlerimi yazmaya geçmeden önce ben bu formda ki bazı taraftarlarımız anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum.

gaziantebi yeneriz demişler inş.yeneriz.onlara acaba antebi takip ediyorlar mı acaba?
ben bu takımın teknik adamı değilim ama [B][U][COLOR=red]cenk tosunu,popovu ve wagneri nasıl durduracağız bilmiyorum?[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][B]hatta polonyalı kalecisi ve sağlam defansı ile hele bir zenci stoperleri var mükemmel bu nedenle bu sezon oynayacağımız en tehlikeli maç.[/B][/COLOR]
çünkü basit bir takım değil.top tekniği yüksek,yetenekli futbolculardan kurulu,saha içinde çok iyi organize olan,aldığı pası mesafe tanımaksınız iki ayağını kullanarak kaleye göderen cenk tosun gibi bir forveti olan,popov gibi delici bir sağ açığa sahip bir takım.

popov,wagner,cenk tosun kilitlenirse berabere aksi bir durum tolunay hocanın insafına kalır yani tarihi fark eyeriz.

[B]YALNIZ ARKADAŞLAR BİZİM BİR AVANTAJIMIZ VAR.SABIRLI OYNAR BİR DE GOLÜ BULURSAK.KÜMEDE KALIRIZ.ÇÜNKÜ BEN EMİNİM SEYİRCİ SAHAYA İNEBİLİR.GEÇEN YIL İNMİŞLERDİ.BU SENE BURSADA İNDİLER BAKALIM.[/B][/QUOTE]

kalecimiz polonyali degil litvanyali, bu ligin en iyi kalecilerden birisi kendisi hatta..

Holigann 27.02.2011 22:14

[QUOTE=antepli77;697530]kalecimiz polonyali degil litvanyali, bu ligin en iyi kalecilerden birisi kendisi hatta..[/QUOTE]

lıgde kı en ıyı 2 kaleciden biri kesinlikle.bızım en buyuk sıkıntıyı yasadıgımız bolgede Antep baya rahat.

sebasteia 27.02.2011 22:15

[QUOTE=güneşyurdu;697524]öncelikle daha galibiyetin tadını çıkaramadan bu konun açılmasına açıkcası içerledim.çünkü biz çok bekledik,sonunda ALLAH yüzümüze baktı galip geldik.

[B]YALNIZ ARKADAŞLAR BİZİM BİR AVANTAJIMIZ VAR.SABIRLI OYNAR BİR DE GOLÜ BULURSAK.KÜMEDE KALIRIZ.ÇÜNKÜ BEN EMİNİM SEYİRCİ SAHAYA İNEBİLİR.GEÇEN YIL İNMİŞLERDİ.BU SENE BURSADA İNDİLER BAKALIM.[/B][/QUOTE]

tamam rakibin hakkını verelim de kendimizi de bu kadar küçümsemeyelim. herşey inanmayla başlar. biz inanıp savaşalım da takdir Allah'ındır!

KIZILCAN 27.02.2011 22:19

Ankete katılan 58'inci kişi olmak gurur verici :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:58.