![]() |
Cevap: Sivasspor Aşkı Sınır Tanımıyor
gerçekten duygulanıyor insann orada bayrağımızı dalgalandırann yiğit ağabeylere teşekürlerrr:):):):)
|
Helal olsunb be duygulandım gerçekten Hocam tebrikler sivas ve Sivasspo.r sevdası hiç bitmezz dünyanın neresinde olsa da
Gönüller Bir Olsun Yeter |
o okulları açanlardan Allah gani gani razı olsun...
|
ALLAH RAZI OLSUN BU YİĞİT OĞLU YİĞİTLERE EĞİTİM VEREN ABILERIMIZE
|
[QUOTE=BOUN;702541]Hani bir söz varya, ''Heryerdeyiz''. Evet işte kanıtı heryerdeyiz! ;)
Bize her yer Sivas! Sadece sözde değil, işte kanıtı. :)[/QUOTE] Evet abi En doğru söz bu olsa gerek Heryerdeyiz |
sivasta yaşayan sivasın ekmeğini yiyen ama hala istanbul yalakalığı yapanlar bu görüntülerden utanıyormu acaba?
sivassporumuzu sivaslılardan başka herkes destekliyorlar arkadaşım anlattı: 2009 yılında sivas şampiyonluğa oynadığı yıl erzuruma gitmiştim hafta sonuydu biyerde oturup çay içmek istedim ama hiç boş çay ocağı kahve bulamadım her yer tıka basa insan dolu ve herkes heyecan içinde bişey izliyor tezahüratlar yapıyorlar bağırıyorlar sordum birine nedir bu kalabalık diye ? Cevap: SİVASSPORUN MAÇI VAR. utandım bi sivaslı olarak bu kadar ilgisiz kaldığım için ogün maçı bende izledim ve artık bende destekliyorum sivassporu. memleket olarak elimizde bi tek SİVASSPORUMUZ var onada sahip çıkalım yiğidolar... |
herkes sivaslı olmanının gururunu yaşayamaz ama..
bir gün bütün dünya sivassporlu olacak :) |
[QUOTE=kadirakin58;703168]
bir gün bütün dünya sivassporlu olacak :)[/QUOTE] Sebep.:D Herkesin bu takımı tuttuğu gün ben soğurum söyliym.:) |
[QUOTE=SivasSpor.Com;702513]
Afrika'nın ortasında siyah derileri, ışıl ışıl parlayan gözleri, gönüllerinde Türkiye ve Sivasspor aşkı ile objektiflere gülümseyen bu çocuklar, Kenya Lıght Academi öğrencileri. Bir grup gönüllü işadamı ile beraber Kenya ziyaretinde bulunan ASİB Başkanı ve Sivasspor.Com kurucusu Rüştü Elmas, Afrika gezisinde büyük bir süprizle karşılaştı. Kenya'daki Türk okulunun öğrencileri meğer birer Yiğidoymuş. Kenya Lıght Academi müdürü hemşerimiz Osman Al 33 derece sıcaklıkta, bütün maddi zorluklara rağmen burada barış, kardeşlik, sevgi ve Türk kültürünün yayılması için gayret gösterirken, bir yandan da Kenyalı çocuklara Sivasspor sevgisini aşılamış. ASİB Başkanı Rüştü Elmas ve beraberdekileri hayrete düşüren bu sevgi karelerini siz değerli Yiğidolarla paylaşmak istedik. Bütün hemşerilerimiz Sivas'ın ve Sivasspor'un gönüllü elçisi olduğunda Sultan Şehir Sivas'ımız dünyada hak ettiği noktaya elbette gelecektir. Dünyanın dört bir yanındaki hemşerilerimizi gururlandıran ve nerede bir Sivaslı varsa orada Sivasspor aşkı büyür sözünü kanıtlayan değerli hemşerimiz Kenya Lıght Academi Müdürü Osman Al beye ve bu güzel tabloyu bizimle paylaşan ASİB Başkanı Rüştü Elmas'a Yiğidolar adına teşekkür ediyoruz. [COLOR=#000000][B][I][url]www.sivasspor.com[/url][/I][/B][/COLOR] Rüştü Elmas kıymetli hemşerimiz Kenya Lıght Academi Müdürü Osman beye Mehmet Yıldız imzalı forma hediye ederken. [/QUOTE] ---------------------------------------------------------------------- Burdan ASIB Baskanini Tebrik ediyorum Kenyada bize böyle bir taraftar destegi sagladigi icin buda güzel hos birsey onlarin manevi destegini ve sempatisini kazandiranlara tesekkürler ordan bize sampati gösteren tüm Kenyaliyigido kardeslerime sivasdan ve taraftardan selamlarimizi gönderiyoruz bizi izlemeye devam edin diyorum onlara tesekkür ediyorum. |
Valla bu istanbul yalakalarına en güzel cevabı qpazartesi akşamı tv58'de Aptullah yiğit ağbi verdi. Hala Sivas'ta bir sürü yalaka var. utanmadan sıkılmadan ben sivaslıyım diyede geziyorlar. Belki bu fotoğraflara bakıpta utanırlar.
Ayrıca Cuma akşamı FB-GS maçından sonra şehirde tur adan sivaslı olduğunu idda eden yalaklarıda lanetliyorum |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:11. |