![]() |
Cevap: Bjk Maç Fotografları
slm arkadaşlar kale arkasındaki arkadaşlarla bir birliktelik yapılsa aksi takdirde sıkıntılı bölük pörçük ses çıkıyor sonrada rakip takımın tezahuratları stadı inletiyor ricam birlik olun komple stadı sallayalım.
|
[QUOTE=sinan-58;706220]herkes kafasına göre gelip yazıyor iftira atıyor sende konuş bakalım nereye kadar[/QUOTE]
Gardas yalanmı söylediğimi söylüyorsun? Yoksa tribünde yenimisin? |
[QUOTE=bortecine;706246]Gardas yalanmı söylediğimi söylüyorsun? Yoksa tribünde yenimisin?[/QUOTE]
[B]Hayırdır senin amacın ne ?Ne demeye çalışıyorsun.Söyleyecegini direkt olarak söylesene ? [/B] |
Dedikya gardas. Teşekkür ettik. Bazı arkadaslar kendi memleketeinn tribinlerine donmesine teşekkür ettik. Açık yazdım.
|
[QUOTE=bortecine;706252]Dedikya gardas. Teşekkür ettik. Bazı arkadaslar kendi memleketeinn tribinlerine donmesine teşekkür ettik. Açık yazdım.[/QUOTE]
aynen öyle deplasman tarafına girip istanbul yalakası olanın aramızda yeri yoktur...bazı arkadaslar eskiden istanbul trıbunlerıne özeniyorlardı ama dogru yolu buldular memleket takımlarını desteklıyorlar... |
[QUOTE=velibircan;706253]aynen öyle deplasman tarafına girip istanbul yalakası olanın aramızda yeri yoktur...bazı arkadaslar eskiden istanbul trıbunlerıne özeniyorlardı ama dogru yolu buldular memleket takımlarını desteklıyorlar...[/QUOTE]
Gardasımın ağzını yerim. Bende onu demek istedim. He o kişiler doğru yolu buldular görüyorumda inşallah hep bu yolda olurlar gardasım. |
Efsaneler Döner Hikayeler Biter [B][COLOR="Black"]...[/COLOR][/B][B][COLOR="Red"]YENİÇERİ[/COLOR][/B][B][COLOR="black"]...[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=bortecine;706254]Gardasımın ağzını yerim. Bende onu demek istedim. He o kişiler doğru yolu buldular görüyorumda inşallah hep bu yolda olurlar gardasım.[/QUOTE]
doğru yolda olmayanlarda YENİÇERİ olamaz |
Gardas tribünlerde hala var ve sizle. Buna ben saygı duyarım tabi. sonuçta aslına dönmeleri önemli olan.
|
[QUOTE=bortecine;706268]Gardas tribünlerde hala var ve sizle. Buna ben saygı duyarım tabi. sonuçta aslına dönmeleri önemli olan.[/QUOTE]
şu anda bizimle gelen ve istanbul tribünü kovalayan kimse yok geçmişte yanlışlar yapılmış ama şuanda tek sevda sivas konuyu uzatmaya gerek yok |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:38. |