SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor-Gençlerbirliğ maçı tahmin ve yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31743)

ayna26 25.04.2011 14:40

Cevap: Sivasspor-Gençlerbirliğ maçı tahmin ve yoru

G.Birliği maçı, çok önemli bir maç.Yakalıdığımız galibiyet serisi sonrası takımda seri bozuldu şimdi bu seri tersine dönmeden GB maçını almak gerek.Her ne kadar mantıksal olarak ligde kaldığımız düşünülse de matematiksel olarak alttaki takımların da şansları var.GB maçını kaybedersek peşinden A.Gücü ve Konya maçlarında alınacak bir yenilgi bizi zora sokabilir.O yüzden T.Direktörümüz, işin ciddiyetini futbolculara ve aşılamalı ve taktiksel manada bunun önlemini almalı.GB'nin herhangi bir amacı yok rahat oynayacaklar, strese girmeyeckeler, bizim üzerimizde hem ligdeki konumun hem de seyirci baskısının vereceği psikolojik baskı var, umarım bu maçı en iyi şekilde bitirir ve 3 puanı alırız.

eyupk 25.04.2011 14:45

kesinlikle kazanmamız gereken bir maç

cılgınsivas58 25.04.2011 16:08

sandro abdurrahman ve pedrielin ilk 11 de başlaması lazım bana göre maça gelirsekte kazanırsak iyidir

Yiğiter 25.04.2011 20:55

Bu maçı alırsak Konya veKasımpaa'nın düşmesi kesinleşiyor.Buca da berabere bile kalsa düşüyor.Yani biz galip gelirsek bu iş kesin biter..

şarkışla 58 25.04.2011 23:37

İki takımda rahat olduğu için iyi futbol beklemiyorum bence sıkıcı bir maç olur.1-0 OLSUN BİZİM OLSUN

doktor38 26.04.2011 08:07

Rıza hoca eskiye dönüyor.mehmet yıldız saplantısı bundada başladı.adam aldığı her tpou eziyor.100 toptan 5 tanesini pas atmış neye yarar onun için mehmet öldü bunu kabul etmesi gerek teknik heyetin.ayrıca hayrettinde ayrı faciya.

furkandtr 26.04.2011 09:41

Kamenar
Apo Navratil İvanovs Hayrettin
Kadir
Erman Sandro
Cihan Grosicki
Enaramo çıkarsak bu maçı alırız.(tabi taraftar desteği)

58hsn58 26.04.2011 09:52

vallah bu maci mecbur kazanmamiz lazim, elimizdeki avantaji kullanamiyoruz, arayi acmak varken, biz yerimizde sayiyoruz... insallah onumuzdeki 2 macida aliriz, en azindan sivassporumuza morel olur...

halilxx58 26.04.2011 12:39

[QUOTE=itaydas;709987]cihan gönderildi diye duyum aldım. ne kadar doğru bilmiyorum. bilen dostlardan cevap bekliyorum.[/QUOTE]

yok yok abicim cihan suanda takimda (benim bildigim)

ama sezon sonu ne olur ALLAH bilir.....
(tabii takimda kalmasindan yanayim ;))

58akif34 26.04.2011 15:23

Zumdick istifa etti!

Zumdick, konuyla ilgili Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, Gençlerbirliği Kulübü’nde çalışmanın kendisi için bir onur olduğunu söyledi.

Ekim ayından bu yana takımda teknik direktör olarak görev yaptığını anlatan Zumdick, "Yönetimle dünkü görüşme sonrasında yollarımızı ayırdık. Bu kulüpte çalışmak benim için büyük bir onurdu. Zor bir dönemde görev aldım. Ekim ayında koyduğum hedeflere ulaştım. Hepsini yerine getirdim. Çocuklar da ellerinden geleni yaptı. Onların da emekleri var" dedi.

"ANKARA’YI ÇOK SEVDİM"
Takımı Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finale kadar getirdiğini ifade eden Alman teknik adam, şöyle devam etti: "Türkiye Kupası’nda finale gidemedik. Bu, bir başarısızlık olarak görülebilir, ancak yarı finale kadar geldik. Bu da bir başarıdır. Takımı aldığımda güvenli bir yerde değildik. Şu anda güvenli bir yerdeyiz. Ankara’yı çok sevdim. Ailem de çok sevdi. Futbol dışında Ankara’da birçok kişiyle tanıştım. Onlar da bana çok şey kattı."

Ralf Zumdick, açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir soru üzerine Zumdick, kulüpten beklentileri bulunduğunu, ancak buna cevap alamadığını belirterek, "Benim kulüpten devam etmek yönünde beklentilerim vardı, ancak dün yönetimle yaptığım görüşmede sözleşmem karşılıklı olarak fesh edildi. Bunun nedenini yöneticilere sorun" dedi.

Sözleşmesinin 1 yıl daha olduğuna değinen Zumdick, şunları kaydetti: "Benim sözleşmem yardımcı antrenör olarak bir yıl daha sürüyordu. Ancak teknik direktörlük görevine geçtim. 1993 yılından bu yana teknik direktörlük yapıyorum. Çok deneyimim var. Hamburg ve Dortmund kulüpleriyle Gana Milli Takımı’nda çalıştım. İşimi yapan biriyim. Nasıl yapacağımı da biliyorum. Kulüpten ayrılmamın yardımcı antrenör Mustafa Kaplan’la bir ilgisi yok."

Bu arada, Alman teknik direktör Ralf Zumdick’in, bu sabah futbolcularla görüşerek vedalaştığı bildirildi. Öte yandan, Zumdick’in, bugün öğleden sonra Ankara’dan ayrılarak ülkesine döneceği belirtildi.

AA

bakalım bizim maca ne gibi bir yansıması olacak inşallah bu maç bizim olacak

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:14.