SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Makaraya Gel :) ts ye yardım (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31896)

KaanK 17.05.2011 23:05

Cevap: Makaraya Gel :) ts ye yardım

[QUOTE=etzel1967;714709]61. dakika şovu yapalım:))))[/QUOTE]

sonsuz destek :)))))

SenSetik 17.05.2011 23:13

61. dakika şovuna hep destek tam destek...delikanlı trap-son olabilirsin şampiyon :)

adres58 17.05.2011 23:19

Trabzonlu taraftarlar Deniz yolu ile maça gitmek için TOKİ başkanından yardım istediler. TOKİ başkanı ise onlara seçimlerde kendilerine oy vermeleri halinde Sivasa kadar deniz getirip TAKA ları ile maça gitme sözü verdi...

burakkova 17.05.2011 23:21

Dünya futbolunun patronu FIFA, maç sonlarında galibiyeti hak eden takımın hangisi olduğu konusunda yaşanan kargaşayı önlemek için gerekli çalışmalara başladığını duyurudu. FIFA tarafından bu sabah yapılan açıklamada, gelecek sezondan itibaren karşılaşmaların hemen bitiminde maçı kazanan takımla birlikte galibiyeti esas hak eden tarafın da açıklanacağı belirtilerek, üye ülkelerin federasyonlarına "kimin daha çok hakettiğini nasıl belirleyeceksiniz artık onu da siz bulun" mesajı verildi.

not:alıntıdır.. :)

mucahitbaba58 17.05.2011 23:28

yaa yigidolar abatmayin ts altinda buzagi aramayin hauhau

Yiğiter 17.05.2011 23:32

Fener şampiyon olursa Trabzon, bu yılın en pis şampiyonluğunu Fener aldığı için Guinnes Rekorlar Kitabına da başvursun..Desteklerim..:)

velibircan 17.05.2011 23:33

[B]Neler oluyor ya Yok 61. dk showu yapalım felan Bırakın Bu işleri !!!

Oldu olacak 34 de Fenerbahce sampiyon diye bağıralım Sampıyonluk gelırse de atkılarla sahaya atlar kutlama yapalım...

Milletin Gözü Bizim Üstümüze Sizler Hala Taraf oluyorsunuz..Sivasspor Taraftarı 4 büyüklere Karşıdır Olmakta Zorundadır ! 61. dk yapacak olanların yeri Sivasspor Tribünleri değil Kale Arkalarıdır...

[I]Sacmalamayin [/I]! [/B]

SenSetik 17.05.2011 23:38

[QUOTE=velibircan;714738][B]Neler oluyor ya Yok 61. dk showu yapalım felan Bırakın Bu işleri !!!

Oldu olacak 34 de Fenerbahce sampiyon diye bağıralım Sampıyonluk gelırse de atkılarla sahaya atlar kutlama yapalım...

Milletin Gözü Bizim Üstümüze Sizler Hala Taraf oluyorsunuz..Sivasspor Taraftarı 4 büyüklere Karşıdır Olmakta Zorundadır ! 61. dk yapacak olanların yeri Sivasspor Tribünleri değil Kale Arkalarıdır...

[I]Sacmalamayin [/I]! [/B][/QUOTE]

61. dakika şovunu her hafta yapıyoruz kardeş zaten :) niye kızıyorsunki buna? "delikanlı ts olabilirsin şampiyon" diye her hafta bağırıyor taraftar :)

asabibaba 17.05.2011 23:56

[B][QUOTE=58_SEMİH_58;714694][B]Trabzonlularda ki beyni kuşa taksak kuş uçmaz.[/B][/QUOTE]

BEYİNLERİNİN KUŞA TAKILMASI NEDENİYLE SAĞLIK BAKANLIĞINA ÖNÜNE GELENİ ŞİKAYET ETTİLER .[/B];)

velibircan 18.05.2011 00:04

[QUOTE=SenSetik;714740]61. dakika şovunu her hafta yapıyoruz kardeş zaten :) niye kızıyorsunki buna? "delikanlı ts olabilirsin şampiyon" diye her hafta bağırıyor taraftar :)[/QUOTE]

abi zaten yapan onu cıkartan bizleriz besteyi.ama sen onu yapmayacagın tek maç bu maç...sen toplu halde oyle bagırırsan neler olacagını düsünemiyormusunuz...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:53.