![]() |
Cevap: Bu Rezilliğe cevap versin sorumlular!
[QUOTE=Eyüp5825;715200]Yav renktaşlarım bazı konuları anlayamıyorsunuz, diyelim ki bilet fiyatları 5-10-20 TL olsaydı ve sizlerde rahatça biletkerinizi alsaydınız ne olacaktı biliyor musunuz adamlar gelip size 300-400 hatta 1000 TL verip o biletleri alacaktı; yani karaborsa olacaktı, kimse ben biletimi satmam matmam ayağına yatmasın, facebook'ta görüyoruz satılığa çıkarılan kombineleri. Biraz geniş düşünün adamlar uçak kaldırıyorlar maça, biletleri mi alamayacaklar.[/QUOTE]
Fener şampiyonluk maçı için Trabzon'a gitseydi..Trabzonspor iddiasız olsaydı..Sence böyle bir uygulama yaparlar mıydı? |
[QUOTE=İbrahim58070;715235]Biz doğruya doğru, eğriye eğride deriz.Haklısın ama şu gerçeğide unutmayalım.Avrupanın hiç bir klup yöneticiside başka takımı desteklemez.Yorumlara cevap verdiğin için teşekkürler...[/QUOTE]
Gardaş geçen sene hatırlarsın Lazio-Inter maçında Lazio taraftarı Roma şampiyon olmasın diye resmen takımını sattı, ben o maçı tv'den izlemiştim Lazio'lular korkularından oynayamadılar. Avrupa'da da böyle şeyler olmuyor değil ama orada oturmuş bir düzen var bizde ise yok. |
[QUOTE=Yiğiter;715240]Fener şampiyonluk maçı için Trabzon'a gitseydi..Trabzonspor iddiasız olsaydı..Sence böyle bir uygulama yaparlar mıydı?[/QUOTE]
Hela, işte 1 saatten beri anlatmaya çalısıyorum bunları, şunuda sölüm çakma sivaslılar feneri destekliyorda, sivas kümye oynayınca akılları başlarına geliyor.O zaman Sivası kim destekledi diye sormak lazım... |
[QUOTE=Yiğiter;715240]Fener şampiyonluk maçı için Trabzon'a gitseydi..Trabzonspor iddiasız olsaydı..Sence böyle bir uygulama yaparlar mıydı?[/QUOTE]
Trabzon'un oturmuş ve kemikleşmiş bir taraftarı var bizim ise yok, Sivas'ta büyük çoğunluk iki takım tutuyor. İkisi aynı şey değil yani. |
[QUOTE=Eyüp5825;715245]Trabzon'un oturmuş ve kemikleşmiş bir taraftarı var bizim ise yok, Sivas'ta büyük çoğunluk iki takım tutuyor.
İkisi aynı şey değil yani.[/QUOTE] Peki biz kemikleşmiş taraftara nasıl sahip olacağız,stadımızı büyük takımlara satarak mı? |
[QUOTE=Yiğiter;715248]Peki biz kemikleşmiş taraftara nasıl sahip olacağız,stadımızı büyük takımlara satarak mı?[/QUOTE]
bi örnek veriyim; Kayderi stadınımı satıyor adamlar nasıl bize göre taraftar olarak iyi şampiyon mu oldular peki, biz onlar kadardamı olamıcaz |
[QUOTE=Yiğiter;715133]Bu konuyla alakalı,başka bir başlıktan yorumum..Diyecek birşeyyok..Stadın tamamı Fenerlilere ayrılmıştır..Büyük itibar kaybettik,küçüldük..[/QUOTE]
Trabzon olacağına fener şampiyon olsun diyenlerdensin. Yazını düzeltiyorum.Yerin dibindeyiz.Seninde onunda bununda payı var.sen öyleysen başkanın ne yapsın. Burda ne güzel demiştik silindi.NE FENER NE TS DİKKAT ET SS... başlığı hereyi anlatıyordu.Yani rüştü paşamıza saygılar ama çok konu bok konu.Allaha emanet olunuz. |
[QUOTE=İbrahim58070;715239]Evet ben olsam satardım aynen, ben sadece olması gerekenleri söyledim ama bunların olması içinde bi 10 yıl geçer sanırım.ayrıca sunuda söyleyim ki şimdi stadın %95 i fenerli ise olası bir sivasspor beraberliğinde onlar stadı yakarmı yakmazmı diyede düşünüyorum[/QUOTE]
Babalarının çiftliği değil yakamaz :) yakarlarsa dışarda onlara iyi bir sopa çekeriz :) |
[QUOTE=Yiğiter;715248]Peki biz kemikleşmiş taraftara nasıl sahip olacağız,stadımızı büyük takımlara satarak mı?[/QUOTE] Valla gardaş ben onu bunu bilmem önümdeki resmi yorumluyorum size, şampiyonluğa oynadığımız sezon başka şehirde yaşıyordum görevim nedeniyle, kahvehanelerde maçları izlerken arkadaşlar Sivasspor'un amma sesiz sedasız taraftarı var, tiyatro izler gibi maç izliyor, şampiyonluğu haketmiyorlar gibi şeyler diyorlardı. Haklılar veya yanlışlar bilemem ama ateşli bir taraftarımız olmadığımız için bizi şampiyon etmediler, sahipsiz buldular. Biletlerin hepsini bize verseler ne olacak, adamlar parayı bastırıp almayacaklar mı elimizden? Hata bizde kabullenelim, Sivas'ta herkese Sivassporluluk bilincinin aşılanması gerekli. |
[QUOTE=merkez-2;715251]Trabzon olacağına fener şampiyon olsun diyenlerdensin.
Yazını düzeltiyorum.Yerin dibindeyiz.Seninde onunda bununda payı var.sen öyleysen başkanın ne yapsın. Burda ne güzel demiştik silindi.NE FENER NE TS DİKKAT ET SS... başlığı hereyi anlatıyordu.Yani rüştü paşamıza saygılar ama çok konu bok konu.Allaha emanet olunuz.[/QUOTE] Lanet olası Fener'in şampiyonluğunu asla istemiyorum..Onların bizim stadımızda şampiyonluk kutlaması sahneleri aklıma gelince çok üzülüyorum..Trabzonspor taraftar olarak iğrençleşti iyice Sivas'a karşı..Bu yüzden ilk başlarda o iğrenç Trabzon tarafatrı şaöpiyon olacağına Fener olsun diyordum zira başka seçenek yok..Ama bugün maalesef kulüp olarak,tarafatr olarak büyüme yolunda muhim bir sınavı kaybettik. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:50. |