![]() |
Cevap: Adem SARI Mehmet YILDIZ Takası !!
[B]tskkurum haber icin degil :))
ben mehmeti milan barosa alexe bile degismem o herzaman bizimleydi sahsim adin akabullenemiyorm bile isterimki sivassporda biraksin futbolu hele hele bulent uygunun takimina hic gitmesin ne eskisehiri nede bulent uygunu seviyorum ayrica eskisehir seneye bank asyaya oynayacak !insallah mehmet yildiz gitmez[/B] |
bence cok yanlis olur mehmet yildizin satilmasi yillarca her seyini verdi sivasa adam gibi adam ve oda bir sivasli gibi köken yozgat olsa da icimizden birisi mehmet yildiz in istemiyoruz bir yere gitmesini daha ona cok ihtiyacimiz var büyük kaptan
|
Hiç yararlı olucağını düşünmediğim sıradan bir futbolcu tamam Sivaslı olabilir ama bizim oyuncuya ihtiyacımız var sahada boş gezecek adama değil bakıldığı zaman fazla gol atan biriside değil benim fikrim forvet konusunda Türk oyuncu alınmaması yönünde o bölgeye slav ülkelerden veya afrika,italya gibi yerlerden oyuncu alınabilir.
|
M yıldızın gitmesini ben de istemiyorum kesinlikle kalsın bence ona ihtiyasç hala var şimdi gide r öteki takımda dötürür bize de bakmak kalır ayrıca my ıldız 4 milyon tl :D
|
[B]Adem Sarı mı ? Hani şu bank asyada Denizlispor'da yarım devre oynayan ve bir elin parmağını geçmeyen gol atan Adem Sarı mı ? Rıza Hocalı Eskişehirspor'da bile 90 dk oynamayan Adem SARI'mı ve biz bu adamla Mehmet'i mi takas yapacağız Hadi canım hadi oradan ![/B]
|
Cevap: Sivas'ta Bir Devir Kapanıyor
[QUOTE=ozledımeskıyı;717396]son fb maçında da gösterdi ki sonradan oyuna girinci çok etkili oluyor bence skora sonra dan giirdiğin de etki ed iyor ben hiç gitsin demedim zaten ama ilk 11 oyuncu olmasın takımımızda yedek olarak çok daha iyi işler ytapıyor[/QUOTE]
Bence de ikinci yarılarda bile girince iş yapıyor hala. Gelecek yıl daha güçlenebilir. |
tesekurler mehmet yildiz kalbimizdesin sana kariyerinde basarilar biz trabzonlular gibi degiliz seni yattara gibi gondermicez insallah sivastaki yigidolar seni davullu zurnanli gondereceklerdir :)
|
Sembol bir isim olarak takımda kalmalı bence.
|
Osmancım, ben senle aynı fikirde değilim..misyonunu tamamlamıştır Sivas'ta...yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz...bundan sonraki futbol hayatında da sonsuz başarılar...
|
futbolda duygusallığa yer yoktur. zamanında azmı saç baş yoldurdu bizlere. bir zamanlar çok faydalıydı takıma ama artık zarar vermeye başlamıştı ( keita olayı) hizmetlerin için teşekkürler m.yıldız yolun açık olsun
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:58. |