![]() |
Cevap: Genç Yıldız Sivas'ta
[B][FONT="Century Gothic"]Hayırlı Olsun İnşallah Bekleneni Verir.[/FONT][/B]
|
[B][I][U]Oncelikle konu baslıgı yanlis konulmus...Taraftarda beklenti yaratmak gereksiz...Gelecek vadeden oyuncu olsa daha iyi olurdu..Oyuncuya gelince tek sorunu topu oyuna sokmasi deniliyor...Bunun nedeni uzun boyundan kaynaklanmasi diye düşünüyorum..[/U][/I][/B]
|
hayırlı uğurlu olsun bakalım ne KADAR fayda sağlayacak
|
Öncelikle Sivas'ımız ve Sivasspor'umuz için hayırlı uğurlu olsun.Kadro sakatlıklara karşı geniş olmadığı için kadroyu geniş tutmak için alınmış bir oyuncudur ki, eğer burada kendini gösterirse ilk onbir de değişilmez olabilir.
|
kalıbı bile çok iyi vallahi, iyi iş yapıcağına inanıyorum sivassporumuzda.
|
Artik o'da bir Yigidoooo. Sirti yere gelmez :D
|
Galatasaray'ın Çağlar transferi karşılığında Denizli'ye verdiği bir oyuncu diye hatırlıyorum. Ama Denizli neden Bank Asya'da Murat Akça'yı oynatmayıp Yasin'i oynattı ve Murat'ı daha alt ligdeki Adana Demir Spor'a kiraladı onu merak ediyorum.
|
hic bir gazete dogrulamadi haberi hala ne sporx ne ajansspor...:confused:
|
hayırlısı olsun ınsallah sans verılır ve yenı bır stoper kazandırılır sıvasımıza ve mıllı takıma...
|
Ü.Anadoludan alınan iki gençle beraber Murat Akça da 23 kişilik kadroda bulunup önce 18e girmeye , sonra da maçlarda şans bulmaya çalışacaklar. Onları daha çok Sivassporumuzun geleceği gibi görmeli, oynayacakları beş-on dakikayı bile tecrübe olarak görmeliyiz .
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:10. |