![]() |
Cevap: Başbakan Stadyum Yapılacak
hı hı yapar seçim için oy içinsede ne alakası var canım...
|
[QUOTE=58DK;722590]Arkadas, benim söylemeye calistigim sey, sadece sivasin degil baskalarin stadida yapilmadi, yani sivas'a özel tavir sergilemiyorlar.
Hem bu bir stad ha dedimmi yapilamaz, ben inaniyorum arkadas, basbakan yapilacak dediyse yapilacak bu kadar. Baska hangi ülkede görülmüs hükümetlerin sehirlere özel stad yaptigini? Ben avrupada kaliyorum ve hicde buna benzer birsey duymadimda görmedimde. Biraz sükür etmesini bilin kardess.[/QUOTE] GARDAŞ BİZ ŞÜKÜR ETMESİNİ BİLLLİYORUZ YALNIZ BİZİM SİVASA 9 YILDIR BİR ÇİVİ ÇAKILMADI SİVAS KÜÇÜK DÜŞÜRÜLDÜ SİVASLI AŞAĞILANDI SADECE BİZİM CANIMIZI SIKAN NOKTA SEÇİMDEN SEÇİME GELİYOLAR BOŞ VAATLERDE BULUNUP GİDİLİYOR BİZİM DAHA ÖNCE 13 MİLLET VEKİLİ VARDI O KADAR KÜÇÜLDÜKÜ ŞEHRİMİZ KÖY GİBİ OLDU ŞİMDİ 5 MİLLETVEKİLİ ZOR ÇIKARIYORUZ DÜNYADA 7 MİLYON SİVASLI VAR DİYORUZ AMA BİZİM SİVASLILARDA BİRAZCIK MİLLİYETÇİ DUYGUSU OLSA ERDOĞAN BAYRAKTARIN HADDİNİ BİLDİRİRDİ SİVASI SATSAN 55 TRİLYON ETMEZ DEDİ SONRADA KIVIRDI AMA KÜÇÜK DÜŞÜRÜYORUZ AŞAĞILANIYORUZ YERDEN YERE VURULUYORUZ SONRA SEÇİM GÜNÜ GELİNCEDE HEPSİ UNUTUP GİDİYOR |
hemşerilerim işte bende bunu diyorum. peygamber efendimiz bir hadisinde hak ettiğiniz şekilde yönetilirsiniz buyurur. biz bu yaşananların sonunda tepkimizi gösterseydik ozaman mecburen istemeselerde bişeyler yapmaya mecbur kalırlardı. stadı bir yana bırak türkiyenin ortasındaki ve bütün doğu batı, güneyi kuzeyi birbirine bağlayan staratejik bir şehirde kaç tane alışveriş merkezi kaç tane fabrika var allah aşkına!!! iki park yapıp milletin gözü boyanıyor. bir sürü tarihi eserimiz var hangileri gerektiği değeri görüyor.
|
[B]2008 2010 2011
3 dür Aynısını Söylüyor Millette Bakıyor =) Seçim Yatırımı Yine DİYECEĞİZ de Buna İnanan Varsa Eğer ?[/B] |
bir tek sivaslida cikip o meydanda soylenen her seye alkis tutacagina.3 yil once verilen sozun neden tutulmadigini soramamasi dusundurucu
|
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;722473]sivasdan abüdllatif şener milletvekili olmazsa bu stad OLMAZ sivaslı kardeşlerim seçim propagandası yapmıyorum ama abdüllatif şener mutlaka hükümete girmeli sivası savunacak adam yok hükümette[/QUOTE]
Tam Sivasa faydalı olacagı zamanda iktidar partisini; bazı karanlık güçlerin yonlendirmesi ile birakıp kaçanlar bu şehre ne verebilir.Başbakan bu dönemden sonra genel başkanlığı birakıyor sayet sabretseydi partinin 3.adamıydı Sivasımızda bir başbakan çıkaracaktı malesef kişi sırtını Yaratana değilde yaratılana dayarsa böyle oluyor saygilarımla |
korkaklik yok,döneklik yok,millet var biz variz.Muhsin YAZICIOGLU.
|
Hala 25-30 binlik diyor ya bir de bunu hak etmişiz Hayyyyy senin
:mad: |
zeki Müren'de bizi görecekmiiiiiiiii? SAYIN ( !!!!!!! ) Başbakanımm.....Gelecek seçimde o atkıyı takıp kirletme lütfennnn....Söz vermek başka bişey vermeye benzemezzzzz.................biz bu sözleri duyduk daha önce............hadiiiiiiiiiiiii................başaka kapıyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
|
buradaki butun yorumlari okumaya calistim kimi mantikli kimi supheci kimide sadece ak partiye dusmanca bir uslupla yorum yazmis yani stat falan umurunda degil sadece ak partiye saldiracak bir yer bulmus atip tutuyor, sanki 80 yildir sivasa yatirim yapiliyordu da 8 yildir yapilmiyor, boyle at gozluguyle baktigimiz surece birseyde yapilmaz eger sucu basbakanlarda degilde icimizden cikardigimiz milletvekillerimizin tembelliginden ve umursamazligindan ileri geldigini goremeyiz. neyse fazla siyesete girmeden bu sefer toki veya bir baskasi dahi engellemeye calissa dahi stadimizin yapilacagini umut ediyorum.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:24. |