SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Grosicki'den inciler... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32167)

00frehat58 15.06.2011 12:22

Cevap: Kamil Grosicki'nin gözüyle Türkiye

doğru diyor adam sivas'a güzel 2 yada 3 tane bar disko gibi bir yer açılsa sosyal hayat daha üst seviyeye yükselir istediğimiz oyuncularda gelir...
;)

sebasteia 15.06.2011 12:22

Cevap: Kamil Grosicki'nin gözüyle Türkiye

başkasının gözüyle sivas'ın nasıl gözüktüğü çok önemli. buradan ders çıkarmamız lazım:

- adam alışveriş için istanbul'a gidiyorum diyor. koskoca 350 bin nüfuslu sivas'ta adam gibi bir tane alışveriş merkezi yok. bu çok ciddi bir eksikliktir.

- şehirde bir tane beş yıldızlı otel yok. dışarıdan gelen insanlar için aranılan ilk yer oteldir. zamanında anderlecht taraftarları da benzer şeyi söylemişlerdi sivas için, kalacak düzgün bir otel bulamamaktan şikayetçiydiler.

- sivas'ın artık şehir merkezini yayması yeni caddeler ve yeni mağaza ve dükkanlarla donatılması lazım. şehirde canlılık gerek.

poolat58 15.06.2011 15:19

Cevap: Grosicki'den inciler...

iyi de ben bu roportajı biraz once fanatikte okudum.orda daha farklı seyler yazıyo yok sivas cok sıkıcıymıs da bir bar bile yokmus da boyle seyler soylemis.diğer takımları ove öve bitiremıyor.sivasspor dan hic bahsetmiyor bile...:mad:

tavatir 15.06.2011 15:39

[QUOTE=poolat58;724386]iyi de ben bu roportajı biraz once fanatikte okudum.orda daha farklı seyler yazıyo yok sivas cok sıkıcıymıs da bir bar bile yokmus da boyle seyler soylemis.diğer takımları ove öve bitiremıyor.sivasspor dan hic bahsetmiyor bile...:mad:[/QUOTE]

İşte bir basın farkı bu gördüğümüz. Dün Habertürk Gazetesi'nde aynı haber nasıl verilmişti bugün Fanatik'te nasıl veriliyor gördünüz.

Fanatik Muhabiri [B]İlker Yağmur[/B] isimli eleman haberi öyle bir vermişki uzun bir röportaj içindeki röportajın genelini yansıtacak nitelikte olmayan 1 cümleyi almış ve "Sivas çok sıkıcı bir yer" cümlesini de başlığın altından üzerine basa basa duyurarak röportajı yansıtmış. İşte bu basın anlayışını sorgulamak gerekir .

HALIL 15.06.2011 16:53

[QUOTE=tavarih;724396]İşte bir basın farkı bu gördüğümüz. Dün Habertürk Gazetesi'nde aynı haber nasıl verilmişti bugün Fanatik'te nasıl veriliyor gördünüz.

Fanatik Muhabiri [B]İlker Yağmur[/B] isimli eleman haberi öyle bir vermişki uzun bir röportaj içindeki röportajın genelini yansıtacak nitelikte olmayan 1 cümleyi almış ve "Sivas çok sıkıcı bir yer" cümlesini de başlığın altından üzerine basa basa duyurarak röportajı yansıtmış. İşte bu basın anlayışını sorgulamak gerekir .[/QUOTE]

allah i adini agzima almak istemedigim sahsin belasini versin

kesin kayserili veya trabzonludur

sehrisivas 15.06.2011 18:31

Kamil Grosicki'nin gözüyle Türkiye
Bir futbolcu gününün yarısını kulüpte geçirir, ben de öyle yapıyorum. Bazen boşluk bulduğumda gezmek ve aileme hediye almak için İstanbul'a gidiyorum. Çünkü Sivas çok sıkıcı bir şehir. Arkadaşlarımla oturup bira içebileceğimbir bar bile yok
“Burada çok fazla holigan olduğunu söyleyebilirim. Hatta deplasmana gidiyorlarsa, o şehir taraftarlar için çok tehlikelidir. Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları arasında çok sert bir yarış var. Türkiye’de bu tarz maçlarda statlar cehennem gibidir”

Sivasspor’un Polonyalı yıldızı Kamil Grosicki, ülkesinin interia.pl isimli internet sitesine çarpıcı açıklamalar yaptı. Kırmızı-Beyazlı takımda forma giydiği için mutlu olduğunu söyleyerek söze başlayan Grosicki, “Türkiye’de futbol adına her şey mükemmel. Ben de sadece futbol oynamaya odaklanmak istiyorum. Geride kalan sezonda lige tutunduğumuz için mutluyum. Ancak Sivasspor her zaman daha iyi yerleri hedeflemeli. Çünkü Süper Lig’deki en iyi 7 takımdan birisi Sivasspor” dedi. İsminin Galatasaray’la anıldığı hatırlatılan 24 yaşındaki futbolcu, “Galatasaray taraftarlarının da beni takımlarında isteyeceklerini düşünüyorum. Şu an için Galatasaray gibi büyük bir kulübe transfer olmamı, ‘erken’ olarak niteleyenler var. Ancak gelecekte ne olur hep beraber göreceğiz. Sonuçta her şey benim elimde. Ben başarılı oldukça daha büyük kulüplere gideceğim” ifadelerini kullandı.

‘Yapacak bir şey yok’

Türkiye ile ilgili sorulara ise çok net cevaplar veren Grosicki şunları söyledi: “Burada çok fazla holigan olduğunu söyleyebilirim. Hatta deplasmana gidiyorlarsa, gittikleri şehir, taraftarlar için çok tehlikelidir. Özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları arasında çok sert bir yarış var. Polonya’da yaşanan rekabetler, Fenerbahçe-Galatasaray rekabeti yanında hiçbir şey... Türkiye’de bu tarz maçlarda statlar cehennem gibidir. Bu maçlardaki tiz ve ıslık sesleri sahadaki futbolcuların kan basıncını yükseltir. Türkiye’de bir futbolcu gününün yarısını kulüpte geçirir. Ben de öyle yapıyorum. Bazen boşluk bulduğumda gezmek ve aileme hediye almak için İstanbul’a gidiyorum. Çünkü Sivas çok sıkıcı bir şehir. Arkadaşlarımla oturup bira içebileceğim bir bar bile yok.”

‘Türkiye bizim önümüzde’

Her kulübün köklü bir altyapısı olduğunu da vurgulayan başarılı oyuncu, “Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon, Gaziantep ve Bursa altyapı olarak ileri durumda. Türkiye farklı bir dünya. Polonya uzun süre daha böyle bir gelişime sahne olamayacak gibi. Mesela Sivas’ta çimlerin bakımı, sahaların bakımı her an düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Süper Lig’de üst düzey oyuncular da forma giyiyor. Bunların arasında 33 yaşında olmasına rağmen Fenerbahçe’de harika işler yapan bir Alex, Dünya çapındaki isimler Quaresma ve Guti var” diyerek sözlerini tamamladı

HALIL 15.06.2011 18:54

arkadaslar bence grosickiye fazla yuklenmemiz gerek

58MUAMMER58 15.06.2011 21:27

BUGÜN gazetede groseçki sivasın sıkıcı birşehir olduğunu demiş,arkadaşımla oturup bira içeceğim yer bile yok istanbula gidiyorum gezmeye demiş,koca sivasta bar olmalı bence ,

adres58 15.06.2011 21:37

Bugün birahane açılır yarın bilmem ne... Ellemeyin İstanbula gidip gelsinler... Ayrıca gazetenin birinde başka kendi internet sitesinde başka, Polonya spor sitelerinde başka yazılmış... Takılıp kalmayın böyle şeylere. Bu adamlarda bira içmek alkol almak normal hayatın bir parçası...

şarkışla 58 15.06.2011 22:39

Hakikaten SİVAS da bar yok mu?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:08.