SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Atilla'dan vazgeçildi! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32235)

MaXiMuM 23.06.2011 11:11

Cevap: Atilla'dan vazgeçildi!

[B]"yetersiz" diye vaz geçtik dediğiniz bu adam başka takımda "yeterli" olduğunu gösterirse o zaman ne açıklama yapacaksınız merak ediyorum...[/B]

HALIL 23.06.2011 11:27

haydaaaaaa attilaa maydaaaa :D

bence negatif dusunmeyin arkadaslar hayirlisi ugurlusu neyse o olsun hic moralinizi bozmayin daha transfer sezonunun bitmesine cok var insallah iyi bir oyuncuyu elimizden kacirmadik yoksa o zaman allah belalarini versin o teknik heyetin

bence mert nobre alinirsa iyi olur en guclu aday bence

insallah 2 kaliteli forvet alinirda icimiz rahtlar cunku malesef su iki yildir ne cektik cok zor cok karamsar olduk hep korku icinde olduk artik yonetim 2 KALITELI forvet alarak bizleri rahatlatir umarim insallah

yonetim transferlerde pek basarili degil taraftar cok karamsar

neler oluyor bize arkadaslar ?

bu adami super ligden baska bir takim alacak cenk tosun olursa bu teknik heyetin...

Sivasspor bize vermiş değildir ve ona sahip olacak. FIFA kurallarına göre biz eğitim için tazminat alma hakkınız vardır, "Booy geçen sezon FC Utrecht ana gövdesinde forma giydi Yıldırım, durumu söyledi.

FC Utrecht de Yıldırım ile uzun istiyorum. Oldu "Onu kurtarmak istiyorum. Özellikle kış aradan sonra, o da yaptı ve bizimle o geliştirmek için de mümkün olacaktır. Rekabet bakış açısından, o ayrılmak istiyor. Kendisi, ben, ama Utrecht, o almak için fırsatlar olduğunu anlamak" Booy öyküsünü devam etti.

translates google

yaziklar olsun bu adam belkide bizim cenk tosunumuz olacakti

kayseri alir demedi demeyin bize gollerini siralar bizde tirnaklarimizi yeriz :mad:

redbull58 23.06.2011 11:31

[B]Bu demek oluyorki riza hoca istememis, memleketimizin cocugu hayrettin gibi patlama yapa bilirdi[/B]

sivaslihakan 23.06.2011 11:45

tuhaf bi milletiz daha dün atillada kim ya bizde oynayamaz diyenler bugün neden gönderildi vazgecildi deniliyor

HALIL 23.06.2011 11:46

[QUOTE=sivaslihakan;726239]tuhaf bi milletiz daha dün atillada kim ya bizde oynayamaz diyenler bugün neden gönderildi vazgecildi deniliyor[/QUOTE]

en cok sastigim is o zaten :D

sivaslihakan 23.06.2011 11:52

[QUOTE=yigido_halil_58;726241]en cok sastigim is o zaten :D[/QUOTE]

yönetimin illaki vardir bir bildigi belki daha iyisini buldular ve yol yakinken geri döndüler,
yönetim mecburmu herseyin hesabini vermeye,
cok merakliysaniz kulübe üye olursunuz yönetime girersiniz hesap sorarsiniz

B.DUMANLI 23.06.2011 12:01

Bankasya kalitesinde yapilan bu transferler , bu yil bizi asansör takimi yapacaktir.

akifesk 23.06.2011 12:06

halep ordaysa arşın burda.. kimse transferlerden menmun degil zaten. üstüne birde bu vazgeçme olayı eklenınce ortada yanlış giden bişeymi var dıye ınsan kendı kendıne soruyor ıster ıstemez haksızmıyım?

Dua 23.06.2011 12:06

Madem yetersiz görüyordunuz ne diye gidip konustunuz.
Hadi konustunuz ne diye Prensip anlasmasi yaptiniz.

Insan yetersiz gördügü adamla Prensip anlasmasi yaparmi, kimbilir ne oldu belkide Atilla biraz Harclik istemistir bizde Bedava oyuncu aradigimiz icin Vazgecmisizdir.

akifesk 23.06.2011 12:10

[QUOTE=yigido_halil_58;726254]neler oluyor bize arkadaslar ?[/QUOTE]

- ne olduğunu çözemedık kardeş. ismi cismi duyulmamış bı oyuncu ıle anlaşıyoruz sonra ne oluyorsa vazgeçiyoruz. bencede atilla para ıstedi bizimkıler parayı duyunca vazgeçti..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:24.