![]() |
AÇIKCASI HAKKI O GALATASARAY MAÇINDA YAPTIĞIYLA BENİ KAHRETMİŞTİ..ZATEN ONDAN SONRADA ONA OLAN GÜVENİM SIFIRLANDII..EĞER HAKKI HER BÜYÜK MAÇTA BÖLE KADEME HATASI YAPACAKSA BİZ İLK 5'E GİRMEYİ UNUTALIM..BÜYÜK TAKIMLARDAN ALACAGIMIZ PUANLAR BİZİ İLK 5'E VE UEFA'YA GÖTÜRÜR!!
|
GÜLERMİSİN AĞLARMISIN
[QUOTE=34-murat-58]ya bu hakkı kotu futbolcu degıl ama kapasıtesı bu kadar galıba...
sıvassporumuza yakısmıyor.. gollerı yenıden seyrettım hepsı komedı .. boyle goller anca satısla olur...... bence fenere satılmıstır....[/QUOTE] [COLOR="Purple"][FONT="Lucida Console"][I][B]KARDEŞ LAFI AZIMDAN ALDIN HEE AZINA SAĞLIK BENCEDE ADAM YETERSİZ ÖYLE KRİTİK HATALAR YAPIYORKİ MAÇ SONUCUNA TESİR EDİYOR FENER MAÇI GS MAÇI BAKALIM BJK DE NE YAPCAK LORANTTA BU DURUMA SEYİRCİ KALIYOR.. GÜLERMİSİN AĞLARMISIN[/B][/I][/FONT][/COLOR] |
Kalla gibi Kamerun milli takımında oynayan, tecrübeli bir oyuncunun yanında Hakkı'nın oynaması zaten baştan beri yanlış. Ama hiç sırıtmadı bugüne kadar ta ki büyük takımlarla oynayana kadar. Sergio oynamalı Kalla'nın yanında...
|
[b]Bence Hakkı ya yüklenmek yanlış olur...Hakkının bize kazandırdığı puanlarda var.Bunlarıda unutmamak lazım..Bu maçta herkese elinden geleni yaptı...Biraz tecrübesizliğimiz takım olarak göze çarptı...[/b]
|
[QUOTE=tugcin]Kalla gibi Kamerun milli takımında oynayan, tecrübeli bir oyuncunun yanında Hakkı'nın oynaması zaten baştan beri yanlış. Ama hiç sırıtmadı bugüne kadar ta ki büyük takımlarla oynayana kadar. Sergio oynamalı Kalla'nın yanında...[/QUOTE]
Kalla'yı çok beğeniyorum.Defansta çok iyi,onun ayarında bir tane daha olsa hiç geçit vermeyiz forvetlere. |
ilerleyen haftalarda bu tür basit hatalarımızıda yapmayacağımıza inanıyorum fenerbahçe maçı olduğundan oyuncular hem hırslı hemde heyecanlı olduğunu düşünüyorum sağlık olsun hakkıya yüklenmek yanlış oda bizim bi oyuncumuz her zamanki gibi destek olmak gerekir
|
YAPMA HAKKI BABA...!!!
[COLOR=BLUE]BİRAZ DAHA PROFOSYENELLİK LAZIM HAKKI BABA DÜN MAÇI BİR KEZ DAHA İZLEDİM SAÇ BAŞ YOLDUK:([/COLOR]
|
Gerçekten Petkoviç'le Hakkı'nın birbirlerine bırakılan pozisyon Alex in araya girerek attığı gol.İnsan izledikçe kahroluyor.Çok basit bir gol.
|
hakkı ama ne hakkı hata yapmak mı üst üste
yoksa böyle iyi bir maçta iyi oynadığın maçta üç puan mı hakkı |
HAKKI BU HAFTA GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜYDÜ AMA KENDİNİ TOPLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:47. |