![]() |
Cevap: TFF Kararı Açıkladı
Aydinlar iddianameyi bekliyecegiz ona göre nihai karari verecegiz diyor.
Benim sahsi fikrim: 1- ya iddianamenin zamanlasi tam sezon sonuna göre ayarlanacak (yani bir yeni Ankaraspor vakasi olmayacak) 2- ya da topu tamamen mahkemeye atacaklar bu da en azindan 2-5 sene sürer herhalde. |
Ozaman Ne Diyelim Bekliyoruz Trabzonu Kayseriyi SivASA :):):)
|
Cevap: Yönetim Karardan Memnun
Etik Kurulu'nun almış olduğu karar şu süreçte çok doğru. Fakat bunun ilerisini düşündüğümüz zaman durumların daha da karışacağını, spor ahlakı adına korkutucu günlerin beklediğini de söylemekte fayda var.
Bence sayın Sarıların dediklerinden bir kısmı doğru iken sayın başkan Mecnun Odyakmaz'ın daha fazla YIPRANMAMASI için başkanlık görevini emanet verip (bu sayın Sarılar olabilir veya başkası olabilir) bir kaç yıl dinlenmesinde fayda var. Daha sonraki kongrede tekrar seçilmesini ÖNERİRİM. Aksi halde her gittiği yerde yıpratıcı tezahüratlarla karşılacak, moralini bozacak her türlü eylemler yapılacak, bunlarda başkanımızı haddinden fazla üzecektir. Biz dün olduğu gibi bugünde başkanımızın yanındayız, YARIN'da yanında olacağız. Hepimize geçmiş olsun. Bu üzüntü ve haketmediğimiz kara lake uzun süre üzerimizde yapışmış olarak kalacak ama bunu temizlemenin tek yolu RIZA HOCA'da. Ligde alacağımız peşpeşe GALİBİYETLERLE herkesin ağzını kapatacağımız gibi kendimize olan güveni kazanmış olacağız. HAYDİ RIZA HOCA şimdi görev SENDE !... . |
Cevap: TFF, karar için iddianameyi bekleyecek
[QUOTE=redwhite;736292]bu nasıl bir anlayıştır günlerdir gözümüze uyku girmiyor şunların yazdıklarına bak[/QUOTE] bu sitede hep iyi şeyler düşünecek adam olacak değilya bir tanede saçmalayan olsun dedik bunu da getirdik
|
TFF toplantıda değerlendirme yapmış ve ŞİMDİLİK böyle bir karar almış ve bunu açıklamış.Yazıyı iyi okuyun.Arkadaşların dediği gibi ileride bize güle güle.İtalya buna örnek.Bir sezon beklendi ve takımlar düşürüldü.
TATMİN edici bir karar deil.10 defa okuyun. |
Kulüplük iş yok.Kulüplük iş şahıslar ceza alırsa olur.Karar şuan doğru.Ama şahıslar ceza alınca ne karar çıkacağını tahmin edebiliyorsunuz.Bu açıklama son açıklama deil.Yazıyı iyi okuyunuz.Kişilerin ve bunlar başkansa bu kişiler yüzünden kulüplerin ne ceza aldıkları ortada.Kuralda yazıyor.Ama kişiler hakkında bir mahkeme okey desin.TFF'ye sonuç yetecektir.
Tavarih adlı üyeye kızsamda en mantıklı açıklamayı şuana kadar o yapmıştır.Okuyorum yazıları. |
vallaha benim kafam cok karisik anlamadim iyi mi kotu mu :confused: her kafadan ses cikiyo
|
[QUOTE=yigido_halil_58;736398]vallaha benim kafam cok karisik anlamadim iyi mi kotu mu :confused: her kafadan ses cikiyo[/QUOTE]
Şimdilik iyi ama ilerde ne olacağını şimdiden kestiremeyiz. Bizim rahatlamamızı sağlayacak tek yol "Sivasspor suçsuzdur" kararının verilmesi olacaktır. Diğer durumlarda risk devam eder. |
güzel karar....
|
İşin içinde Allahtan fener vardı diye dua ediyorum.Yoksa gözümüzün yaşına bakarlarmıydı acaba.Ayrıca bu olay bizi aklamadı.Sevinecek gibi oldum ama malesef hevesim kurağımda kaldı.İğneyle ölümü yavaşlatmak gibi bir şey yapıyorlar.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:17. |