![]() |
Cevap: Milos Transfer Edilmeyecek
[B]Muhsin Ertuğral zamanında az bi paraya kıyıp alamadık bu oyuncuyu. Ucuz etin yahnisi olmuyor işte yönetim bunu bilmeli artık.[/B]
|
milos un youtube dan 6 dk lık maçını izledim arkadaşlar bu adam orta saha oyuncusu ve bileklerine çok hakim biri, bize önce gol atacak oyuncudan çok gol attıracak oyuncu lazımm çünkü gol pozisyonuna girmeden gol atılmıyorr... MİLOS TAM BİZİM ARADIĞIMIZ FUTBOLCU burdan da bizim sivaslıların ne kadar futboldan anladığıda belli olduuu...ANLAMIYORSUNUZ YORUM YAPMAYINNN BURDA
|
tekrar izledim MİLOS u bu adam tipik AİMAR tarzı futbolcu bize gelirse ki '' bizim futboldan anlayan üstün yorumcularımız sayesinde iptal olmuş herhalde'' çok can yakarrr....adam topu alıp direk gidiyor yaavvvv tam aradığmız oyuncuymuşşş RIZA HOCAM DUY SESİMİ GETİR BU OYUNCUYU sen bu futboldan anlamayanlara bakma bunlar zamanında eneramo ya sivasın emenikesi diyordu ne oldu fos çıktıııı ...sen bunlara uyarsannn sivasın pimini çekersinnn
|
MİLOS la MUSLİMOVİC ikiside gelirse çok can yakarlarrrr biri pozisyonu hazırlar diğeride çakarrrr
|
Kartalspor, Eskişehirspor'da forma giyen Adem Sarı'yı kiraladı.
|
YİĞİDOLAR adı altında toplanıyoruz.1967 den beri YİĞİDOLAR.
|
[QUOTE=bassguitar;738761]Kartalspor, Eskişehirspor'da forma giyen Adem Sarı'yı kiraladı.[/QUOTE]
Keske biz alsaydik. Zaten bi Sivasli olarak kendiside gelmek istiyordu Sivasspora. Yine kacirdi yönetim! Bide bunun yanina yabanci bi forvet alirdik tam olurdu.. |
adem sari bu adamin kariyeri ne oldu ya baya bank asya topcusu oldu heerif halbuki super ligde is yapardi alsaydik keske:mad:
|
geçen sezon da adem sarıyı kimse istemedi şimdi ne kadar değerli oldu milos alınsaydı elimizde en azından bir golcü daha olacaktı şimdi bakalım ne olacak burada o kadar çok gereksiz konuşan varki anlam veremiyorum site yönetimi bunları ayıklasada birebic gereksiz yorum yapılmasa neymiş adam hayatı boyunca 4 gol atmış videoda attığı goller 4 ten fazlaydı kimse görmedi artık şu muhalefet olma işinden vazgeçip takımımızı sahiplenmemiz lazım daha lig başlamadan bu takım düşer demek yerine gidin stada takımımızı destekleyin iki mars öğrenin de statda söyleyin dün yine statta boşluklar vardı buradan ancak şu kötü bu kötü dersiniz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:41. |