![]() |
Cevap: Ankaragücü-Sivasspor Maç Tahminleri
artık yorum yapmama kararı aldım artık kimsenin yüzüne bakamıyorum.inşallah yeneriz ama zor saç falan kalmadı başımda bıktık yeter artık birşeyler yapmak istiyorsanız yapın yada defolun gidin ben ilk defa böyle yazıyorum...
|
[QUOTE=zaralı19;742839]artık yorum yapmama kararı aldım artık kimsenin yüzüne bakamıyorum.inşallah yeneriz ama zor saç falan kalmadı başımda bıktık yeter artık birşeyler yapmak istiyorsanız yapın yada defolun gidin ben ilk defa böyle yazıyorum...[/QUOTE]
aslinda sen de haklisin anliyorum takimin icin uzuluyorsun bu kotu bir sey degilki hepimiz uzluuyoruz icimize atamayiz ki bu acilari bize bu acilari yasatanlar utansin sen niye utaniyon basin dik olsun bosver kardes birbirimizi birakmayalim birlik olalim oyle sen git ben giddim kim kalacak bu kulubu desteklieyecek kal yorumuna da yap icini dok bu site bunun icin yapilmis |
[QUOTE=yigido_halil_58;742844]aslinda sen de haklisin anliyorum takimin icin uzuluyorsun bu kotu bir sey degilki hepimiz uzluuyoruz icimize atamayiz ki bu acilari bize bu acilari yasatanlar utansin sen niye utaniyon basin dik olsun bosver[/QUOTE]
doğru sende haklısın sivasspor için canım feda olsun olmuyor ama birşeyler değişmesi lazım |
ankaragucu1-SiVASSPORUMUZ 3 ALIRIZ BU MACI :)
|
[QUOTE=yigido_halil_58;742844]aslinda sen de haklisin anliyorum takimin icin uzuluyorsun bu kotu bir sey degilki hepimiz uzluuyoruz icimize atamayiz ki bu acilari bize bu acilari yasatanlar utansin sen niye utaniyon basin dik olsun bosver
kardes birbirimizi birakmayalim birlik olalim oyle sen git ben giddim kim kalacak bu kulubu desteklieyecek kal yorumuna da yap icini dok bu site bunun icin yapilmis[/QUOTE] Arkadaşlarımızla dediğimiz gibi Son Kez Alemde Yeniçeri |
NEGÜZEL BAK ANKARAGÜCÜ YENİLDİ MORALLER BOZUK ARTI ÜSTÜNE BİDE YORGUNLUK BİZİMKİLER 1GÜN ŞANSLILAR İYİ KONSANTRE OLUP MOTİVASYONUDA ÜST SEVİYEDE TUTARLARSA 3PUANLA DÖNERİZ BAŞKENTTEN İNŞALLAH....
|
bu ligde bir takımın nassıl oynadığı ilk beş maçtan sonra belli oluyor o yüzden ben beş maçılık toleransı kullanmak istiyorum ondan sonra iyi yada kötü fikir beyan edebilirim şimdilik durum iç açıcı değil ama ne olacağıda belli olmaz;)
|
Ankaradan Selam Olsun Sivassporlu Arkadaşlara...
Öncelikle Bu Sezon en Büyük Düşme Adayı Olarak Gösterilen İki Takımın Mücadelesi Olacak.. Sivasspor Bence Şike şaibe Olaylarıyla Yıpratılmıştır Yukarıda bi Arkadaşın Yazdığı Gibi Takım Olamadı Henüz Sivasspor fakat Kadrosu Kaliteli Takım Olmayı Becerebilirse İş Yapar Bu Takım... Bize Gelecek Olursak Sestak Sapara Vittek Adem Tita Gibi Bi Çok Bizim İçin Yıldız Topçuları Maalesef Elimizden Kaçırdık Elde kalanlar Kötü Topçular değil Ama Transfer Yasağımız Olmasından Dolayı Forvete Transfer Yapamadık ve kanat Oyuncuları Olan turgutu ve ergini Devşirme Forvet Olarak Oynatıyoruz.. Geçmiş Senelerin Aksine Teknik Kapasitesi Ne Kadar Düşük Olursa Olsun Canla Başla Mücadele Eden Hırsı Agresifliği Ruhu Yüksek Ve Topçusu Yöneticisi Taraftarı Kenetlenmiş bi Ankaragücü Var.. Sivasa Karşı Hiç Galibiyetimiz Yok Ama Bu Sefer İnşallah Kazanan taraf Biz Oluruz Sivasspora Bizden Sonraki Maçlarında Başarılar Tahmini Bilet Fiyatı: Deplasman Tribünü 5 Lira Olur.. Gelecek Olanlara Şimdiden Hayırlı Yolculuklar... Bizim Adımıza Muhtemel Bi 11 Çıkartmak Gerekirse.... .................. Özden................ Uğur Uçar......Rajnoch...........Aydın..........Özgür Çek ............. Hürriyet .............. Kağan................... ....Serdar Özkan........ Umut Sözen...... Tisdell ....................... Turgut Doğan Şahin........... |
[QUOTE=ErkANkaragücü;742870]Ankaradan Selam Olsun Sivassporlu Arkadaşlara...
Öncelikle Bu Sezon en Büyük Düşme Adayı Olarak Gösterilen İki Takımın Mücadelesi Olacak.. Sivasspor Bence Şike şaibe Olaylarıyla Yıpratılmıştır Yukarıda bi Arkadaşın Yazdığı Gibi Takım Olamadı Henüz Sivasspor fakat Kadrosu Kaliteli Takım Olmayı Becerebilirse İş Yapar Bu Takım... Bize Gelecek Olursak Sestak Sapara Vittek Adem Tita Gibi Bi Çok Bizim İçin Yıldız Topçuları Maalesef Elimizden Kaçırdık Elde kalanlar Kötü Topçular değil Ama Transfer Yasağımız Olmasından Dolayı Forvete Transfer Yapamadık ve kanat Oyuncuları Olan turgutu ve ergini Devşirme Forvet Olarak Oynatıyoruz.. Geçmiş Senelerin Aksine Teknik Kapasitesi Ne Kadar Düşük Olursa Olsun Canla Başla Mücadele Eden Hırsı Agresifliği Ruhu Yüksek Ve Topçusu Yöneticisi Taraftarı Kenetlenmiş bi Ankaragücü Var.. Sivasa Karşı Hiç Galibiyetimiz Yok Ama Bu Sefer İnşallah Kazanan taraf Biz Oluruz Sivasspora Bizden Sonraki Maçlarında Başarılar Tahmini Bilet Fiyatı: Deplasman Tribünü 5 Lira Olur.. Gelecek Olanlara Şimdiden Hayırlı Yolculuklar... Bizim Adımıza Muhtemel Bi 11 Çıkartmak Gerekirse.... .................. Özden................ Uğur Uçar......Rajnoch...........Aydın..........Özgür Çek ............. Hürriyet .............. Kağan................... ....Serdar Özkan........ Umut Sözen...... Tisdell ....................... Turgut Doğan Şahin...........[/QUOTE] bu arada cok iyi takiminiz var ama hocani ziya dogan ayni bizim riza calimbayin esi futbol yoksunu iki hoca insallah siz de bizde dusmeyiz bu arada ankaragucu bizi bu macta yenip ilk galibiyetini alamaz ise daha hic kazanamz onu da soylim |
İşte haftanın hakemleri..
Spor Toto Süper Lig'de başlayan heyecan aralıksız sürerken, Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu 3. haftanın hakemlerini açıkladı.
Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'de 3. hafta maçlarında görev yapacak hakemler şunlar: [FONT="Arial Black"]Salı:[/FONT] 20.00 Gaziantepspor-Kayserispor: Cüneyt Çakır 20.00 Fenerbahçe-Manisaspor: Özgür Yankaya 20.00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Orduspor: Koray Gençerler [FONT="Arial Black"][21 Eylül Çarşamba: /FONT] 18.45 Kardemir Karabükspor-Galatasaray: Bünyamin Gezer 20.00 Medical Park Antalyaspor-Mersin İdmanyurdu: Mustafa İlker Coşkun 20.00 Eskişehirspor-Gençlerbirliği: Abdullah Yılmaz 21.15 Samsunspor-Trabzonspor: Fırat Aydınus [FONT="Arial Black"]22 Eylül Perşembe:[/FONT] 20.00 Bursaspor-Beşiktaş: Yunus Yıldırım 20.00 Ankaragücü-Sivasspor: Hüseyin Sabancı |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:03. |