![]() |
Cevap: Sivasspor - Bursaspor maç tahminleri
[QUOTE=sibur;743926]bende bursada yasayan bır sivaslı ve sivasspor aşıgı olarak bu macın cok zor gececegını daha once yazmıstım..özellıkle savunmadakı dırı ısımlerı ve forvet hattında ıs yapacak oyunculara sahıp olan bursaspor bu macı kesın alacaktır dıye dusunuyorum..rabbım benı ınsallah yanıltır.diger bi konuya gelınce o kadar ıyı nıyetlı taraftarları varkı son bursa macında maratonda 3 arkadasımı mısafır ettıler hemde sıvasspor formasıyla onlarla bırlıkte mac ızledık bıze harıka ilgi gösterdıler yerı gelmısken hepsıne tesekkur ederız..unutmayın lutfen teksas da mısafır takım olarak trıbune alınan ıkıncı takım taraftarıyız ankaragucunden sonra..bence bu kardeslıge sıvastakı vatandaslarımızda tarftarları cıceklerle karsılayarak karsılık verırlerr..tum bursaspor taraftarlarına saygılar sunarız..macın galıbı SİVASSPOR olsun bursada yasayan yaklasık 250 bın vatandasımız bayram etsın...[/QUOTE]
[B]bende bursada yaşayan bir sivaslı ve sivassporluyum..bursa taraftarından yediğimiz küfürleri unutmadık biz kardeşim masal anlatma bize.. hem bursa taraftarı cezalı sivasa taraftar götüremeyecekler..[/B] |
ligin en diri ve hazır takımıyla oynayacağız işimi çok zor kapasitenin çok üstüne çıkmamız lazım ki galibiyet alalım gerçekten saygıyı hak eden bi kulup özellikle taraftarı ve ERTUĞRUL SAĞLAN'dan ötürü
ama ne olursa olsun kendi evimizde yenmemiz lazım ve yeneceğiz inşallah |
Ankaragücü'ne karşı oynadığımız oyunu oynarsak kazanacağımızı düşünüyorum.
Bu arada şunu da söylemek istiyorum,Eneramo bu takımdan gönderilmeli. |
[QUOTE=oguzhan_1616;743947]Ankaragücü'ne karşı oynadığımız oyunu oynarsak kazanacağımızı düşünüyorum.
Bu arada şunu da söylemek istiyorum,Eneramo bu takımdan gönderilmeli.[/QUOTE] Eneramo hemen gönderilmeli başka forvet alınmalı ama eneramoyu alacak klüp bulunur mu orası şüpheli :D |
[QUOTE=oguzhan_1616;743947]Ankaragücü'ne karşı oynadığımız oyunu oynarsak kazanacağımızı düşünüyorum.
Bu arada şunu da söylemek istiyorum,Eneramo bu takımdan gönderilmeli.[/QUOTE] eneramo iyi futbolcu ama yalnız kalıyor dün çift forvet olduğunda neler yaptığını gördük geriden beslenildiği takdirde faydalı olacağını dün gördük... defastan şişirme top atıp adamı rakip takım stoperleriyle bekleriyle tek başına bırakırsan değil eneramo ibrahimoviçi getirsen ne yazar.... aynı olayı mehmet yıldıza yaptınız her maç yuhladınız kızdınız eleştirdiniz şimdi sıra eneramoyamı geldi ? |
ben bu hafta bursa galibiyetiyle galibiyeti taçlandıracağımızı düşünüyorum bursa çok diri ve yan toplarda çok etkililer girdiğimiz pozisyonları atar taraftar desteğide arkamızda olursa 3 puan kaçınılmaz olur...
|
bursa spor zaten iyi olan kadrosunu güçlendirdi beşiktaş karşısında haketmediği malubiyet aldı bu maç özellikle sivasspor için çok önemli rakibi ne çok hafife almalıyız nede çok gözümüzde büyütmeliyiz sağlam oynamalıyız defansı ve orta sahayı kalabalık tutmalıyız rıza hoca sakin olmalı futbolcular kendinden emin dikkatli oynarsa en kötü berabere kalırız yenebilirizde doğruyu konuşmak gerekirse favori bursa yinede ben takımıma güveniyorum enaz 1 puan alırız galibiyetede çok sevinirim .
|
[QUOTE=Ozan5858585858;743935][B]Bursaspor-Beşiktaş maçı stad dışında çıkan olaylardan sonra aldıklar 5 maç seyircisiz ve 3 deplasman maçına taraftar götürmeme kararı almıştı federasyon.. yeni federasyon bursanın itirazından sonra seyircisiz maç cezasını iptal etti ama deplasmana seyirci götürmeme cezasını iptal etmedi.. bursa k.paşa ve mersin deplasmanlarına taraftar götürmedi ve bursanın cezalı son maçı bizimle sivas'a da taraftar getiremeyecekler..[/B][/QUOTE]
bak bu buyuk bir avantaj degerledirmeliyiz en az 1 puan bekliyorum bu mactan galibiyete cok inaniyorum insallah olur |
yenilmemek için çıkmalıyız gönlümüzden geçen 3 puan bunu başarabiliriz
|
inshallah guzel bir mac olacak
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:39. |