![]() |
Cevap: Mersin İ.Y - Sivasspor
Valla ligde kotu takim yok ama sayili birkac iyi takim var onlardan biride sivassporumuz sans bizimle olursa mersini kolay geceriz diye dusunuyorum ins 3puan bizim olur
|
[B]herzamanki gibi bireysel saçma sapan bir gol yemezsek mersini yeneceğimizi dşünüyorum ve yenmeside gerekiyor..[/B]
|
artık tahmin yapmayı bırakıcam :D çünkü bu sıralar hep tersi çıkmaya başladı hayırdır inşallah :)
|
bu arada arkadaşlar senecky bu maçta oynar mı dersiniz?
|
[B][FONT="Times New Roman"]Biz genelde garanti galibiyet gordugumuz maclarda zorlaniyoruz ve de puan kayiplari yasiyoruz. Ama biraz direncli takimlara karsi daha dikkatli olarak rahatlikla 3 puani hanemize yaziyoruz. Mersin macini da 3 puanla tamamlayacagimizi umit ediyorum. Cunku rakip kaleye bizim kadar cok ve cabuk inen takim goremiyorum. Basarilar Sivasspor...[/FONT][/B]
|
biz kendi futbolumuzu oynayalım kmiseden korkumuz yok ama sivas gibi oynamalıyız
|
senecky oynuyacak mi ?
|
herkes .içn kolay gorunen maçları antep .. kayserı herkes kesın kazanırız dıyordu .ama ben oyle dusunmuyordum vede kazanamadık sımdı ıse kazanıcaz dıyorum
|
Antalya yendi 32 oldu ,Trabzon 42'de kaldı..
Bizim için iki kat önemli maç oldu. Hem Trabzonla puan farkını bire indirmek,hem de Antalya'nın bize yaklaşmasına izin vermemeliyiz.. |
[QUOTE=Metal Gear;766248]Antalya yendi 32 oldu ,Trabzon 42'de kaldı..
Bizim için iki kat önemli maç oldu. Hem Trabzonla puan farkını bire indirmek,hem de Antalya'nın bize yaklaşmasına izin vermemeliyiz..[/QUOTE] İşımız cok zor,hem ust tarafla hem alt tarafla mucadele edıyoruz,puan kayıpları altımız da kı takımları bıze daha çok yaklastirıyor |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:25. |