![]() |
Cevap: Sivasspor-Galatasaray Maçı Tahmin ve Yoruml
Bu mac bizim icin diger maclardan cok daha önem teskil eden bir mac olarak görüyorum.Bu macda baskan ,ilk defa bu sezonda kendine ayrilan yerde olacak.Yani türübünde olan bir baskanla oynamanin takim üzerinde bir morali olacak.Buda takima olumlu yansiyacak.Macin oynanacagi saatlerde havanin soguk olacagi,bununda Galatasaray´li oyuncular üzerinde olumsuz etki yapacagi düsüncesindeyim.Bizim kadroda bu hava kosullarina uygun olmayan tek oyuncu Enaramo ,bunun disindaki yabanci oyuncularimizin tümü soguk iklime aliskin futbolcular.Enaramo ise bu iklime artik alismis olmasi gerktigine inananlardanim.Lig liderini Sivas´dan puansiz göndermekle ,herseyden önce gücümüzün farkinda olmayanlara ders olacagina inaniyorum.Milli takim secmelerinde forma sansi bulamayan oyunculari Silovakya karsisinda sahaya süren,Abdullah Avci´yada bu mac bir ders olur.Bu maci kazanacagimizdan o kadar eminimki,mac öncesi hersey bizim lehimize, bunu üc puanla taclandirmakta futbolculara kalmis bir olay.Bu maci Sivasspor icin degil ,SIVAS icin kazanmaliyiz.
|
allahım bir avuç anadolu çocu yuzü hürmettine yarrab
|
skoru verıyorum bır koşeye yazın sivasspor:2 salatasaray:1,maçın sonlarına doğru rakıp 10 kısı kalabilir
|
[QUOTE=infial§;772033]cok çok buyuk suprız olmazsa gençler 44 puanda kaldı gs galıbıyetı bır basamak yukarı çıkmak demek bu hafta,terim'in bugun bı açıklaması vardı,sivas maçı derbıden daha zor seklinde,[/QUOTE]
[B][I]bu maç sezonun en önemli maçı bence bizim açımızdan, bu maçı kazanırsak haftaya Trabzona yenilsek dahi play off ' a kalırız diye düşünüyorum.. BU maç ve Trabzon maçlarından olası mağlubiyetler bu güzel sene için ikinci play off' u dahi zora sokabilir takımımız açısından.. çok iyi konsantrasyon ve dikkatli oyunla bu maçı kazanmalıyız, kazanacağız ins..[/I][/B] |
BU MAÇIN MUTLAK FAVORİSİYİZ gs lidermiş pehhh biz kaç lider devirdik burda bunlarıda devirecek en az 2 tane atarız parçalayacaz bunları
|
''Kanayan eli keseceğiz'' diyen TFF başkanı acaba kanayan el olarak kimi düşünüyor ?
Eğer Sivas -Fener maçına kulp bulacaklarsa puan tablosunu olgunlaşmasını bekliyor olabilirler, Şöyleki ; Altımızdaki takımlar hızla bize yaklaştılar Eğer Sivas'ımızın 12 puanı silinirse düşme durumu söz konusu olursa Fenerin puanı silinse bile ligde kalacağı bir puan tablosunda kanayan kol olarak bizi kurban edebilirler. Bu nedenle Galatasaray'ı yenip sonraki maçlarda da azami puanları toplamamız ve puan silinse dahi son 4 takım arasında olmamamız gerekiyor Bazı arkadaşlarım oynadığımız oyunun coşkusuyla belki Pay-of şarkıları söylüyor lakin ben yukarıda açıkladığım doğrultuda puan toplama düşüncesinde olursak daha sağlıklı olur diyorum... |
[B]öyle böyle kazanmamız lazımmm bunun bilincine varmıslardır inş oyuncular biz ts-gencler puan kaybetmesini beklerken alttan baya bi takım yaklastı bizee.....[/B]
|
bu macı alacaz başka yolu yok 3 0 olsun bizim olsun
|
cin-con sivas'a ınememiş kar yağısından,ıstıkamet gayserı anca gıdersiniz
|
fb g.birligi maclarındakı gibi aptalca goller yersek puan almayı unutalım arkadan bursa geldı beledıye geldı aradakı puan farkları kapandı eskısehır gectı bızı mutlak yenmemız gereken bir maç en kötü bir puan almalıyız yoksa ilk 4 için cok zora gireriz ilk 8 içinde rahat durumdayken strese gırıp zorlanabılırız bu macı mutlak almaıyız
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:32. |