SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33887)

ayhandemir58 17.03.2012 18:37

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Orduspor maçından 1 puan aldık.Başka ne diyebilirim.Takım tel tel dökülüyordu.Ordu'nun 5 tane net gollük pozisyonu var 1 tane atabildiler.Bizim doğru dürüst bilinçli girdiğimiz pozisyon ise sadece 2 tane,1 i gol oldu.Onun için 1 puan aldık diyorum.Bir de şunu gözlemledim.Sivassporlu oyuncular galiba kafalarında ligi bitirmişler:rolleyes: gibime geliyor.;)

ahmet ali 17.03.2012 18:41

Gerçekten Atilla ve diğer kalecilerimiz hepsi korcan dahil çok çok kötü ama bu maçta Atilla ne hata yaptı??? Golde mi suçu vardı.acemiler gibi çalımı Atilla mı yedi...???? Bence bu maç için Atila'yı suçlamak haksızlık.......
ama bir gerçek var önümüzde ki sene için çok çok iyi en az iki kaleci alınmalı ve mevcutların hepsi gönderilmeli...
Takımın hepsi çok kötü idi.Biraz Pedriyel biraz da ranhoff varlık gösterebildi..
Hakem maça etki yapmadı..Uğur'u atabilir di ama atmadı.bu lehimize oldu..
Rıza hoca her zaman ki hocamız...Her maçta gol yiyoruz Hocamızda bizim gibi seyrediyor...Kapasitesi bu..Bunu kabul edip hocaya kızmamalıyız...
Bu sene bitti.. şimdiden önümüzde ki senenin transferlerini planlamasını yapmaliyız...Daha doğrusu yöneticilerimiz yapmalı biz taraftarlar ne yapabiliriz ki??

savaş2 17.03.2012 20:24

***saha zemini cok kötü oyunumuzu etkiledi
***TFF bu kezde acemi eğitilecek hakem gönderdi maçımıza adam zırt zırt çaldı düdüğü.macımızı ciddi alan yok,gecen hafta ts macında sonra yönetimdede ses yok yani alan razı veren razı gibi
***rıza aynı rıza ununu elemiş eleğini asmış gibi hoca gidecek listesine kamil,erman,uğur , rada ve yeni alınan kaleci yi kadro dışı bırakması gerekir ,adamlar tosun gibi olmuşlar mücadele yok bunlarda,

ressam58 17.03.2012 20:45

Neyini değerlendirecem bu takımın ben ya...Öne geç YENİL öe geç YENİL bu nedir???? BU N E D İ R ???????

DOGU_BEY 17.03.2012 21:58

[B]Baştan sona akdar sıkıcı zevksiz ve koyun seyirci sürüsüyle oynanan bir maç oldu...(taraftar gruplarımız ve bazı duyarlı taraftarlalrımız hariç tabi)

Ordu zaten 1 puana dünden razı anlayışla gelmiş buna rağmen 2-3 iyi pozisyon yakalayan bir oyun oynadı...Maçı canlı izlerken şunu gördüm ki artık bizim futbolcularda play--off heyecanı ve arzusu bitmiş..Tabi bunda haftalardır belimizi kırmaya çalışan onun bunun çocuğu hakemler ve yayıncı kuruluş da başarılı oldu...Artık ilk 8 için mücadele edeceğiz ve inşallah bu isteksizlikle ilk 8 dışında da kalmayız...Bu Grosicki kaç haftadır kayıpları oynuyor, yalandan sakatım diyerek de çıkmak istedi, çünkü kaç pozisyonda topu ezdi ve tarftardan tepki yedi...Erman yine öyle gs maçından itiibaren hayalete döndü...Eneramo son vuruşlarda hastalık derecesine ulaştı...Zİyayay bakıyorum bugün öyle bi havalara girmiş ki odlukça rahat ve absit hatalar bi de sağında solundakilere laf yetiştirimeler falan...Yediğimiz golü de hediye ettti zaten...Özetle futbol anlaımna değerlendirilecek bişey yok, beni şaşşırtmayan tek şey ise koyun sürüsü dediğim çekirdekçi ve tiyatro izleyiclerinin yine aynı şekilde maça gelmeisydi!!![/B]

asabibaba 17.03.2012 22:02

[QUOTE=DOGU_BEY;775106][B]Baştan sona akdar sıkıcı zevksiz ve koyun seyirci sürüsüyle oynanan bir maç oldu...(taraftar gruplarımız ve bazı duyarlı taraftarlalrımız hariç tabi)

Ordu zaten 1 puana dünden razı anlayışla gelmiş buna rağmen 2-3 iyi pozisyon yakalayan bir oyun oynadı...Maçı canlı izlerken şunu gördüm ki artık bizim futbolcularda play--off heyecanı ve arzusu bitmiş..Tabi bunda haftalardır belimizi kırmaya çalışan onun bunun çocuğu hakemler ve yayıncı kuruluş da başarılı oldu...Artık ilk 8 için mücadele edeceğiz ve inşallah bu isteksizlikle ilk 8 dışında da kalmayız...Bu Grosicki kaç haftadır kayıpları oynuyor, yalandan sakatım diyerek de çıkmak istedi, çünkü kaç pozisyonda topu ezdi ve tarftardan tepki yedi...Erman yine öyle gs maçından itiibaren hayalete döndü...Eneramo son vuruşlarda hastalık derecesine ulaştı...Zİyayay bakıyorum bugün öyle bi havalara girmiş ki odlukça rahat ve absit hatalar bi de sağında solundakilere laf yetiştirimeler falan...Yediğimiz golü de hediye ettti zaten...Özetle futbol anlaımna değerlendirilecek bişey yok, beni şaşşırtmayan tek şey ise koyun sürüsü dediğim çekirdekçi ve tiyatro izleyiclerinin yine aynı şekilde maça gelmeisydi!!![/B][/QUOTE]

[B]YANILMIYORSAM GROSİCKİ GİDİCİ OYNAMAK İSTEMİYOR YADA ANLAŞTI Bİ SAKATLIK OLMASIN DERDİN DE GİBİ BU DUYUM DEĞİL SADECE DURUMDAN DEDİKODU ÇIKARMA BENİM Kİİİ[/B]:mad::mad::mad:

kara 17.03.2012 22:15

[B] Oyuncularımız ilk 8 e girip fazladan maç yapmak istemiyorlar son 2 maçlık performanslarına bakılırsa... Tabi yatmak varken erkenden ülkelerine gitmek varken neden play off a kalıp fazladan maç yapsınlar... Eneramo erman grosicki uğur sahada yürüyorlar utanmasalar sahaya yatacaklar rahatsız etmeyin diyecekler ayıptır ya oynamak istemeyen varsa çeker gider kardeşim diğer takımlar canla başla play off a kalmak isterken siz ne yapıyorsunuz rahat ilk 4 e kalacakken şimdi nerdeyiz eğer gerçekten böyle bir düşünceniz varsa çekin gidin rıza hocam sizdende kaliteli topçuları bulur getirir kimse bulunmaz int kumaşı değil !!! [/B]

Metal Gear 17.03.2012 22:21

Yazacağım şeyleri bazı arkadaşalr yazmışlar..Futbolcular ligi bitirmiş..Nisan ayından tatile girelim diyorlar..Orduspor gibi deplasmanda futbolun hiçbir gereğini yapamayan takıma pozisyon verdik,pozisyon bulamadık..İlk defa bu kadar az pozisyona girdik..Neyse artık bu sene de böyle bitti..!

Çılgın Türk 18.03.2012 00:05

Yorumlarin cogunu okudum, herkes beraberligi futbolcularin kafalarinda ligi bitirmesine bagliyor... Bence yaniliyorsunuz...´
Bence Futbolcularin kafasinda vitrin maci vardi, yani kendilerini pazarlama maci. Bu macta hafta ici oynanacak Galatasaray maci.
Bu maci düsünenlerin basinda da Grosiky geliyordu..Adam zaten kafasinda Sivasspor'u bitirmis..

Tuncay 18.03.2012 00:19

Iyi veya kotu ama bu takim bizim.SIVASSPOR bizimdir.Hangi sirada hangi durumda olursa olsun,bu sevda beni terk etmeyecektir.Dusme hattinda olupda yarim puanlara ihtiyacimiz oldugu gunleri unutmadim.Bu gunlerede sukur.Benim sehrimin,benim topragimin,insanimin takimi seviyorum seni SIVASSPOR.T. s. maci morellerimizi cok bozdu.***** kuddusi seni uzun sure unutmayacagim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:20.