SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33903)

Ferhat06 20.03.2012 22:54

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Fatih hocaya ayıp oldu,UJFALUSI ile başbaşa verip ağlarlar artık.Bize bu onuru yaşatan herkesi hürmetle selamlıyorum.

Rallim58 20.03.2012 22:54

[B]Erman mısın? Doberman mı? anlayamadık :)

GS'nin iti de sahada olsaydı da Doberman kimmiş görseydik.:)

Süpersin Erman, süper... SÜPERMANNNNN:)

Allah'tan GS ile maçımız kalmadı, yoksa Erman'ın kulağına da karsuyunu kaçırırlardı...[/B]

yiğidosalim58 20.03.2012 22:55

yine 5-0 alabileceğimiz maç 1-0 bitt.

mnt3 20.03.2012 22:56

Maçın en iyisi kimdi : Eneramo

Maçın en kötüsü kimdi : 1-0 önde iken Cerny gole giderken hiç alakası yokken ofsayt bayrağı kaldırıp atağımızı kesen yan hakem

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Rıza Çalımbay ın güzel oyun -takım kurgusu ve çok akıllıca taktiği ile maçı hak edip kazandık.

Maçın Kader Anı :1-0 dan sonra 2.golü atamadığımız Eneramo nun pozisyonu.O pozisyon gol olsa maçı daha rahat bitirecektik.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Gayet olumlu,tebrik ediyorum kendisini

etzel1967 20.03.2012 22:56

farkı kaçırdık farkı...tek kelime ile mükemmel mücadele ettiler...hepsiyle gurur duyuyorum...EN BÜYÜK SİVASSPORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...

mnt3 20.03.2012 22:57

[QUOTE=58CeZa58;775551]hemso galiba sen yanlis gördüyorsun
o Sivasspor amblemi zaten
ben o arabayi gurbette gururla sürüyorum
plakayida 580 yaptim bizim eyalete sirf 3 sayi yapabildigim icin
ben full Sivassporluyumk
istersen daha büyük resmkini yolarim
zaten Sivasspor amblemi var diye o resmi vektirdim :D[/QUOTE]

Kusura bakma hemşerim,dikkatli bakınca anladım Sivasspor amblemi olduğunu,bu maçın sevinci ve heyecanına ver.İyi akşamlar

ahmet ali 20.03.2012 22:57

tum futbolcularımız cok başarılıydı....rıza hoca da 3.değişikliği yapmayı unuttu ama takımı iyi yönetti.... Atilla bu maç başarılıydı... kamil oynasa ne olurdu? bunu kestirmek çok güç bence bazı arkadaşların yazığı gibi defansta yardım sorunu doğardı ama hucumda daha etkili olurduk....
yazdığım gibi 4-0 nın intikamını aldık......Gs nin balon olan havasını söndürdük....

Salim58 20.03.2012 22:57

[QUOTE=Ferhat06;775552]Fatih hocaya ayıp oldu,UJFALUSI ile başbaşa verip ağlarlar artık.Bize bu onuru yaşatan herkesi hürmetle selamlıyorum.[/QUOTE]

[B]Fatih hoca ağzını burnunu oynatıp duruyordu.:)

Maçla ilgili yorumu ne olur acaba büyük merak içerisindeyim.[/B]

serkan_ozcan58 20.03.2012 22:58

harikasınız çocuklar sizlere ne denebilir...çok önemli bir maçtı hem istanbulda cinconu ilk kexz yeniyoruz hemde kupa dışına atıyoruz...hatalarımıza gelince kırılma golleri çok kaçırıyoruz ermanın kaçırdığı eneramonun son dakkalarda ufuga ıskaladıpı top maç orda bitecek at artık şöle golleri kara boğa birinin de şu kadire dur demesi gerekiyor kaç haftadır çok kötü çok top kaybedşyor kritik bölgelerde

Metal Gear 20.03.2012 22:59

İlk yarı çok akıllı oynadık..Bu maçın kupa maçı olduğunu bilerek sabırlı ve akıllı oynadık.ikinci yarı kendi oyunumuza döndük..Rıza Hoca her maçta deli gibihüzum etme yerine,deplasmanalrda sabırlı ve akıllı oyunu tercih etseydi bugün daha yukarılarda idik.Neyse lig bizimiçin bitti artık.Kupa hedefimiz olacak gibi!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:00.