![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Takımda ruh yok bir kaç kişi hariç sahada geziyorlar.Pedriel bugün varlığı yokluğu belli değildi
|
[B][I]Takıma kızacağınıza dönüp şu tribünlerimize bir bakın... Sezonun en önemli maçı ama tribünler boş. Hiç bir bahanesi olmayıp bu maça gelmeyen, sonra da Sivasspor denince mangalda kül bırakmayan sivaslılar. Yazıklar olsun size... [/I][/B]
|
Daha önce de yazmıştım;belediye takımının süper ligde işi yokdur kanaatimce.Belediye takımlarının kendi arasında oynayacağı bir lig oluşturulabilir orda oynasınlar,asabımızı bozuyorlar.
|
[B][I]Murat Akça ve Kıvanç'ı hemen yollayın diyen zihniyete şaşıyorum. Yav siz nerenizle izliyorsunuz maçları ? Bu kadar mı futbol bilginiz ? [/I][/B]
|
kadroda faty yada pedriel gibi adamlarla baslarsan böyle olur iste onlarin yerine bastan cerny ve kivanc olsaydi orta saha daha etkili olurdu grosicki bugün iyidi anlamadigim niye riza hoca onu cikardigi eneramo 0 böyle bir adami forvet degil yedeke koycan :mad: okadar sanslari atamiyorya offff playoff zor gibi :mad:
|
Bazen düsünüyorumda bu takim aylardan yillardan beri birlikte oynuyorlar ve hepsi profosyonel futbolcu her biri bir digerini taniyor.Buna ragmen ortaya cikan futbol böylemi olmaliydi.Yere göge sigdiramadigimiz ,Enaramo ,Grosicki ve Suarez gercekten bu takim oyuncularimi.Grosicki zaten haftalar önceden sezonu kapatti.Enaramo´nun futbolu ise ,göze cagdisi geliyor.Ikili mücadelesinin cogu faullü.Topu sakliyor olmasi güzel fakat gerisini getiremiyor.Ona karsi oynayanlar en kücük omuz dokunusunda kendini yere birakiyor.Topu kaybediyoruz.Bu sahneleri her macda görüyoruz artik.Bu gün sahada futbol yoktu,seyircinin adeta uykusu geldi.Cok yazik.
|
[QUOTE=MaXiMuM;777772][B][I]Takıma kızacağınıza dönüp şu tribünlerimize bir bakın... Sezonun en önemli maçı ama tribünler boş. Hiç bir bahanesi olmayıp bu maça gelmeyen, sonra da Sivasspor denince mangalda kül bırakmayan sivaslılar. Yazıklar olsun size... [/I][/B][/QUOTE]
maçta idim sivasspor top oynamadı kör dövüşü yaptı adeta tabiki seyirciyi küstürdüler |
[QUOTE=sivasfutbol;777785]maçta idim sivasspor top oynamadı kör dövüşü yaptı adeta tabiki seyirciyi küstürdüler[/QUOTE]
[B][I]Seyirci niye küsmüş onu anlamadım ? Sezon başında, bu takım ligde kalsın yeter derken, şimdi play off hesapları yaptığımız için mi bu küskünlük ?[/I][/B] |
yenilgiden çok stada gıtmeyen kalles taraftar,gidıpte sessiz olan ruhsuz taraftarin ilgısızliği benı çıldırttı:mad:
|
takim sanki plaofu istemiyor gibi 9cu olup yeni sezona kadar yatacaklar insanin aklina bunlar geliyor artik
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:52. |