SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor Satış Noktası Yiğidoları bekliyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34438)

HALIL 02.08.2012 15:11

Cevap: Sivasspor Satış Noktası Yiğidoları bekliyor

2.lig takimi goztepe bugun yeni formalarini medya'ya tannitii takrarliyorum bank asya takimi !

keko 58 02.08.2012 15:22

[QUOTE=HALIL;798603]2.lig takimi goztepe bugun yeni formalarini medya'ya tannitii takrarliyorum bank asya takimi ![/QUOTE]

:D:D:D:D:D:D:D
[B]
gülmekten baska bisey deyil

yoksa bizim Formalar yolla cikmislar :rolleyes: :D[/B]

chatlaq 02.08.2012 15:34

[QUOTE=HALIL;798603]2.lig takimi goztepe bugun yeni formalarini medya'ya tannitii takrarliyorum bank asya takimi ![/QUOTE]

Göztepe amatörde dahi olsa kendimizi onlarla kıyaslamak çok komik olur. Tıpkı şampiyonluğa oynadığımız sene daha şampiyon bile olamadan ligde ilk sıradayız diye 4. büyük biziz diyip saçmalamıştık ya ona benzer.

Biz kendimizi Elazığ'la falan kıyaslayalım onların internet mağazası var.

Daha kendi logosunu falan kurumlarına araçlarına doğru düzgün basamayan marka değerine önem vermeyen bir kulüp bizim ki.

Bizim profesyonel olmamız için daha çooook tekne ekmek yememiz lazım.

yener_sahin 02.08.2012 18:27

[B]1)[/B]3-4 gün önce store gittim.500 milyon para harcayarak gelmeyi umuyordum.Alamadığım kombineyi stora bırakıp gelecektim.Ama formaların kalitesizliğinden tutun da ürünlerin beni alma diye bağırması içler acısı.

[B]2)[/B]Formaların armaları mahalle terzisinde dikilmiş gibi duruyor.Tişört tasarımlarındaki rezalet ötesi durum ise aldığınızda hediye edilmeyecek kadar kötü.

[B]3)[/B]Eşofman takımı olarak bir takım almak isteseniz.sadece alt alamazsınız palyaço renkleri gibi bir takım yapılmış.Gri bir eşofman takımında ise Sivasspor adına herhangi bir ibare yok.Alt kısmına bir arma koymayı bile akıl edememişler.

[B]4)[/B]Rafların boşluğu satılan ürünlerin yerine yenilerinin konulmaması ise storu çok boş gösteriyor.5 sene önceki atkılar hala üretilip satılmaya çalışılıyor.Yeni bir tasarım hala yok.

[B]5)[/B]Yurt dışından gelen hemşerilerimizin geldiği dönemde kapalı olması ise tam bir fiyasko.Saat 5 de kapatıyorlar ona göre gidin.Benim gibi kapıdan 3 kez dönebilirsiniz.

[B]6)[/B]Say say bitmez bu sıkıntılar.Birşeyin düzeleceği de yok zaten.Çok dedik beceremiyorlar.Bıraksınlar biz yapalım diye.Tasarımları da gönderdim ücretsiz basın diye ama fayda etmedi.

Bunlara rağmen taşdan su çıkarır gibi 100 milyonu zor harcadım çıktım.

Kapansın Stor bence korsan yapanlar daha kaliteli yapıyor bu işi.Bizde korsan alalım.Şimdi elim varmıyor almaya...

GokhanTurna 02.08.2012 18:49

Kıyasladığın takıma dikkat çekerim Göztepe. Türkiyede taraftar bazında sayılı kulüplerden biridir. ;)

MeXeS58 03.08.2012 00:18

[B] ayrıca bende sezaon başlamadan başka bır sıkıntıyı soylemek ıstiyorum maç gunleri staış noktasının yanındakı işbortacılar oradan cok iyi para kaldırırken satış noktası sınek avlıyor desek yerıdır bu konuya da bı cozum getırılmelı en azından stadın cevresınde işbortacıların satış yapması yasaklanmalı zaten dıger gunler sınek avlayan store mac gunu bıraz para kazansın[/B]

58CeZa58 03.08.2012 00:34

bende cumartesi allahin iziniyle Türkiyeye dogru yolla cikacagim arabayla
ve umarim ozamanda sivasdaki sivassporun store´u acik olur ve dogru düzgün giyilecek birseyler vardir
umarim yeni formalarda cikarda alma imkanimiz olur

Casanova Rasit 03.08.2012 05:54

Hayirlisi olsun :) busene insallah forma alabilirim :)

[B]Cehennem bekçisi sorar ; • Bu ne yapmış ? • ÖLdürmüş . • Atın ateşe yansın ! • Bu ne yapmış ? ... .....................• Kesmiş . • Atın ateşe yansın ! • Eee bu ne yapmış ? • Sevmiş . • Bırakın o Zaten yanmış ... ♥♥[/B]

sibur 03.08.2012 10:58

ARKADAŞLAR BILMEDIGIM ICIN SORUYORUM..BU SITEDEKI arkadaşlar bu durumu kulüp binasına gıdıp,randevu alıp başkanla yardımcısı ıle görusup dertlerimizi anlatamıyorlar mı? ben mesela her sene bursadan gelıyorum hep aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum.adı STORE olan dükkan kapalı.acık oldugunda urun sıkıntısı hep haftaya gelecek mazereti..zaten net üzerinden bi firmaya yetkı verılse mesela gıttıgıdıyor,hepsiburada gibi sitelere urunller buralarda satılsa daha ıyı olur.madem sıte işini beceremıyor kulup..ama bu sıtenın yonetıcılerı bu işi çözebilir bence arkadaşlar.haksızmıyım?

omer58 03.08.2012 12:42

3 yıldır aynı formaları görmekten bıktım arkadaş 3 lig takımlarıyla aynı formaları giyiyoruz yokmu özel bi tasarımımız inan çoğu klub formalarını görüp imreniyorm bizde hersene aynı formaları giyiyorz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:20.