SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Grosicki'nin aklı hala Galatasaray'da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34441)

kamışlı58 16.06.2012 17:41

Cevap: Grosicki'nin aklı hala Galatasaray'da

YYYYYYAAAAAAAALLLLLLLLAAAAAAAAAANNNNNNNNNN

calipso 16.06.2012 18:31

sanki galatasarayda oynasa milli takım hocası herhafta gelip onu izleyecek..her maç tv den ligtv de ekranda zaten..sivassporun maçları da dahil..bize hikaye okuma..senide senin futbolunuda hiç sevemedim..yallah anca gidersin..

35kağan58 16.06.2012 22:32

Kamil euro 2012'de ilk kez polonya - çek cumhuriyeti maçının 56. dakikasında oyuna dahil oldu.

Sivas_SporLu58 16.06.2012 23:41

abi bu yönetimden bişey olmaz rıza bjk kapısında beni alın diye bi hoca bunu nasıl diyebilir ya ayrıca yönetim nasıl böyle bir madde koyar 1 yıllık sözleşme bjk isterse gider böyle bi saçmalık olabilirmi abi amatör klupmü bu takım daha transfer çalışması yapmadı adam offf of

aRsima58 17.06.2012 11:40

Bıktık bu galatasarayın çirkefliğinden her zaman aynı şeyi yapıyorlar. Bu işin sonu amrabat gibi olmaz inşallah..

avare 17.06.2012 11:44

[QUOTE=etzel1967;791938]sivas benim gözümde düyanın en güzel şehri, ama bir polonyalıya göre de dünyanın en güzel şehri mi?
sivasspor bence dünyanın en büyük kulübü, peki ya bir polonyalıya göre de böyle mi?
profesyonellikte duygusallığa yer olmaz...adam ekmeğini bu işten kazanıyor...herkes daha iyi bir şehirde, daha iyi maaşla, daha iyi yaşam koşullarında yaşamak ister...örneğin grosickiye "hain" damgasını vuran arkadaşım bunu istemez mi? bana göre iyi olan, bir başkasına göre iyi olmayabilir...sana göre büyük olan da bana göre aslında küçüktür...mantık yoksunu yorumlardan artık vaz geçsek diyorum, dost var düşman var...[/QUOTE]

"bana göre iyi olan, bir başkasına göre iyi olmayabilir."kardesim bu yazi senin yazin basklarinin yorumlarini mantik yoksunu olarak degerlendiriyorsun sana gore mantiksiz olan bana gore mantiklidir belki

Kokomo 17.06.2012 18:59

Birincisi bu haberin kaynağı neresidir ? Nasıl inanalım ?

İkincisi Grosicki gitse ne olur kalsa ne olur ? Devamlılığı olmayan vasat bir oyuncu.

Dün akşam oynanan Polonya maçında gördük, tek bir olumlu hareketi & katkısı olmadı ...

savaş2 17.06.2012 19:05

***takımda gitsinde nereye giderse git sin derim ,cünkü takıma yararlı bir oyuncu değil zaten 17 mac yatar, bir mac şans eseri oynar .

58CeZa58 17.06.2012 21:29

grosicki resmen galatasaraya "beni alinda yedek kalsam bile gelirim demek istiyor"
anadoludaki iyi oyuncular byzant takimlarinda yedek kalip cürütülüyor!

MaXiMuM 17.06.2012 23:05

[QUOTE=58CeZa58;792077]grosicki resmen galatasaraya "beni alinda yedek kalsam bile gelirim demek istiyor"
anadoludaki iyi oyuncular byzant takimlarinda yedek kalip cürütülüyor![/QUOTE]

[B]Gardaş İstanbul için "Bizans" benzetmelerini bir çok kez yorumlarda okudum ve hiç hoş bir benzetme değil doğrusu. Ecdadımızın, Fatihin kemiklerini sızlatmayalım lütfen.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:36.