![]() |
Cevap: Eneramo Eskisehirde
buyurun buradan yakın hani türkiyede başka takımda oynamayacaktı burada futbol oynamayı nişanlısı istemiyordu hiç hoş olmadı
|
[B]Batuhana bile raziyim simdi hayro ona iyi bir ayar cekerdi aaaaah ah forvet istiyoruz acil!![/B]
|
[B]Eskisehir Sivastan büyük sehir, stadida büyük, taraftarida süper, baska takimdan teklif gelmeyince bende giderdim ama baska bir süper lig takiminda oynarken görmek cok aci verecek cokkkkk[/B]
|
şuan sağlık kontrolünden geçiyormuş eneramo çok dikkatli izlememiştim ama yere sağlam basan iri bir oyuncuydu iş yapar gibi umarım hayırlı olur bize
|
[QUOTE=EsEs2626;798941]şuan sağlık kontrolünden geçiyormuş eneramo çok dikkatli izlememiştim ama yere sağlam basan iri bir oyuncuydu iş yapar gibi umarım hayırlı olur bize[/QUOTE]
Adam hiç bir şey yapmasa mücadele edip defansı bozuyor hayırlı olsun size |
ya bu eneromayı çok abarttız beyler onun kaçırdıgı penaltılardan dolayı şimdi avrupada degiliz.kime giderse gitsin farketmez trabzona gitmesinde.çok varlık gösterecegini sanmıyorum.
|
yıllık ücretine üç beş kuruş zam yapılsaydı bu adam gitmezdi bizden ama hayırlı olsun eskişehire tuncay bize yaramaz arkadaşlar kendine hayrı kalmamış bari türkiyeden iki forvet alalım mehmet battal bizde oynar yanına bir kişi daha bulunursa en azından bu seneyide kurtarırız
|
Bence fiyatı uyarsa sercan yıldırım düşünülebilir. Hatta bu saatten sonra Baroş ta olabilir.
|
napalım gardas adam sivası begenmedi yaşayamadı Bizler kaliteli güzel bir şehir yaratmazsak niye dursun adam Belediyeye ve Ak partili vekillere kızmak lazım eneramoya değil
|
[QUOTE=59yigido58;798950]yıllık ücretine üç beş kuruş zam yapılsaydı bu adam gitmezdi bizden ama hayırlı olsun eskişehire tuncay bize yaramaz arkadaşlar kendine hayrı kalmamış bari türkiyeden iki forvet alalım mehmet battal bizde oynar yanına bir kişi daha bulunursa en azından bu seneyide kurtarırız[/QUOTE]
Bizden yıllık 1.1 milyon euro alıyodu Eskişehir 900 teklif etmiş Eneramo 1.3 istemiş ama son anlaşma ücretini bilmiyorum en fazla 200 bin euro farkla imza attı biz ona yeni yılda en az 1.3 teklif etmiştiriz yani sorun para değildi... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:23. |